• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

Islalah Ağustos'ta kalırız hamile ya umudumu yitirmiyorum :))

Kızlaaaar temmuz topiğinden geliyorum, malesef bgn kırmızı kart yedim ins ağustos ayı şanslı gelr Rabbim herşeyin hayırlısnı nasp etsn

kızlarr hoşgeldinizz ağustos topğimizee dilerim müjdeli haberler vermden kimse ayrılmaz topiğimzdenn...Dualrımz hepimizin birbirnee rabbim dualrımızı kabull etsin..

BEN ADET OLDUM :(( beklenenden 2 gün önce oldum bal,tarçın,çörekotu sağolsun :)
tam tahmin ettiğim gün yumurtlamışım yumurtladığım gün öncesi, o gün(2defa), ertesi günler heppp ilişki oldu ama tutmadı. neyse şimdi yine 29 günde olursammm yeni bat 11 ağustos

tatlımm cnm bnmm bu ay sen çok kötü oldn çok takdın kötü oldun ama bitti regl olmak bile güzel bir duygu yumurtlayablyrki regl olablyrz doğuergabnlğmz var cnm benmm

şunu söylmk istyrm rica ederim 4 gün kala dan önce test yok......çok yıprandn cnm seni çok iyi anlyrm ama regl ooldktn snra geçiyo hepsi zamanlla...

cnm bnm ağustos topiğindsn halaa :)) yani bu topikde müjdeli haberi verdktn snra gidcksn mart annelerine:49:

tatlımm cnm bnmm bu ay sen çok kötü oldn çok takdın kötü oldun ama bitti regl olmak bile güzel bir duygu yumurtlayablyrki regl olablyrz doğuergabnlğmz var cnm benmm

şunu söylmk istyrm rica ederim 4 gün kala dan önce test yok......çok yıprandn cnm seni çok iyi anlyrm ama regl ooldktn snra geçiyo hepsi zamanlla...

cnm bnm ağustos topiğindsn halaa :)) yani bu topikde müjdeli haberi verdktn snra gidcksn mart annelerine:49:

üzülmedim canım ama şimdi kafamda başka şeyler var neyse Rabbim hayırlı zamanı bilir ne diyelim. ovulasyon testi alsammı diyorum bir kere daha kullanmıştım kararsız kaldım

hoşgeldin cnm dilerim bu topiğimzde sana şanss getirir...topiğimiz uğurluu inanyrzz....

Hoşbuldum canım, teşekkürler.
Bu arada ilk sayfadaki mesajınıza liste yapacak mısınız??
Öyle olunca daha düzenli oluyor, topikin kısa özeti gibi oluyor.
SAT,BAT, kaçıncı deneme, yaş vs yazılabilir, seçenekler size kalmış :)

hoşgeldın cnm:16::16::16: ınşallah bu ağustosta gelır bözeğin ve hep senınle kalır burda herkes pozıtıf:16::16: tamam arada kötumsere bağladığımız oluyo ama cabuk toparlanıyos:26::26::17::17:

Amin, inşallah hepimizin böcekleri gelir bu ay :)
Karamsara bağlamak yok, çok üzüntü yumurtlamayı bile engelliyor, bizzat yaşadım bunu.
Ya bu arada ben yanlış hesaplamışım, aslında BAT ım 28 temmuzmuş :( :26:
ama ben bu topiği çok sevdim, burdan devam etsem olmaz mı kızlarr??:16:

canım cok gvecmış olsun sağlık sorununu kafana takma benım teyzem ılerı derece kalp hastası kapakları felan değişti ıkı tanede nur topu gıbı evladı var elbet kalırsın hamıle ve elbet sağlıklı bır sekılde doğumunuda yaparsın allah herseye kadır.. dualarım senınle bıtanem:16::16:
Allah razı olsun cnm benim de kapak değişecek ama doktorlar yaşım genç olduğu için yanaşmıyorlar ben zayıf olduğum için pek bi şikayetim yok hamdolsun teyzen kapaklar değiştikten sonra mı hamile kaldı merak ettim hem tşk. ederim güzel dileklerin için benim de dualarım sizlerle Allah herkesin muradını versin inş.

cnm bnm çok geçmiş olsn dilerimkii enkısa zamanda müjdeli haberler vereceksinn inanayrmm bayram şekerlerimz gelsiinnn

tşk.ederim cnm aynı dilekler senin ve hepimiz için de gerçekleşsin inş. tez zamanda hepimiz müjdeli haberler veririz inş.Allahın izniyle

hoşgeldın cnm:16::16::16: ınşallah bu ağustosta gelır bözeğin ve hep senınle kalır burda herkes pozıtıf:16::16: tamam arada kötumsere bağladığımız oluyo ama cabuk toparlanıyos:26::26::17::17:

Karamsara bağlamak yok, çok üzüntü yumurtlamayı bile engelliyor, bizzat yaşadım bunu.
ama ben bu topiği çok sevdim, burdan devam etsem olmaz mı kızlarr??:16:
olur annem olur hoşgeldın aramıza:16::16::16::16:
Allah razı olsun cnm benim de kapak değişecek ama doktorlar yaşım genç olduğu için yanaşmıyorlar ben zayıf olduğum için pek bi şikayetim yok hamdolsun teyzen kapaklar değiştikten sonra mı hamile kaldı merak ettim hem tşk. ederim güzel dileklerin için benim de dualarım sizlerle Allah herkesin muradını versin inş.
tatlım teyzem ılerı derece kalp hastasıyken tedavıyle hamıle kaldı ılkıne doğum sezeryanla oldu. doktor baska doğum keısnlıkle yapmıcaksın dedı. oda zaten hamıle kalamıyodu kapaklar felan değişti bıldığım kadarıyla sonra kendılığınden ıkıncısınden 9 sene sonra hamıle kaldı. doktorlar pek yanaşmadı ama teyzem doğurcam dedı.. sezeryanlada onu dogurdu tekrar buyuk kızı 21 kucuk kızıda 13 yaslarında felan . teyzem hala kapaklarla yasıyo ama oda kızlarıda cok sağlıklı masallah.. kızlardıda kalp bızde genetık olduğundan kontrolden gecırdı ıyıler masallah. benım annemde kalp hastası ama maşallhım var benımde.. hıç kafaya takma rabbım dıleyınce olmucak sey yok bıtanem ferah tut se ıcını:16::16::16::16:

ama ben bu topiği çok sevdim, burdan devam etsem olmaz mı kızlarr??:16:[/QUOTE]

Tabisii cnmm gel gell :D AĞUSTOS topiğimiz ilk hamişii temmuzdan zaten gel belki sende ağustos topiğinde temmuz müjdesi verirsin :1::1:

Hoşbuldum canım, teşekkürler.
Bu arada ilk sayfadaki mesajınıza liste yapacak mısınız??
Öyle olunca daha düzenli oluyor, topikin kısa özeti gibi oluyor.
SAT,BAT, kaçıncı deneme, yaş vs yazılabilir, seçenekler size kalmış :)

6,ay :) sorun yok diolar doktor hanımlar :))yumurtlama takibi içerisindeyim
27 yaşndayım 5 yaşnda bi kızım var
uğurlu günüm 1 ağustos olcak inşallah

yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :D

üzülmedim canım ama şimdi kafamda başka şeyler var neyse Rabbim hayırlı zamanı bilir ne diyelim. ovulasyon testi alsammı diyorum bir kere daha kullanmıştım kararsız kaldım

Cnm bnm sen tedavi görmyrdn sanırım ovulasyn yerine yumurtlama günlerine yakın doktor ultrosandn baksa hani benm gibi :))) yani yumurtlamanın en belirgin görüldüğü yer ultrosnmuş..ovulasyn kullandm ama bnde tutmadı bide adete yakın bile hep çift çizgiydi dengemi bozmşdu..ama yinede seçim senin..hakkında hayrılısı olsun

SMY 1987 nerdesin cnmm yaa ilk hamiş müjdemiz umudumuz sensin hemde temmuzdann :)) bebiş haberini verdin kaybıoldun :)) acaba bizdemi öle olcaz :ssz::ssz:

perilous nerdesinnnnn

sonsuzadekk nerdesnn :))

aysuncumm sen nerdesin senn 7 günün felan kaldı snrm gününü sayıyrmda sen kayıpsn tatlım ikizler müjdesi sendn beklyo topiğimizz:))

vilmacım kuzucumm sende bu gece yoksnn denk geleemedikk :))

yoklama bittii ben kaçarr....

malum doktorun önerdiği bugünn :)) çok çalışmam gerekk çokkkk :))

pazartesi kontrolüm varrr :)) yumurtayı bilmyrmda ben meraktn her dakka çatlıyrmm:1::1::1:

6,ay :) sorun yok diolar doktor hanımlar :))yumurtlama takibi içerisindeyim
27 yaşndayım 5 yaşnda bi kızım var
uğurlu günüm 1 ağustos olcak inşallah

yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :D

27 yaş, aslında 2 yıldır istiyorduk ama bir düşük yaşadıktan sonra tekrar korunmaya başladık. Yani bu 2. ayım sayılır. SAT ım 2 Temmuz. BAT ım 28 Temmuz. Bende yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:16:

Bu arada ilk gebeliğim bal-çörek otu-tarçın kullandığım ay olmuştu. Bu ay da denedim. O zamanki belirtilerim varrr; hayırlısı

SMY 1987 nerdesin cnmm yaa ilk hamiş müjdemiz umudumuz sensin hemde temmuzdann :)) bebiş haberini verdin kaybıoldun :)) acaba bizdemi öle olcaz :ssz::ssz:

perilous nerdesinnnnn

sonsuzadekk nerdesnn :))

aysuncumm sen nerdesin senn 7 günün felan kaldı snrm gününü sayıyrmda sen kayıpsn tatlım ikizler müjdesi sendn beklyo topiğimizz:))

vilmacım kuzucumm sende bu gece yoksnn denk geleemedikk :))

yoklama bittii ben kaçarr....

malum doktorun önerdiği bugünn :)) çok çalışmam gerekk çokkkk :))

pazartesi kontrolüm varrr :)) yumurtayı bilmyrmda ben meraktn her dakka çatlıyrmm:1::1::1:
cnm ben kocısı kandırdım kız kulesınde dolandık durduk dun cok harıka bır gun gecırdım:16::16: bır de bır dostumuz var tellefonlerı kaybettığımız ıcın ıkı senedır ıletısım kuramıyodum tesadufen onla karsılastık gece cok gec geldık eve... oracıkta anladım kı hakıkatten kısetse gelıyo yemenden akısına buırakmaz lazım:ssz::ssz: zaten bu ay doktor yumurtan var dedı ama benım sakır sakır gelen yumurta akıntım gelmedı bı terslık var gıbı hıssedıyorum.. doktotrda öyle cok bı heveslı konusmadı gıbı geldı bana bakalım denk gelırlerler gelırler artık yumurtacıkla sperm bızım aysen ablamıza denk gelmemiz gibi:16::16::16:
27 yaş, aslında 2 yıldır istiyorduk ama bir düşük yaşadıktan sonra tekrar korunmaya başladık. Yani bu 2. ayım sayılır. SAT ım 2 Temmuz. BAT ım 28 Temmuz. Bende yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:16:
benımde 29 temmuz olması lazım hadı bırgun arayla guzel haberler verırız ınş:16::16::16::16:
Bu arada ilk gebeliğim bal-çörek otu-tarçın kullandığım ay olmuştu. Bu ay da denedim. O zamanki belirtilerim varrr; hayırlısı
bendede her qay belırtı oluyo pıskopatlıktan ama ınşahha snınkıler gercektır:17::1::1::1::1::26::26:

merhaba kızlar nasılsınız birkaçgündür yayladaydım giremedim nete en erken 15 temmuzda bekliyordum adeti fakat bugün k.rengi akıntım geldi yani akıntımı desem bilmiyorum kıvamlı değildi acaba adetmi olacağım normalde k.rengi akıntı gelirdi ama son 2 aydır gelmiyordu hep kasık ağrısı çektim bu ay 2 gün önce göğüs uçlarım ağrımaya başlamıştı akıntı gelince ağrıda kesildi normalde adet olacağım zamana yakın başlar ve bitene kadar feci şekilde ağrırdı bugün gebelik testide yapmıştım negatifti acaba adetimmi başladı :(

Back
X