Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim arkadasim benim:)) inanki duygular karsilikli..canim catlamasaydi öncekiler adet olmazdin. Demekki catliyor. Bunu sil beyninden. Catliyosun yani:)) muayeneye gelince. Bundan once hamile kaldigin icin kocani sona birakacak. Senden yine hormon tahlili isticek. Hersey normalse takibe alacak 3 ay. Durumlara göre.. Zaten hersey yolunda gidecek sende hamile kalacan. Hem sen bu ay ikiz bebise hamile kalacan takma okadar..
Canim arkadasim benim:)) inanki duygular karsilikli..canim catlamasaydi öncekiler adet olmazdin. Demekki catliyor. Bunu sil beyninden. Catliyosun yani:)) muayeneye gelince. Bundan once hamile kaldigin icin kocani sona birakacak. Senden yine hormon tahlili isticek. Hersey normalse takibe alacak 3 ay. Durumlara göre.. Zaten hersey yolunda gidecek sende hamile kalacan. Hem sen bu ay ikiz bebise hamile kalacan takma okadar..
Kizlar ovulasyon donemine yakin veya o dönemde kasik agrisindan korkmayin. Bu iyiye isaret aslinda. Yumurtaliklar buyudugu icin agri batma sizlama olabiliyor.. Kronik kasik agrilari tehlikeli..
cnm bnm teşekkr ederim gerçektn bni kndme getrdn allah razı olsn sendn..dilerim sende güzel haberle gelrsn :)) bu ay bu topikde zatn ikiz patlaması olcak :),inşallah rabbimm bu mubarek günlerde anne olmayı isteyen tüm herkese müjdeli haberler vermyi nasp etsn...
sende akşam bize güzel haberler verrsn inşallah ..
slm canlar bende geldım doktordan.. bana bır tane guzel yumurtamız var dedı kaclık olduğunu söylemedı.. klomenı ılk defa bu ay kullandım ya klomen kullandığın ayın ertesı ayı etkı edıyormuş eğer bu ay kendılığınden tutmazsa onumuzdekı ay bırden fazla yumurtan olusur dedı. banada suan ıcın catlama ığnesı vermedı. kendılığınden catlayıp catlamadığına tutup tutmadığına bakacak. adet olsanda olmasanda adet gununde gel dedı.. benden bu kadar bugun 11. gunum yumurta catlar catlamaz allah bılır.. ama cokta umutlanmak ıstemıyorum acıkcası nolur nolmaz zaten doktordan cıkınca bende naz gıbı fena oldum.. esıımde bana kızdı doktor kötu bısey demedı kı ne bu halın dıye sabırsızsın dıyo sabretsen olcak elbet olmıcak dıyenmı var ıkımızde sağlıklıyız cok sukur dıyo valla kocam böle destek olmasa ne ederdım bılmem bakalım artık beklıcez gorcez halvete devambu arada gun asırı dedı onuda bır gun arayla olarak belırttı sölıyım
![]()
Insallahhh canim Allah sizdende razi olsun. Bana zaman gecmiyor yaaa:)). Ne is yaptim ne bisey oyle duruyor hersey.Kolumu kaldirasim yok.![]()
slm canlar bende geldım doktordan.. bana bır tane guzel yumurtamız var dedı kaclık olduğunu söylemedı.. klomenı ılk defa bu ay kullandım ya klomen kullandığın ayın ertesı ayı etkı edıyormuş eğer bu ay kendılığınden tutmazsa onumuzdekı ay bırden fazla yumurtan olusur dedı. banada suan ıcın catlama ığnesı vermedı. kendılığınden catlayıp catlamadığına tutup tutmadığına bakacak. adet olsanda olmasanda adet gununde gel dedı.. benden bu kadar bugun 11. gunum yumurta catlar catlamaz allah bılır.. ama cokta umutlanmak ıstemıyorum acıkcası nolur nolmaz zaten doktordan cıkınca bende naz gıbı fena oldum.. esıımde bana kızdı doktor kötu bısey demedı kı ne bu halın dıye sabırsızsın dıyo sabretsen olcak elbet olmıcak dıyenmı var ıkımızde sağlıklıyız cok sukur dıyo valla kocam böle destek olmasa ne ederdım bılmem bakalım artık beklıcez gorcez halvete devambu arada gun asırı dedı onuda bır gun arayla olarak belırttı sölıyım
![]()
saol cnm ınşallah hepımız ıcın... demedıde cokta olumlu bıseyde demedı bakalım beklıycez gorcez benım kı bu ay sonu bellı olur
yok cnm bana bıdaha bakmıycak catladımı catlamadımı dıye zaten tutmazsa onumuzdekı ay catlama ığnesı yapacak anladığım kadarıyla.. bakalım artık ay sonu gelsın gorcez tuttumu tutmadımı![]()
saol cnm ınşallah hepımız ıcın... demedıde cokta olumlu bıseyde demedı bakalım beklıycez gorcez benım kı bu ay sonu bellı olurInsallah bu ay hamis haberini aliriz canim. Sukur kötü seyler dememis.
tatlım aynı şeyleri duymuşz heemen hemen bu ay tekrar yumurtann çatlayp çatlamdğnı öğrnmeye gtmyckmsn ..bnmde 13,gnmdü 16,günde tekrar bakacak..hayırlısı olsn hakkımzda olmaz demiyorlar ama olur demelerini duymağımz için bkdr kötü oluyrz...sonsuza dek arkdşmz sayesnde ben biraz toparlandm saolsn..
saol cnm ınşallah hepımız ıcın... demedıde cokta olumlu bıseyde demedı bakalım beklıycez gorcez benım kı bu ay sonu bellı olur
yok cnm bana bıdaha bakmıycak catladımı catlamadımı dıye zaten tutmazsa onumuzdekı ay catlama ığnesı yapacak anladığım kadarıyla.. bakalım artık ay sonu gelsın gorcez tuttumu tutmadımı![]()
sanırım beklemeyip göreceğiz cnm bnm sabırla bekleyelim ...
vilma ve naz lütfen umutsuzluğa kapılmayın doktor olumsuz bişey söylememişki. sadece duymak istediklerinizi duyamadığınız için bozulmuşsunuz ben. zaten doktorlar en ufak bir rahatsızlıkta bile öyle değil midir? hiç bir zaman kesin konuşmazlar, hep ihtimaller üzerine.... o yüzden çalışmalara devam.
demek 2 günde bir olmalıymış... şuan tatildeyim bana kalsa yumurtlama döneminde hergün halvetteyim de eşim çalışıyo yazık ona kıyamıyorum sabah zorla kalkarken görünce. 19 ile 24 ü arası yumurtlama dönemim hadi bakalım hayırlısı...
çok karnım ağrıyor şu adetim sökülse ilacımı alsam sıcak suyumu ayaklarıma koysam yatsam uyusam ne güzel olacak. keşke bebekten ağrısaydı ama dün öğrendim hamiş olmadığımı şimdide adet bekliyorum 3 gün önceden ağrısı başladı yaaa
cnm hakknda hayrılısı olsn ya kan testindemi çıkmadı bekle stresdn olamyrsndr
yok cnm bır gun yapıp bırgun ara verıcenvilma ve naz lütfen umutsuzluğa kapılmayın doktor olumsuz bişey söylememişki. sadece duymak istediklerinizi duyamadığınız için bozulmuşsunuz ben. zaten doktorlar en ufak bir rahatsızlıkta bile öyle değil midir? hiç bir zaman kesin konuşmazlar, hep ihtimaller üzerine.... o yüzden çalışmalara devam.
demek 2 günde bir olmalıymış... şuan tatildeyim bana kalsa yumurtlama döneminde hergün halvetteyim de eşim çalışıyo yazık ona kıyamıyorum sabah zorla kalkarken görünce. 19 ile 24 ü arası yumurtlama dönemim hadi bakalım hayırlısı...
hahahaha senınkıler olayı abartmış kızsaol cnm bnm ya aynn dediğin gbi oldu.kötü bişe dmedi ama kesin iyi bişede demedi..büyüme olmş çtlama yok büyüme devam edp etmycğini çatlyp çatlmycğnı pazartsi bakack :)yani stresli günler devam neyseki haftasonu evde olmuyrm :)) gezdiğim için çok takmycğm beraberlkde yok bugun yarın var ...düşünmzsk daha iyi olck snrmda elde olan bişe yok...buarada vilmaaa bennd ayın 20 sndn sna belirtilere başlarm yazmayaa....ben hamile kalamadm ama şizofreni oldm diyrm kocamanda....
önceki ay belirtilerlee oğlum oğlum diye geecnn yarısnda karnımı sevyrdm kocamın tepkiiside şu oldu :) "bırak aşkım gecenn 12 si çocuk uyusun " yani şizofreni ettm kocamndaa dalga geçiyo bnmle..onu bırakn çocuk istdğimi herkes öğrndi iş çevremz aman kaldrmyn lütfen aman canınız istdyse biz yaparz diyolar deliriyorumşizofreni ettler bni böylelike bazen acaba hamileymde ondn mı bana böle davranyrlar diyrm :))
ay snu bakyrmki hastalanmşm yaniii deliiriyrm az kaldı
![]()
cnm benım.. se ne kadar suredır ıstıyon bebek.. uzulmucez elden bıseycık gelmıyo malesef allahın takdırı:26::26:çok karnım ağrıyor şu adetim sökülse ilacımı alsam sıcak suyumu ayaklarıma koysam yatsam uyusam ne güzel olacak. keşke bebekten ağrısaydı ama dün öğrendim hamiş olmadığımı şimdide adet bekliyorum 3 gün önceden ağrısı başladı yaaa