• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

bugün birde mide bulantısı başladı çok fena şu an midem bulanıyor adet olmaya dair hiçbir ağrı falanda yok bol bol kasığımda batma oluyor

niye kimse yok yaaaaaa ben eve gelir gelmez nete sarıldıım kızlar vardır diye

merhaba kızlar nasılsınız birkaçgündür yayladaydım giremedim nete en erken 15 temmuzda bekliyordum adeti fakat bugün k.rengi akıntım geldi yani akıntımı desem bilmiyorum kıvamlı değildi acaba adetmi olacağım normalde k.rengi akıntı gelirdi ama son 2 aydır gelmiyordu hep kasık ağrısı çektim bu ay 2 gün önce göğüs uçlarım ağrımaya başlamıştı akıntı gelince ağrıda kesildi normalde adet olacağım zamana yakın başlar ve bitene kadar feci şekilde ağrırdı bugün gebelik testide yapmıştım negatifti acaba adetimmi başladı :(

bekle bakalım anlattıklarına göre bi gariplik var bu ay. hadi hayırlısı...

bekle bakalım anlattıklarına göre bi gariplik var bu ay. hadi hayırlısı...

canım beklemek okadar zorki adet olacağım diye korkuyorum tabi Allah ondanda geri bırakmasın şimdide stres yaptım acaba adetim başlayacakmı böyle kesilecekmi diye

haklısın canım inşallah adet olmazsın.... adet heyecanı bi tarafa ben daha şimdiden yumurtlama zamanını verimli geçirebilecekmiyiz onun derdindeyim. ne hallere düştük yaavvv :)

haklısın canım inşallah adet olmazsın.... adet heyecanı bi tarafa ben daha şimdiden yumurtlama zamanını verimli geçirebilecekmiyiz onun derdindeyim. ne hallere düştük yaavvv :)

sorma canım yaaa inanki psikolojim bozuldu :14:

27 yaş, aslında 2 yıldır istiyorduk ama bir düşük yaşadıktan sonra tekrar korunmaya başladık. Yani bu 2. ayım sayılır. SAT ım 2 Temmuz. BAT ım 28 Temmuz. Bende yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:16:[/QUOTE

Bu arada ilk gebeliğim bal-çörek otu-tarçın kullandığım ay olmuştu. Bu ay da denedim. O zamanki belirtilerim varrr; hayırlısı

cnm ilk aylarınmışş dilerim bu ay yine çörek otuyla hamiş oldğnunn haberlerni verirsin..nasıl bir karışım nekdr zamanda tesrini gösteriyorr..bnde bu ay keçiboynuzu denedim kocişe ve kendme..

cnm ben kocısı kandırdım kız kulesınde dolandık durduk dun cok harıka bır gun gecırdım:16::16: bır de bır dostumuz var tellefonlerı kaybettığımız ıcın ıkı senedır ıletısım kuramıyodum tesadufen onla karsılastık gece cok gec geldık eve... oracıkta anladım kı hakıkatten kısetse gelıyo yemenden akısına buırakmaz lazım:ssz::ssz: zaten bu ay doktor yumurtan var dedı ama benım sakır sakır gelen yumurta akıntım gelmedı bı terslık var gıbı hıssedıyorum.. doktotrda öyle cok bı heveslı konusmadı gıbı geldı bana bakalım denk gelırlerler gelırler artık yumurtacıkla sperm bızım aysen ablamıza denk gelmemiz gibi:16::16::16:

ohhh ne güzel yapmışsn cnm bnm bende buaralar evde kalmyrm fazla ramazznda hep evde olcğmz için son günleri iyi değerlendrym :)) doktor yumurta nın nezaman çatlycğnı söylemedimii...yani ilşki önerdiği günlr yokmuydu ??bende akıntı 3 gndür var ateşimde varr bel kaasık ağrm olmşdu cuma günüde ama inanki neler oluyo blmyrm yarın yine doktor yolu görünyr çatladımmı patladmmı bakacak :)):1::1:

hakkımzda hayırlısı cnmm ya biz şizofrenik hamişlerin belirtilerine göre her ay hamileyizz..herşey gebelk belirtisii :)) ama birgün gerçek olacak dilrimki bu ay gerçek olckk:49::49:

merhaba kızlar nasılsınız birkaçgündür yayladaydım giremedim nete en erken 15 temmuzda bekliyordum adeti fakat bugün k.rengi akıntım geldi yani akıntımı desem bilmiyorum kıvamlı değildi acaba adetmi olacağım normalde k.rengi akıntı gelirdi ama son 2 aydır gelmiyordu hep kasık ağrısı çektim bu ay 2 gün önce göğüs uçlarım ağrımaya başlamıştı akıntı gelince ağrıda kesildi normalde adet olacağım zamana yakın başlar ve bitene kadar feci şekilde ağrırdı bugün gebelik testide yapmıştım negatifti acaba adetimmi başladı :(

bugün birde mide bulantısı başladı çok fena şu an midem bulanıyor adet olmaya dair hiçbir ağrı falanda yok bol bol kasığımda batma oluyor

niye kimse yok yaaaaaa ben eve gelir gelmez nete sarıldıım kızlar vardır diye

tatlımmmm negüzel belirtiler yazmışsn sen öylee dilerimkii devamıı gelirr hamiş olduğun testin sonucunun resmnide eklersin :1:

müjdeli haberler beklyrz sendn cnmm benm kasıklarındaki ağrı batma gibimi ?

kahverengi akıntıda yerleşmeedirr inşalalhhhhhh:nazar::nazar::nazar:

tatlımmmm negüzel belirtiler yazmışsn sen öylee dilerimkii devamıı gelirr hamiş olduğun testin sonucunun resmnide eklersin :1:

müjdeli haberler beklyrz sendn cnmm benm kasıklarındaki ağrı batma gibimi ?

kahverengi akıntıda yerleşmeedirr inşalalhhhhhh:nazar::nazar::nazar:

canım kasıklarda hep ağrı vardı bu ay yumurtlamadan sonra tabi son günlerde batma hissi başladı sanki iğne batırıyorlar gibi oluyordu ara ara sancıma ve gerilme hissi oluşuyordu halada bir ağrı var canım

naz1969 kan testine gitsemmi acaba sat 16 hazirandı bugün 30. günümdü yarın 31. günüm olacak yarına kadar olmazsam gitsemmi

aayyy hamilesin inşallah... :))

Git kız git ne bekliyoni

Darısı basimiza artik:16:

çok korkuyorum kızlar gitmeye :14:
1 kaç gün sonra adet olursam hadi diye ne yapacağımıda bilemedim acaba beklesemmi bir kaç gün daha düşünmekteyim hoş o kadar nasıl beklerim onuda bilmiyorum forumda okudumda denilmişki yerleşme kanamasından 4-5 gün sonra kanda 5-6 gün sonra idrarda çıkar denmiş gidip negatiflede dönmek istemiyorum aklım çok karıştı vallahi

kızlar karar verdim 19 temmuza kadar gitmeyeceğim kan testine zaten o zamana kadar adet olursam olurum ama o zamana kadar idrar testi yapmayı planlıyorum hayırlısı artık dua edin nolur kızlar bana

çok korkuyorum kızlar gitmeye :14:
1 kaç gün sonra adet olursam hadi diye ne yapacağımıda bilemedim acaba beklesemmi bir kaç gün daha düşünmekteyim hoş o kadar nasıl beklerim onuda bilmiyorum forumda okudumda denilmişki yerleşme kanamasından 4-5 gün sonra kanda 5-6 gün sonra idrarda çıkar denmiş gidip negatiflede dönmek istemiyorum aklım çok karıştı vallahi

gunun gectımı hem gecmese bıle adet gunu yapılan ıdrar testlerıde genelde sonuc verıyo al eczaneden once bır evde dene baktın negatıf cıktı ozamn beklersın bır ıkı gun daha kana gıdersın:16::16::16::16:

canım kasıklarda hep ağrı vardı bu ay yumurtlamadan sonra tabi son günlerde batma hissi başladı sanki iğne batırıyorlar gibi oluyordu ara ara sancıma ve gerilme hissi oluşuyordu halada bir ağrı var canım

ayy cnmm ya inşşallahh güzel haberler alcz ya heyecan yapdm bak :)) ara ara batmalr daha önce olurmuydu?

ayy cnmm ya inşşallahh güzel haberler alcz ya heyecan yapdm bak :)) ara ara batmalr daha önce olurmuydu?

goğüsler ne alemde :26::26: gebelık akıntısı denılen su balgamsı sarımtırak akıntı varmı:26::26: gercı bunlar herkeste olmuyomuş ama sorayım dedım:16::16:

naz1969 kan testine gitsemmi acaba sat 16 hazirandı bugün 30. günümdü yarın 31. günüm olacak yarına kadar olmazsam gitsemmi

tatlım ya kan testi dedin yaa :)) içim titredii yaa hayırlısı cnmm 4 gün kaladan itibaren olablr demişdik...sbh sen kan versen sabah sabh müjddelii haberler versenn süper olur......

Back
X