"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

bu kadar stres ıkımızede cok neden arkadas olduk bız bırbırımızın stresını alalaım dağa tasa atalım dıye sen telefondanmı gırıyon bu arada:26::26::26:

canım benim durum karışık 1 yıllık evliyim 5 ay önce vajinismustan kurtuldum. kan testi yapıldı cnm

canım benim durum karışık 1 yıllık evliyim 5 ay önce vajinismustan kurtuldum. kan testi yapıldı cnm

hıı gecmış olsun cnm.. bende evlendığımde vajınımustum galıba bı hafta ılışkıye gıremedım sonra saldım cayıra ama epey bır sure canım cok acıdı

hıı gecmış olsun cnm.. bende evlendığımde vajınımustum galıba bı hafta ılışkıye gıremedım sonra saldım cayıra ama epey bır sure canım cok acıdı

benim hala acıyor bazen ((

Kizlar simdi geldim doktordan. 2 tane yumurtaligim var allaha sükür. Biri sagda biri solda.
Pazartesi mecburi birlesme. Sali günü tekrar gel dedi.
Ultrasonda (vajinal) yumurtaliklar zor göründü gazdan:)) Cok gaz var dedi. Stres gaziymis. Neden bukadar stresli oldugumu sordu. Bende cok sabirsiz oldugumu hemen bebegim olsun istiyorum dedim..
Kizim sen iki defa normal dogal yolla gebe kaldin. Yine kalacan dedi.

Allahim isteyen herkese anneligi tattirsin.. Amin.

Illaki olumsuz seylerde söyledi. Yumurtaliklarin bos olma ihtimali ,içe çatlama gibi falan filan ama olumsuzluklari düsünmüyoruz demi:)))

Son düzenleme:

canım allah gonlune gore versın ınşallah bebişlerın gelır bu ay acık konusmak gerekırse benım bu ay ıcın pek bır umudum yok ama allahtan umıt kesılmıyo tabı hadı rastgele

canım allah gonlune gore versın ınşallah bebişlerın gelır bu ay acık konusmak gerekırse benım bu ay ıcın pek bır umudum yok ama allahtan umıt kesılmıyo tabı hadı rastgele

Amin canim gonlumdeki hepimizin bu ay hamile kalmasi. Benimde umudum yok. Cunku benim herzaman iki tane yumurtaligim oluyor. Sansin cift oluyo ama. Tutmadimi tutmuyor iste. Nasip yaa allah ol deyince olacak insallah..

Amin canim gonlumdeki hepimizin bu ay hamile kalmasi. Benimde umudum yok. Cunku benim herzaman iki tane yumurtaligim oluyor. Sansin cift oluyo ama. Tutmadimi tutmuyor iste. Nasip yaa allah ol deyince olacak insallah..

oyle tabı cnm elden bısey gelmıyor benımde duam senınkı gıbı hanı derler ya dua enerjıdır dıye belkı enerjımız bırleşırde rabbımıze tez ulasır onunda cevabı tez gelır ınş

eeeeeeee noldu pekı hamılemısın sımdı.. durum ne ne kadar suredır ıstedın yada ıstıyon:26::26:

yok canım yaa hamile değilim benim kalple ilgili sağlık sorunum var 1,5 senedir düşünüyorum ama 9 yada 10 aydır korunmuyorum 5 senelik evliyim hakkımda hayırlısı hamilelik rahat geçsin diye operasyon geçirdim balon valvüloplasti oldum kalp doktorum hemen hamile kal demişti bunu kadın doğum doktoruna demiştim yine de bi tedavi vermedi 1 sene bekle dedi yıllık iznimde giderim artık hayırlısı

canım cok gvecmış olsun sağlık sorununu kafana takma benım teyzem ılerı derece kalp hastası kapakları felan değişti ıkı tanede nur topu gıbı evladı var elbet kalırsın hamıle ve elbet sağlıklı bır sekılde doğumunuda yaparsın allah herseye kadır.. dualarım senınle bıtanem

bu kadar stres ıkımızede cok neden arkadas olduk bız bırbırımızın stresını alalaım dağa tasa atalım dıye sen telefondanmı gırıyon bu arada:26::26::26:

stres nedemekk paranoyayız biz tatım buarada cnm telefondn değil ofisdn yada evden bağlnyrm nete.

tatlım hakknda hayırlısı olsn ağustos annesi olcksn inşallahh..

cnm bnm dilerimkii müjdeli haberler vereceksinn umduumuzsn sensinn :))

cnm bnm çok geçmiş olsn dilerimkii enkısa zamanda müjdeli haberler vereceksinn inanayrmm bayram şekerlerimz gelsiinnn

canlarımm umutsuzluğa kapıldık biraz haftasonundaa haftasonu bol bol gezinn unutunn bu mevzuları kafa dağıtın....rahatlayn birazzz ben öle yapyrmm tavsiye işe yarıyorr..
çok umutsuz ve mutsuzdmm iyiyimm ağustoss annesi olcaz allah izin verirseee hayırlı gecelerr

çok öpüyrm hepinizii...tek tekk müjdeli haberler vermeyi nasip etsin rabbimmm :))

Merhaba!
Geçen yıl da "ağustos böcekleri" :) topiğine adımı yazdırıp hamile olduğumu öğrenmiştim. Tam 1 yıl oldu. Tekrar ağustos topiğine giriyorum. Umarım bu sefer sonu kötü bitmez
3 Ağustos BAT ım.
Hadi hayırlısı olsun hepimiz için

hoşgeldin cnm dilerim bu topiğimzde sana şanss getirir...topiğimiz uğurluu inanyrzz....

BEN ADET OLDUM ( beklenenden 2 gün önce oldum bal,tarçın,çörekotu sağolsun :)
tam tahmin ettiğim gün yumurtlamışım yumurtladığım gün öncesi, o gün(2defa), ertesi günler heppp ilişki oldu ama tutmadı. neyse şimdi yine 29 günde olursammm yeni bat 11 ağustos

hoşgeldın cnm ınşallah bu ağustosta gelır bözeğin ve hep senınle kalır burda herkes pozıtıf tamam arada kötumsere bağladığımız oluyo ama cabuk toparlanıyos:26::26:

canım cok gecmış olsun ama napmıyoruz uzulmuyoruz cunku bılıyoruz kı rabbım ol dıyınce olcak o en guzel vaktı bılır

Kızlaaaar temmuz topiğinden geliyorum, malesef bgn kırmızı kart yedim ins ağustos ayı şanslı gelr Rabbim herşeyin hayırlısnı nasp etsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…