Şans verdiğim nişanlım düzelmiyor

Kesinlikle tartismaya girmeyin. Bu iliskinin artik beklentinizi karsilamadigini, beraber olmak istemediginizi, eski sevgilisi ile olan diyalogunun bu iliskiyi yıktığını soyleyin. Manipüle etmeye calisacaktir, bana guvenmiyorsun vs diyecektir. Guvenmiyorum deyip, gecin. Akabinde hemen aileniz, karsi tarafın ailesini arayip nisani bozdugunuzu haber versin. Bundan sonraki surecte karsi tarafin ailesi ile muhattap olmayin. Ararlarsa acmayin. Sadece aileniz muhattap olsun. Ogullarinin ne halt oldugunu bildikleri icin evlenip, duzen kursun kafasiyla size kakalamaya calisacaklar. Aklinizi karistirmalarina izin vermeyin
Birde lutfen tenha bir yerde gorusmeyin. Kafe, avm gibi kalabalik bir ortamda konusun. Nisanliniz tekin bir tipe benzemiyor

Asla kestirip atamıyor. Hayır bahsettiğim kadın da benden yaşça büyük, ağzı dili küfür, alkolik, yaşam tarzı çok uçlarda.. görünüm olarak herkesin benle karşılaştırınca şok geçirdiği bir tip. Dalga geçmek için söylemiyorum ama durum anlaşılsın diye. Bana kendimi o kadar değersiz hissetirdi ki bu durum. Böyle biri için beni kaybetmeyi nasıl göze aldı hiç anlayamıyorum
Adamın sevdiği tip belkide böyle biri ,siz onun için vitrin gorevindesiniz o ise aşkı ....
Normal hiç kimse böyle bir ilişkiyi kabul etmez.Evlenin görün adam kimden vazgeçmiyor?????!

Laf sokmayın, aşağılamayın sadece bacımsın, kardeşimsin mantığı ile yaklaşın. Bak şöyle öyle vs vs “ bak kardeşim 😎 düşündüm, bana göre değilsin. Böyle ucuz Türk dizileri dramları gibi şeylerle uğraşamam” . Zaten seninle olur mu diye aklıma yatmayan şeyler vardı, düşündüm olmayacak. Sen de mutlu ol ben de mutlu olayım.
Duygusuzca alakasız biri gibi. Karşınızdaki karakter yoksunu bencil biri.
Hatta size karşıdakini kötülemeye çalışırsa kızı sanki arkadaşınız gibi savunun ki şaşırsın.
Sen ne demek istiyorsun? 5 yıl beraber olduğun kadın için böyle nasıl konuşabilirsin? Bir erkeğe yakışmaz. Kız benim gibi değil, sevmiş demek ki. Kıza saygı duydum. Sen nasıl kendine yakıştırırsın?
O şaşkın şaşkın saçmalarken paketi verin gönderin. Aman anahtarı varsa evin anahtarını hemen bu akşam değiştirin.

Sizi överse siz de kendinizi övün. Manyağa dönecektir.
Çok iyisin bilmemne evet öyleyim biliyorum doğru çok iyi özelliklerim var ve bından dolayı kendime saygım var ve bu iş yürümez.

Size söylediği her şey yalan. Vereceği hiç bir sözü de tutacak karakterde değil. Bu sizin son çıkışınız unutmayın.

Evleneceğimizi biliyor, söz nişan fotoğraflarım var. Hadi benim nişanlım ahlaksız şerefsiz de, Hala kadının da yazması beni şok etti, böyle bişeyi nasıl kabul edebilir, nasıl başkasına ait olana yazar.. bunlar 5 yıl beraber yaşamış. Nişanlımda dedi ben onu alacak olsam alırdım o benim ne ailemi tanıdı ne arkadaşlarımı onun gibi biriyle evlenmezdim asla dedi. Ee be adam o zaman niye mevcut ilişkini silip attığını iddaa ettiğin biri için bozuyorsun sinirlerim çok yıprandı olan benim 1.5 yılıma oldu aileme de rezil oldum.
İnandın mi? Bes yıl birlikte yaşayacak ailesi tanımayacak ve evlenmeyecekmiş bak sen ya şu işe. Defolsun gitsin. Allah bilir ayrıldığı kıza da neler diyodur. Erkek milletinde her şey beklenir. Kadın haklı olabilir. Sizle tanıştıktan sonra size yönelmiş ama asıl vazgeçemediği bence o kadın. Yoksa hala ne diye uğraşsın onunla. Çok basit bı şekilde ondan vazgecemiyor çok acı tahmin edebiliyorum ama erkekler böyle. Ne güzelliğe ne ona ne verdiğine bakıyor.

Sans verirsen omur boyu aglarsin, vazgecersen hayatinda belki de en buyuk mutluluklarin sama ulasmasina izin verirsin.
Bunu deneyimlemis biri olarak vazgec derim evet zor ama daha ne kdar kendine aci cekfirmek istiyorsun bunu dusun.bir omur boyle gecer mi?

Çok teşekkür ederim kafamda toparladım gibi cümleleri sayenizde, normalde bunu kendim de yapardım ama gerçekten sağlıklı düşünemem belki diye destek almak istedim tekrar teşekkürler. Sonucu yazacağım size, bu arada evin biraz altında kafe var orda görüşeceğim sıkıntılı bir durum olmaz sağolun

Çok teşekkür ederim kafamda toparladım gibi cümleleri sayenizde, normalde bunu kendim de yapardım ama gerçekten sağlıklı düşünemem belki diye destek almak istedim tekrar teşekkürler. Sonucu yazacağım size, bu arada evin biraz altında kafe var orda görüşeceğim sıkıntılı bir durum olmaz sağolun
Kadınların koynundan koca toplamak istemiyorsanız ne derse hee canım hee , aynen ondan deyip verin yüzüğünü eline.

Boşanma davası mı bu kanıt arıyorsunuz? Ayrılmanız gerekiyor. Kendi gözlerinizle görmüşsünüz. Sanırım nişanlım olsa meraktan yazardım bu eski sevgiliye, neymiş bakalım bu gösterilemeyen mesajlar😬
Öyle ya da böyle bitmiş ilişkiniz. İlla evlenicem diyorsanız evlenin, ömür boyu böyle yaşarsınız. İyice arsız olmuş, evlenince daha da arsızlaşır basar şifreyi öyle uzaktan bakarsınız.

Evleneceğimizi biliyor, söz nişan fotoğraflarım var. Hadi benim nişanlım ahlaksız şerefsiz de, Hala kadının da yazması beni şok etti, böyle bişeyi nasıl kabul edebilir, nasıl başkasına ait olana yazar.. bunlar 5 yıl beraber yaşamış. Nişanlımda dedi ben onu alacak olsam alırdım o benim ne ailemi tanıdı ne arkadaşlarımı onun gibi biriyle evlenmezdim asla dedi. Ee be adam o zaman niye mevcut ilişkini silip attığını iddaa ettiğin biri için bozuyorsun sinirlerim çok yıprandı olan benim 1.5 yılıma oldu aileme de rezil oldum.

Kadına hayret ediyorum diyorsunuz da farkında mısınız siz de o kadından çok farklı bir durumda değilsiniz. Kadınla görüşmeye devam ettiğini bile bile ilişkinize devam etmişsiniz. Bu durumda aranızda ne gibi bir fark var ki...
"Biz nişanlandık, evleneceğiz" deseniz onlarda beş yıl birlikte yaşamışlar. Diğer kadın sizinle ilişkisini bilmesine rağmen bitirmiyor, siz diğer kadının varlığını bilmenize rağmen bitirmiyorsunuz. Esasında ikiniz arasında çok da fark yok bana kalırsa. Bu arada o mahlukat da etrafındaki kadınlar "kendisini almasını" :kusmuk:beklerken kendini bulunmaz hint kumaşı sanıp gezmiş. Bence siz iki kadının o kendine adam diyen mahlukatın k*çına tekmeyi vurmasının zamanı gelmiş de geçiyor.

Boşanma davası mı bu kanıt arıyorsunuz? Ayrılmanız gerekiyor. Kendi gözlerinizle görmüşsünüz. Sanırım nişanlım olsa meraktan yazardım bu eski sevgiliye, neymiş bakalım bu gösterilemeyen mesajlar😬
Öyle ya da böyle bitmiş ilişkiniz. İlla evlenicem diyorsanız evlenin, ömür boyu böyle yaşarsınız. İyice arsız olmuş, evlenince daha da arsızlaşır basar şifreyi öyle uzaktan bakarsınız.
Bu kanıt konusu çok yanlış anladı kendimi açıklayayım; Sadece, ailemin ilk başta söyleyeceklerini biliyorum. ' Belki sen yanlış anlamışsındır belki kız kötü niyetlidir, çocuğun suçu yoktur bi anlayıp dinleseydin ' tarzı şeyler konuşulacak kendimi uzun uzun açıklayacağıma şak gösterebileceğim bişey olsa daha rahat olurdum ama bu şekilde de kendimi izah ederek, öncesini de anlatarak vs hallederim cok büyük problem değil.

Ben yaşadım bu durumu zamanında. İkimizden de yaşça büyük bana göre objektif anlamda hiçbir artısı olmayan bir kadınla aldatıldım. Karşıdaki kadın beni bildiği halde geri çekilmemiş sonradan öğrendim. Hatta çoluğu çocuğu olduğu halde bütün birikimimini senetsiz sepetsiz o dönem birlikte olduğum insana vermek + ona kefil olmak gibi salakça şeyler yapmış. İleride birgün Müge Anlıya filan düşerlerse işlerin ikisi için bir noktada b*ka saracağını önden tahmin etmenin minik zaferini yaşarım muhtemelen ama kendi içimde iki tarafa da kızgınlığım yok uzun süredir.

İnsan ekstra yediremiyor kendine bu durumu başta biliyorum. Şunu kabul ettiğin zaman rahatlayacak ve kurtulacaksın. Sen genel anlamda daha doğru bir kişi olabilirsin gerçekten, ama nişanlın için daha doğru kişi sen değilsin. Nişanlın için daha doğru kişi o yaşça büyük alkolik abla. İnatla bu üçgenin içinde kalıp karşı tarafla yarışmadığın sürece bu durum senin değerini azaltmaz. Herkes kendi dengini içten içe bilir, karşı tarafın dengi de o kopamadığı kadın demek ki. Sen nişanlının hayatına girerek ona bir şans sunmuşsun, kendince daha iyi bir geleceğe yöneltmek için bir şans vermişsin. O bu şansı değerlendirememiş çünkü seninle bir hayat kurmak objektif olarak daha iyi bir seçenek olsa da onun için doğru seçenek değilmiş. İnatla ilişkinizi düzeltip devam ettirmeye çalışırken senin için nişanlından daha iyi olacak bir ilişkiyi kaçırıyorsun şuanda. O yüzden akıllı davranıp kendin için doğru olan seçimi yap.

Karşı tarafın ailesinin sizi barıştırmaya çalışmasına da kesinlikle kanma. Böyle sorgulanabilir tercihler yapan adamların sana aşırı sempatik davranan aileleri olur. Bu bahsettiğim adamın bütün çevresi, sülalesi her zaman aşırı heveslilerdi bizim evlenmemiz konusunda. Annesi biz ayrıldıktan sonra aylarca düzenli beni aramaya devam etti çoğu zaman açmasam bile. En son başka sevgilim olduğunu duyunca 'Olsun canım benim ben oğluma da dedim o kız senin kaderinse gidip bin kişiyle olsa bile yine sana döner en sonunda birlikte olursunuz dedi' bana. Düşün o kadar istiyordu birlikte olmamızı. Ama bu ailelerin gerçekte sevdiği sen değilsin, mantıklı düşünebilen, iyi niyetli bir kız bulup oğullarının bütün derdini yükünü kendi omuzlarından o kızın omuzlarına atma ihtimali. O yüzden ayrıl, ailenin telefonlarını dahi engelle, yoluna bak, gerçekten ayrılan insan nasıl olur uygulamalı göster o nişanlına.
Çok güzel bir yorum. Sen doğru kişi olabilirsin ama o kişi için değil. Kısmi özellikle.. tam yaşadığım bazı olaylar için cuk oturdu..

Bak buldum sen benim için doğru kişi değilsin. İstemiyorum ve artık umrumda değil. Dürüst olmak gerekiriyorsa artık sinirli bile değilim ve seninle ilgili hiç bir şeyi merak etmiyorum. Bundan sonra görmek de istemiyorum.

Kızla alakalı ne derse Vallahi ilgilenmiyorum bence onunla devam etmelisin. Benimle zaten olmayacak aklından çıkar.
Kötülerse kızı savun ve susar herhalde

Back