Şans verdiğim nişanlım düzelmiyor

Böyle biriyle hayat kurulmaz. Adama bak; hem ikili oynayan kendisi ama sizi suçluyor. Direkt ayrılın ancak aileler nedenini bilsin, söyleyin yani. Zira adam tepkilerin odağını siz yapacak.

B

Benim yüzümden ayrılmışlar. Tanıştığımda nişanlım öyle demiyordu seninle alakası yok zaten bi ton sorunumuz vardı ben onu sevmiyordum çoktan dışarı açılmıştım vs dedi inanmıştım. Ama kadın seninle tanıstıktan sonra aramız bozuldu beni seninle aldattı ben hep yakaladım ama ismini cismini bilmediğim için ulaşamadım diyip bana küfür hakaretler etti instagramdan yazdı hepsini. Benim yüzümden ayrılmışlar sanırım doğru söyleyen kadın. Mantıklı geliyor. Ben o zamanlar onu aksam aramazdım, sürekli mesaj atmazdım. nerdesin diye sormazdım aklıma bile gelmediği için flört dönemi doğal olarak.. böyle bi durum olduğunu bilseydim bulaşmazdım en başından
Nisanlinizin davranışları hiç ahlaki değil.5 yıl yaşayıp,ben zaten onu almazdım diyerek namus üzerinden ahkam kesiyor.onunla beraberken ,sizinle oluyor.simdi sizinleyken onunla görüşüyor.giden 1.5 yılınız olsun.evlenirseniz buna benzer çok durum yaşarsınız.ayrilin.

Aynen katılıyorum. Şuna benzetiyorum:
Çocukken hani ayağınız masaya takılır ağlarsınız ya anne baba gelir hemen masaya vurur bak gördün mü sana zarar veremeyecek derler. Bu andan itibaren kadınlarda bir elektrik arızası oluyor sanırım.
Başka kadınlarla beraberken karşı tarafı kötüleyip yanında telefon açıp kötü davranmaları inanılmaz bir şekilde rahatlatabiliyor. Ulan şeref yoksunu olan yanındaki, diğer kadının ne suçu var? Bir de sen böyle iyisin şöyle düzgünsün, ailem diğer kadını kabul etmezdi denilince öbür harcanan insan gazino kadını sen prenses mi oluyorsun? Bir iki adım atıp aslında tüm olayları dışardan görmek gerekir. Bir de kadınlar hırs yapıyor adam için. Şaka gibi.
Esas kadın düşüncesi var heralde.😂
Onlarla eğlendi benimle evlendi diye iğrenç bir düşünceye giriyorlar . Düşününce çok incitici halbuki. Eğlendikleri donlarını yıkamıyor heralde. 😂

Esas kadın düşüncesi var heralde.😂
Onlarla eğlendi benimle evlendi diye iğrenç bir düşünceye giriyorlar . Düşününce çok incitici halbuki. Eğlendikleri donlarını yıkamıyor heralde. 😂
Tabi. Eğlendikleri kadın psikopat analarını da çekmez mesela, eskaza eğlendikleri kadınla evlenirlerse kaynanaya bütün kışlığı yaptırırlar ahahahahah. Kaynana kek börek yapar, onlar elinde telefon çayla gömerler.

Aşk gerçekten insanın gözünü bu kadar mı kör ediyor? Çok net belli değil mi olanlar? Adam eski sevgilisini unutamamış ama aynı zamanda sizinle sevgili olmuş üstüne nişanlanmış. Hatta belki de onu kıskandırmak için bile sizinle sevgili olup ilişkiyi yürütmüş olabilir. Onu engelleyemiyor bile telefonundan. Çünkü iletişim kurmaya devam etmek istiyor ve yüzde yüz eminim ki onunla mesajlaşıyor. Lütfen kendinize bunu yapmayın :(

Eski sevgilisi nişanlınızla oynuyor, nişanlınız da sizinle. Kadından kopamıyor. Eğer evlenirseniz bir gün bile huzur bulamayacaksınız. Şüphe sizi yer bitirir. Yol verin gitsin.
Ne şüphesi, adam hele nikahı bassın, çocuğu koysun, gözüne soka soka yapacak. Önceden o kadın konu sahibine ss atıyormuş mesajlarını gösteriyormuş, ona rağmen şu an nişanlılar. Konu sahibi kızcağız tercih edildim sanmış, o kadın evlenilecek kadın değil, ona değer verilmez sanmış. Ah toyluk..

Merhaba, 1.5 yıllık bir ilişkim var geçen aylarda aile arasında, söz-nişan yaptık. yüzük takıldı. İkimizin de ailesi uzakta. Ben bulunduğum şehirde çoğunlukla onunla beraber kalıyorum evlerimiz yakın, Aralık sonu yeni ev tutup eşya bakacaktık, sonra nikah tarihine karar verecektik. Her şey güzel sakin gidiyordu.
Lakin ara ara ilişkimize dalan eski sevgilisi yüzünden huzurumuz yoktu çok kez ayrıldım bu sebeple, kadın başka şehire taşındı şuan ailesiyle beraber 3 aydır falan. Yalvar yakar geri barıştık, çok söz verdi iletişimi keseceğim diye. Engellemesini söyledim, engelledi. 2 gün sonra whatsapptan geri açmış engelini, nedenini sorduğumda onu umursadığımı düşünmesini istemiyorum o yüzden açtım yazamaz zaten falan dedi. Bende kendi evime gittim bi süre görüşmeyelim dedim. Bir şekilde olay bana patladı sen bana güvenmiyorsun, bir kere olsun beni dinle hatam yok vs dedi geri geldi. Gittiğinden beri rahattım görüşmediklerini biliyordum, ama bu telefon whatsapp olayları cok canımı sıkıyordu tarif edemediğim bir güvensizlik hep vardı.
Bu sabah da pazar için plan yaptık kahvaltı bitti, komikli bir reels izletiyordu bana telefonundan. Üstten çat mesaj geldi o kadının adı yazıyor. Mesajı okuyamadım hemen çekti ama gördüm diye bağırdım çağırdım. Mesajı göster hemen dedim. Telefonda bişeyler yaptı sonra "sildim tutmuyorum onun mesajlarını" dedi. Ne yazdığını sorduğumda "saçma sapan sitem ediyor rahatsız ediyor huzurumuzu kaçırmak için" gibi şeyler söyledi o an sinirden tam hatırlamıyorum ama asıl saçmalayan nişanlımdı yani. Ayrıca kadını hiç suçlamıyorum bulaştırmak istemeyen engeller kesip atar. Ara hemen ya da yaz beni rahatsız etme diye, dedim. Kabul etmedi bana güven, biraz zaman ver bana halledicem dedi. O an basımdan asagıya kaynar sular döküldü resmen başka birisi için benden zaman istedi. Ben 1.5 yıldır bu döngüyü çekiyorum yakında evleneceğiz sen ne dediğinin farkında mısın, değil zaman 1 sn bile veremem diyip evden kovdum. Üstüne mesaj atmış gittikten sonra " Çok yazık, sıkıldım gerçekten bende bu durumlardan" yazmış. Çok üzgünüm hiç cevap vermedim. Nasıl bir tavır sergilemem lazım, sizce bu ilişkinin oluru var mı artık yoksa her şeyi silmem mi lazım kafam cok karısık. Biliyorum 2 gün sonra yalvar yakar geri gelmeye çalışacak, en olmadı ailesine arattıracak beni. Ailesi zaten erkek yapar sen alttan al kafasında. Asla beni haklı görmezler.

En başından beri bu ilişkiyi üç kişi yaşamaya başlamışsınız. Böyle ne sevglilik olur ne evlilik. Ayrılmanız sizin hayrınıza

Ne şüphesi, adam hele nikahı bassın, çocuğu koysun, gözüne soka soka yapacak. Önceden o kadın konu sahibine ss atıyormuş mesajlarını gösteriyormuş, ona rağmen şu an nişanlılar. Konu sahibi kızcağız tercih edildim sanmış, o kadın evlenilecek kadın değil, ona değer verilmez sanmış. Ah toyluk..

Ee neden hala ispat edemem diyor o zaman? Büyülenmiş gibi

Merhaba, 1.5 yıllık bir ilişkim var geçen aylarda aile arasında, söz-nişan yaptık. yüzük takıldı. İkimizin de ailesi uzakta. Ben bulunduğum şehirde çoğunlukla onunla beraber kalıyorum evlerimiz yakın, Aralık sonu yeni ev tutup eşya bakacaktık, sonra nikah tarihine karar verecektik. Her şey güzel sakin gidiyordu.
Lakin ara ara ilişkimize dalan eski sevgilisi yüzünden huzurumuz yoktu çok kez ayrıldım bu sebeple, kadın başka şehire taşındı şuan ailesiyle beraber 3 aydır falan. Yalvar yakar geri barıştık, çok söz verdi iletişimi keseceğim diye. Engellemesini söyledim, engelledi. 2 gün sonra whatsapptan geri açmış engelini, nedenini sorduğumda onu umursadığımı düşünmesini istemiyorum o yüzden açtım yazamaz zaten falan dedi. Bende kendi evime gittim bi süre görüşmeyelim dedim. Bir şekilde olay bana patladı sen bana güvenmiyorsun, bir kere olsun beni dinle hatam yok vs dedi geri geldi. Gittiğinden beri rahattım görüşmediklerini biliyordum, ama bu telefon whatsapp olayları cok canımı sıkıyordu tarif edemediğim bir güvensizlik hep vardı.
Bu sabah da pazar için plan yaptık kahvaltı bitti, komikli bir reels izletiyordu bana telefonundan. Üstten çat mesaj geldi o kadının adı yazıyor. Mesajı okuyamadım hemen çekti ama gördüm diye bağırdım çağırdım. Mesajı göster hemen dedim. Telefonda bişeyler yaptı sonra "sildim tutmuyorum onun mesajlarını" dedi. Ne yazdığını sorduğumda "saçma sapan sitem ediyor rahatsız ediyor huzurumuzu kaçırmak için" gibi şeyler söyledi o an sinirden tam hatırlamıyorum ama asıl saçmalayan nişanlımdı yani. Ayrıca kadını hiç suçlamıyorum bulaştırmak istemeyen engeller kesip atar. Ara hemen ya da yaz beni rahatsız etme diye, dedim. Kabul etmedi bana güven, biraz zaman ver bana halledicem dedi. O an basımdan asagıya kaynar sular döküldü resmen başka birisi için benden zaman istedi. Ben 1.5 yıldır bu döngüyü çekiyorum yakında evleneceğiz sen ne dediğinin farkında mısın, değil zaman 1 sn bile veremem diyip evden kovdum. Üstüne mesaj atmış gittikten sonra " Çok yazık, sıkıldım gerçekten bende bu durumlardan" yazmış. Çok üzgünüm hiç cevap vermedim. Nasıl bir tavır sergilemem lazım, sizce bu ilişkinin oluru var mı artık yoksa her şeyi silmem mi lazım kafam cok karısık. Biliyorum 2 gün sonra yalvar yakar geri gelmeye çalışacak, en olmadı ailesine arattıracak beni. Ailesi zaten erkek yapar sen alttan al kafasında. Asla beni haklı görmezler.
Resmen aldatılıyorsunuz alalede evlenmeden dönün

Asla kestirip atamıyor. Hayır bahsettiğim kadın da benden yaşça büyük, ağzı dili küfür, alkolik, yaşam tarzı çok uçlarda.. görünüm olarak herkesin benle karşılaştırınca şok geçirdiği bir tip. Dalga geçmek için söylemiyorum ama durum anlaşılsın diye. Bana kendimi o kadar değersiz hissetirdi ki bu durum. Böyle biri için beni kaybetmeyi nasıl göze aldı hiç anlayamıyorum

Güzel sevişiyorlarmiş demek ki. 🤷 Devam ediyorlaridr muhtemelen, evlenirseniz aldatilip duracaksiniz.

Bir tane daha var nişanlısından dert yanan. Sayfalarca akıl verildi ama ben onun da barışacağından eminim.
Toyluk + evlenince ben bunu adam ederim sendromu.

hemen ayrılın, kendinizi daha da kullandırtmayın. ailenize de olayı oldugu gibi anlatın. zaten ayrı bi şehirde ayrı bi hayatınız varmıs, kararlarınızı kendiniz verebilirsiniz.

Asla kestirip atamıyor. Hayır bahsettiğim kadın da benden yaşça büyük, ağzı dili küfür, alkolik, yaşam tarzı çok uçlarda.. görünüm olarak herkesin benle karşılaştırınca şok geçirdiği bir tip. Dalga geçmek için söylemiyorum ama durum anlaşılsın diye. Bana kendimi o kadar değersiz hissetirdi ki bu durum. Böyle biri için beni kaybetmeyi nasıl göze aldı hiç anlayamıyorum

Ben yaşadım bu durumu zamanında. İkimizden de yaşça büyük bana göre objektif anlamda hiçbir artısı olmayan bir kadınla aldatıldım. Karşıdaki kadın beni bildiği halde geri çekilmemiş sonradan öğrendim. Hatta çoluğu çocuğu olduğu halde bütün birikimimini senetsiz sepetsiz o dönem birlikte olduğum insana vermek + ona kefil olmak gibi salakça şeyler yapmış. İleride birgün Müge Anlıya filan düşerlerse işlerin ikisi için bir noktada b*ka saracağını önden tahmin etmenin minik zaferini yaşarım muhtemelen ama kendi içimde iki tarafa da kızgınlığım yok uzun süredir.

İnsan ekstra yediremiyor kendine bu durumu başta biliyorum. Şunu kabul ettiğin zaman rahatlayacak ve kurtulacaksın. Sen genel anlamda daha doğru bir kişi olabilirsin gerçekten, ama nişanlın için daha doğru kişi sen değilsin. Nişanlın için daha doğru kişi o yaşça büyük alkolik abla. İnatla bu üçgenin içinde kalıp karşı tarafla yarışmadığın sürece bu durum senin değerini azaltmaz. Herkes kendi dengini içten içe bilir, karşı tarafın dengi de o kopamadığı kadın demek ki. Sen nişanlının hayatına girerek ona bir şans sunmuşsun, kendince daha iyi bir geleceğe yöneltmek için bir şans vermişsin. O bu şansı değerlendirememiş çünkü seninle bir hayat kurmak objektif olarak daha iyi bir seçenek olsa da onun için doğru seçenek değilmiş. İnatla ilişkinizi düzeltip devam ettirmeye çalışırken senin için nişanlından daha iyi olacak bir ilişkiyi kaçırıyorsun şuanda. O yüzden akıllı davranıp kendin için doğru olan seçimi yap.

Karşı tarafın ailesinin sizi barıştırmaya çalışmasına da kesinlikle kanma. Böyle sorgulanabilir tercihler yapan adamların sana aşırı sempatik davranan aileleri olur. Bu bahsettiğim adamın bütün çevresi, sülalesi her zaman aşırı heveslilerdi bizim evlenmemiz konusunda. Annesi biz ayrıldıktan sonra aylarca düzenli beni aramaya devam etti çoğu zaman açmasam bile. En son başka sevgilim olduğunu duyunca 'Olsun canım benim ben oğluma da dedim o kız senin kaderinse gidip bin kişiyle olsa bile yine sana döner en sonunda birlikte olursunuz dedi' bana. Düşün o kadar istiyordu birlikte olmamızı. Ama bu ailelerin gerçekte sevdiği sen değilsin, mantıklı düşünebilen, iyi niyetli bir kız bulup oğullarının bütün derdini yükünü kendi omuzlarından o kızın omuzlarına atma ihtimali. O yüzden ayrıl, ailenin telefonlarını dahi engelle, yoluna bak, gerçekten ayrılan insan nasıl olur uygulamalı göster o nişanlına.

5 yıl beraber yaşadığı sevgili olduğu kadın hakkında konuşmaları ne kadar rahatsız edici.Onu almazdım filan.Ne demeye ilişki yaşadı o zaman az buz süre bile değil.İlişkiniz biterse sizin hakkınızda ne konuşacak çok merak ediyorum.Eski işyerimde biri vardı herkese yazıyor ilişki kurmaya çalışıyordu.Kabul etmeyenlere iftira atıyordu olayı tam tersi anlatıyordu.Kadınlar buna teklif ediyormuş beyefendi kabul etmiyormuş.Hatta çoğu sevgili bile olmadan evlilik teklif ediyorlarmış.
Burada çok detaylı anlatmadım ama kısacası şöyle, eski ilişkisi hakkında ne yaptıgı nerde oldugu belli değil, ona güvenmedim hiç bi zaman gibi konuşmuştu. Belki yalan, evet belki benim hakkımdada öyle diyecek.

Adam seni manipule ediyor, yaptıkları kesin ayrılık sebebi, hemen ayrıl

Yol ver gitsin duzelmez boyle sı

Bu adamla asla olmaz hiç güven vermiyor eski sevgilisiyle görüşmeye takılmaya devam eder. Ayrılın ve tamamen ilişkiyi koparın. Yol yakınken geri dönün derim.

Evleneceğimizi biliyor, söz nişan fotoğraflarım var. Hadi benim nişanlım ahlaksız şerefsiz de, Hala kadının da yazması beni şok etti, böyle bişeyi nasıl kabul edebilir, nasıl başkasına ait olana yazar.. bunlar 5 yıl beraber yaşamış. Nişanlımda dedi ben onu alacak olsam alırdım o benim ne ailemi tanıdı ne arkadaşlarımı onun gibi biriyle evlenmezdim asla dedi. Ee be adam o zaman niye mevcut ilişkini silip attığını iddaa ettiğin biri için bozuyorsun sinirlerim çok yıprandı olan benim 1.5 yılıma oldu aileme de rezil oldum.
Byke bir kadından kopamamış olması daha kötü değil mi? Yani sırf siz ailesine arkadaşlarına uygunsunuz diye mi sizinle birlikte o zaman. İki gün sonra döner diyorsunuz ama bakarsınız barışırlarsa dönmeyedebilir. İletişimde kalma konusunda bu kadar inat edip kopamadıklarına göre belki problemlerini çözerler. Her halukarda gözden çıkarılan sizsiniz yani.

İnsan ekstra yediremiyor kendine bu durumu başta biliyorum. Şunu kabul ettiğin zaman rahatlayacak ve kurtulacaksın. Sen genel anlamda daha doğru bir kişi olabilirsin gerçekten, ama nişanlın için daha doğru kişi sen değilsin. Nişanlın için daha doğru kişi o yaşça büyük alkolik abla. İnatla bu üçgenin içinde kalıp karşı tarafla yarışmadığın sürece bu durum senin değerini azaltmaz. Herkes kendi dengini içten içe bilir, karşı tarafın dengi de o kopamadığı kadın demek ki.
ben çok öyle düşünmüyorum aslında ya
dengi değildir ama
iyi sevişiyordur
iyi rakı sofrası kuruyordur
adamdan bir şey beklemeden birlikte olduğu, üstüne bir de adam için kavga ettiği, senleer geçip ilişkisini kesmediği için adamın egosu okşanıyordur (6.5 sene olmuş neler olmuş kadın vazgeçmemiş)
bilemeyiz ki böyle 1-2 tane sebep olsa yeter.

dengi diye düşünse "iyi aile kızı" bulup ailesine ve topluma karım diye paketleyip sunup arkada öbür hatunla fingirdeşmeye devam etmez -ki sanırım öylesi daha tatlı geliyor.

ha bana kalırsa aslında denkler mi gayet denkler, o da ayrı

Back