Şans verdiğim nişanlım düzelmiyor

Ben yaşadım bu durumu zamanında. İkimizden de yaşça büyük bana göre objektif anlamda hiçbir artısı olmayan bir kadınla aldatıldım. Karşıdaki kadın beni bildiği halde geri çekilmemiş sonradan öğrendim. Hatta çoluğu çocuğu olduğu halde bütün birikimimini senetsiz sepetsiz o dönem birlikte olduğum insana vermek + ona kefil olmak gibi salakça şeyler yapmış. İleride birgün Müge Anlıya filan düşerlerse işlerin ikisi için bir noktada b*ka saracağını önden tahmin etmenin minik zaferini yaşarım muhtemelen ama kendi içimde iki tarafa da kızgınlığım yok uzun süredir.

İnsan ekstra yediremiyor kendine bu durumu başta biliyorum. Şunu kabul ettiğin zaman rahatlayacak ve kurtulacaksın. Sen genel anlamda daha doğru bir kişi olabilirsin gerçekten, ama nişanlın için daha doğru kişi sen değilsin. Nişanlın için daha doğru kişi o yaşça büyük alkolik abla. İnatla bu üçgenin içinde kalıp karşı tarafla yarışmadığın sürece bu durum senin değerini azaltmaz. Herkes kendi dengini içten içe bilir, karşı tarafın dengi de o kopamadığı kadın demek ki. Sen nişanlının hayatına girerek ona bir şans sunmuşsun, kendince daha iyi bir geleceğe yöneltmek için bir şans vermişsin. O bu şansı değerlendirememiş çünkü seninle bir hayat kurmak objektif olarak daha iyi bir seçenek olsa da onun için doğru seçenek değilmiş. İnatla ilişkinizi düzeltip devam ettirmeye çalışırken senin için nişanlından daha iyi olacak bir ilişkiyi kaçırıyorsun şuanda. O yüzden akıllı davranıp kendin için doğru olan seçimi yap.

Karşı tarafın ailesinin sizi barıştırmaya çalışmasına da kesinlikle kanma. Böyle sorgulanabilir tercihler yapan adamların sana aşırı sempatik davranan aileleri olur. Bu bahsettiğim adamın bütün çevresi, sülalesi her zaman aşırı heveslilerdi bizim evlenmemiz konusunda. Annesi biz ayrıldıktan sonra aylarca düzenli beni aramaya devam etti çoğu zaman açmasam bile. En son başka sevgilim olduğunu duyunca 'Olsun canım benim ben oğluma da dedim o kız senin kaderinse gidip bin kişiyle olsa bile yine sana döner en sonunda birlikte olursunuz dedi' bana. Düşün o kadar istiyordu birlikte olmamızı. Ama bu ailelerin gerçekte sevdiği sen değilsin, mantıklı düşünebilen, iyi niyetli bir kız bulup oğullarının bütün derdini yükünü kendi omuzlarından o kızın omuzlarına atma ihtimali. O yüzden ayrıl, ailenin telefonlarını dahi engelle, yoluna bak, gerçekten ayrılan insan nasıl olur uygulamalı göster o nişanlına.
Çok teşekkürler yorumunuz için evet, farkındayım asıl dengi o. İstediği hayat tarzı, kendisi de alkolü eğlenceyi çok seviyor ben daha mesafeliyimdir bu tür şeylere, ona daha düzgün daha kaliteli bir hayatının olabileceğini göstermeye calıstım ama yok, kendisi istemiyor demek ki. Haklısınız bundan sonra en değerli benim, ve öyle de davranacağım kendime. Önüme bakacağım yenilir yutulur bir tarafı yok bu meselenin..

İlişkisi bitmemişken dışarıya açıldığını açık açık söylenen adamla devam ederken ne düşündünüz, nasıl güvendiniz? Kendinizi farkli mı sandınız? Kadın da yazmiş aldatıldığını, iki tarafı da idare etmiş belli ki. Hiç üzümedim yaşadığınıza, evlenip üçlü devam edin siz.
Bana üzülün acıyın diye yazmadım zaten. Evet anlattıkça ne kadar saçma sonu belli şeyler yaşadığımı ben de görüyorum, ama olayların en başından beri içinde olunca algılamak, ne olup bittiğini görmek zamanla oluyor.

Adam belli ki ikinizi birden idare ediyor,siz de kadını küçümsüyorsunuz,hiç hoş değil bu yazdıklarınız
Küçümsüyorum. Ben eski nişanlımın iğrenç ve affedilmez olduğunun farkındayım ve söylüyorum. Ama ben o kadının yaptığını yapamazdım. İkisi de gözümde küçük insanlar.

Küçümsüyorum. Ben eski nişanlımın iğrenç ve affedilmez olduğunun farkındayım ve söylüyorum. Ama ben o kadının yaptığını yapamazdım. İkisi de gözümde küçük insanlar.
Kadının özelliklerini anlatıp çevrenizdeki herkesin sizi beğeniyor olması belli ki kendinizi üstün görmenize neden olmuş. Yok öyle bir şey. Adam size yaranabil ek için gereken her şeyi söylemiş zaten,sevmiyordım ,dışarıdaydı gözüm vs vs. Bu hikayede küçümsenecek tek zavallı nişanlınız. Bu kadar ahlaksız bir adama inanmış olmak da sizin saflığınız olmuş. Karşıdaki kadını aşağılamaktan vazgeçin.

Merhaba, 1.5 yıllık bir ilişkim var geçen aylarda aile arasında, söz-nişan yaptık. yüzük takıldı. İkimizin de ailesi uzakta. Ben bulunduğum şehirde çoğunlukla onunla beraber kalıyorum evlerimiz yakın, Aralık sonu yeni ev tutup eşya bakacaktık, sonra nikah tarihine karar verecektik. Her şey güzel sakin gidiyordu.
Lakin ara ara ilişkimize dalan eski sevgilisi yüzünden huzurumuz yoktu çok kez ayrıldım bu sebeple, kadın başka şehire taşındı şuan ailesiyle beraber 3 aydır falan. Yalvar yakar geri barıştık, çok söz verdi iletişimi keseceğim diye. Engellemesini söyledim, engelledi. 2 gün sonra whatsapptan geri açmış engelini, nedenini sorduğumda onu umursadığımı düşünmesini istemiyorum o yüzden açtım yazamaz zaten falan dedi. Bende kendi evime gittim bi süre görüşmeyelim dedim. Bir şekilde olay bana patladı sen bana güvenmiyorsun, bir kere olsun beni dinle hatam yok vs dedi geri geldi. Gittiğinden beri rahattım görüşmediklerini biliyordum, ama bu telefon whatsapp olayları cok canımı sıkıyordu tarif edemediğim bir güvensizlik hep vardı.
Bu sabah da pazar için plan yaptık kahvaltı bitti, komikli bir reels izletiyordu bana telefonundan. Üstten çat mesaj geldi o kadının adı yazıyor. Mesajı okuyamadım hemen çekti ama gördüm diye bağırdım çağırdım. Mesajı göster hemen dedim. Telefonda bişeyler yaptı sonra "sildim tutmuyorum onun mesajlarını" dedi. Ne yazdığını sorduğumda "saçma sapan sitem ediyor rahatsız ediyor huzurumuzu kaçırmak için" gibi şeyler söyledi o an sinirden tam hatırlamıyorum ama asıl saçmalayan nişanlımdı yani. Ayrıca kadını hiç suçlamıyorum bulaştırmak istemeyen engeller kesip atar. Ara hemen ya da yaz beni rahatsız etme diye, dedim. Kabul etmedi bana güven, biraz zaman ver bana halledicem dedi. O an basımdan asagıya kaynar sular döküldü resmen başka birisi için benden zaman istedi. Ben 1.5 yıldır bu döngüyü çekiyorum yakında evleneceğiz sen ne dediğinin farkında mısın, değil zaman 1 sn bile veremem diyip evden kovdum. Üstüne mesaj atmış gittikten sonra " Çok yazık, sıkıldım gerçekten bende bu durumlardan" yazmış. Çok üzgünüm hiç cevap vermedim. Nasıl bir tavır sergilemem lazım, sizce bu ilişkinin oluru var mı artık yoksa her şeyi silmem mi lazım kafam cok karısık. Biliyorum 2 gün sonra yalvar yakar geri gelmeye çalışacak, en olmadı ailesine arattıracak beni. Ailesi zaten erkek yapar sen alttan al kafasında. Asla beni haklı görmezler.
Nişanı bozun,çünkü nişanlınız o kişiyede umut veriyor aldatıyor sizi,görüşüp konuştukları ortada,her kavgada her sorunda onunla iletişimde kalacak ve muhtemelen evliliğinizde aldatılmaya devam edeceksiniz.

İşte aynen öye yapıyor. "Çok yazık" diye mesaj atması falan zaten beni suçlar konumda şuan ben paranoyak muamelesi görüyorum en çok da buna deliriyorum resmen. Ona dedim ki onu seviyorsan aklın ondaysa onunla ol ben seni tutmuyorum. Yok diyor.
O üstten düşen mesaj ilk kez mesaj miydi, hiç sanmıyorum. Konuşuyorlar belli ki. Bunun ne açıklaması olabilir ya, bir de işi evirip çevirip seni manipüle etmesine izin verme, utanmadan arlanmadan üste çıkıyor, suç bastırıyor, rezil.

Merhaba, 1.5 yıllık bir ilişkim var geçen aylarda aile arasında, söz-nişan yaptık. yüzük takıldı. İkimizin de ailesi uzakta. Ben bulunduğum şehirde çoğunlukla onunla beraber kalıyorum evlerimiz yakın, Aralık sonu yeni ev tutup eşya bakacaktık, sonra nikah tarihine karar verecektik. Her şey güzel sakin gidiyordu.
Lakin ara ara ilişkimize dalan eski sevgilisi yüzünden huzurumuz yoktu çok kez ayrıldım bu sebeple, kadın başka şehire taşındı şuan ailesiyle beraber 3 aydır falan. Yalvar yakar geri barıştık, çok söz verdi iletişimi keseceğim diye. Engellemesini söyledim, engelledi. 2 gün sonra whatsapptan geri açmış engelini, nedenini sorduğumda onu umursadığımı düşünmesini istemiyorum o yüzden açtım yazamaz zaten falan dedi. Bende kendi evime gittim bi süre görüşmeyelim dedim. Bir şekilde olay bana patladı sen bana güvenmiyorsun, bir kere olsun beni dinle hatam yok vs dedi geri geldi. Gittiğinden beri rahattım görüşmediklerini biliyordum, ama bu telefon whatsapp olayları cok canımı sıkıyordu tarif edemediğim bir güvensizlik hep vardı.
Bu sabah da pazar için plan yaptık kahvaltı bitti, komikli bir reels izletiyordu bana telefonundan. Üstten çat mesaj geldi o kadının adı yazıyor. Mesajı okuyamadım hemen çekti ama gördüm diye bağırdım çağırdım. Mesajı göster hemen dedim. Telefonda bişeyler yaptı sonra "sildim tutmuyorum onun mesajlarını" dedi. Ne yazdığını sorduğumda "saçma sapan sitem ediyor rahatsız ediyor huzurumuzu kaçırmak için" gibi şeyler söyledi o an sinirden tam hatırlamıyorum ama asıl saçmalayan nişanlımdı yani. Ayrıca kadını hiç suçlamıyorum bulaştırmak istemeyen engeller kesip atar. Ara hemen ya da yaz beni rahatsız etme diye, dedim. Kabul etmedi bana güven, biraz zaman ver bana halledicem dedi. O an basımdan asagıya kaynar sular döküldü resmen başka birisi için benden zaman istedi. Ben 1.5 yıldır bu döngüyü çekiyorum yakında evleneceğiz sen ne dediğinin farkında mısın, değil zaman 1 sn bile veremem diyip evden kovdum. Üstüne mesaj atmış gittikten sonra " Çok yazık, sıkıldım gerçekten bende bu durumlardan" yazmış. Çok üzgünüm hiç cevap vermedim. Nasıl bir tavır sergilemem lazım, sizce bu ilişkinin oluru var mı artık yoksa her şeyi silmem mi lazım kafam cok karısık. Biliyorum 2 gün sonra yalvar yakar geri gelmeye çalışacak, en olmadı ailesine arattıracak beni. Ailesi zaten erkek yapar sen alttan al kafasında. Asla beni haklı görmezler.
İliskinize değer veriyorsa o kızı engellemesi lazım.onu umursamadigimi düşünmesini istemiyorum demesi bile hala o kızı umursadigini gösterir.Kizi silsin gitsin neyi bekliyor.Ne düşünürse düşünsün.Sanki iki tarafa da mavi boncuk dağıtıyor gibi geldi

Asla kestirip atamıyor. Hayır bahsettiğim kadın da benden yaşça büyük, ağzı dili küfür, alkolik, yaşam tarzı çok uçlarda.. görünüm olarak herkesin benle karşılaştırınca şok geçirdiği bir tip. Dalga geçmek için söylemiyorum ama durum anlaşılsın diye. Bana kendimi o kadar değersiz hissetirdi ki bu durum. Böyle biri için beni kaybetmeyi nasıl göze aldı hiç anlayamıyorum

Erkekler beraber eğlenebildigi kadinlarla beraber olup, evleniyorlar. Cogunlukla da hamaratmis, cok iyi temizlik yaparmış, hanimefendiymis buna bakmiyorlar. Hatta daha acik yazayim, evde fingir fingir, cilveli kadin seviyorlar. Ben dahil birçok arkadasim ev isinden uzak vaziyetteyken evlendik. Nisanliniz da o kadinla egleniyor ama ailesinin kabul etmeyecegini bildigi icin ideal bir anne adayı secmesi gerekiyor, o da sizsiniz. Oglum evlen cocugunu yap, erkek adamsin sonra ne yaptigina karismayiz diye pohpohlandigi cok belli. o kadar edepsiz ki daha nisanliyken gozunuze baka baka ihanet ediyor. Evlendikten sonra ne olacak? Bile bile evlendin, evlenmeseydin diyecek. Birakin ne hali varsa görsün. Anasinin egitemedigini siz egitecek degilsiniz

Bana üzülün acıyın diye yazmadım zaten. Evet anlattıkça ne kadar saçma sonu belli şeyler yaşadığımı ben de görüyorum, ama olayların en başından beri içinde olunca algılamak, ne olup bittiğini görmek zamanla oluyo
Olayların en başından beri eski sevgili hep varmış. Ondan sebep defalarca ayrılmışsınız. Aslında gayet farkındaymışsınız yani, kadının nişanlınızın hayatında olduğunun. Nişanlınız istemese kadın sizin hayatınızda bir sorun olabilir mi?Engelle demek zorunda kalır mısınız? Adam ilişkinin başından beri üçlü devam etmiş, diğer kadına sizinle ilgili neler diyordu kim bilir. İnşallah aklınız başınıza gerçekten gelmiştir.

Kapıya geldi ısrarla konusmak istiyor konuşmadan gitmem vs. diyor. Yoksa rahatsız edecek baya belli. Mecbur 5 dakikamı ayıracağım telden engelledim. Ama keskin cümleler kurmak istiyorum bitirdiğimi anlaması açısından. Tamam ben sana haber veririm işim var biraz dedim kapattım. Cümleler ne olmalı emin değilim fikir verirseniz sevinirim. Tahin Helva Tahin Helva dogadostupanda dogadostupanda penceremden penceremden verloren verloren QueenGenepil QueenGenepil üstte ilk gördüğüm kullanıcıları yazdım bana fikir verirseniz sevinirim görüşme bence demeyin kapıya gelip rahatsız etmeye devam edecek rezillik çıksın istemiyorum, sadece net olduğumu gösteren bir konusma yapacağım yüzüğü de vereceğim.

Kapıya geldi ısrarla konusmak istiyor konuşmadan gitmem vs. diyor. Yoksa rahatsız edecek baya belli. Mecbur 5 dakikamı ayıracağım telden engelledim. Ama keskin cümleler kurmak istiyorum bitirdiğimi anlaması açısından. Tamam ben sana haber veririm işim var biraz dedim kapattım. Cümleler ne olmalı emin değilim fikir verirseniz sevinirim. Tahin Helva Tahin Helva dogadostupanda dogadostupanda penceremden penceremden verloren verloren QueenGenepil QueenGenepil üstte ilk gördüğüm kullanıcıları yazdım bana fikir verirseniz sevinirim görüşme bence demeyin kapıya gelip rahatsız etmeye devam edecek rezillik çıksın istemiyorum, sadece net olduğumu gösteren bir konusma yapacağım yüzüğü de vereceğim.
mantığımı devreye sokunca bu ilişkinin mantıklı tek bir tarafı yok,exinin sorun olması ve buna senin sebep olduğunu düşünüyorum bu ilişkiye ve sana güvenmiyorum ve soğudum istemiyorum de net duruşla sözünü bitir gönder.

Sana olan saygımı ve sevgimi kaybettim. Farklı insanlarız. Kırgın değilim çünkü umurumda değilsin.Bence ilk sevgilinle beraber olmalısın.
Düşündüm kendine saygın yok, başkasına saygın yok. Diğer kızla geçen süreye de saygın olmamış. Daha önce fark etmemiştim ama son mesaj olayından sonra benim seninle olmam için bir neden olmadığını anladım.
Benim fikrim bu. Dolayısıyla senin bundan sonra yaptıkların veya söylediklerimle ilgilenmiyorum.

Kesinlikle tartismaya girmeyin. Bu iliskinin artik beklentinizi karsilamadigini, beraber olmak istemediginizi, eski sevgilisi ile olan diyalogunun bu iliskiyi yıktığını soyleyin. Manipüle etmeye calisacaktir, bana guvenmiyorsun vs diyecektir. Guvenmiyorum deyip, gecin. Akabinde hemen aileniz, karsi tarafın ailesini arayip nisani bozdugunuzu haber versin. Bundan sonraki surecte karsi tarafin ailesi ile muhattap olmayin. Ararlarsa acmayin. Sadece aileniz muhattap olsun. Ogullarinin ne halt oldugunu bildikleri icin evlenip, duzen kursun kafasiyla size kakalamaya calisacaklar. Aklinizi karistirmalarina izin vermeyin

Bu salakla eğer siz daha önceki kız olayını konuşmaya çalışırsanız istediği olur ve yalvarır, saptırır. Çocuğun elinden oyuncağını almış oluyorsunuz. Onun oyuncağı sizin ilginiz, merakınız mücadele etmeniz. Kurtulmak istiyorsanız sanki bir anda rüyadan uyanmış ve ben neyle uğraşıyorum ya demiş gibi davranmanız gerekir.
Size seni seviyorum derse kusuruma bakma ben de kendimi seviyorum ve kendimi senden daha çok seviyorum bitti bana iyi gelmiyorsun. Gözümde gerçekten hiç değerin kalmadı.

Back