- 15 Ekim 2013
- 1.213
- 2.313
- 333
- 34
- Konu Sahibi Poppinthem
Bu ilişkinin Oluru var. 1.5 yıldır bu döngüyü çekip her seferinde affettiğinize göre o adam bu saçma ilişkiyi ancak sizinle oldurabilir zaten.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani eski sevgilisi ile konuşmayacak, bu olayın neresi psikologluk? Aldatmış sizi resmen eski sevgilisiyle ,barışmayın asla.Psikoloğa gidelim beraber düzeltelim her şeyi diyip durdu.
İşte ben de bunu anlamıyorum köşeye sıkıştığı için psikolog kartını oynuyor. iyi değilim çok yoruldum bu olanlardan falan.. sanki ben yapmışım gibi.Yani eski sevgilisi ile konuşmayacak, bu olayın neresi psikologluk? Aldatmış sizi resmen eski sevgilisiyle ,barışmayın asla.
Gördüm tartışma, sitem içerikli mesajlar. Ama (eski) nisanlım hep ben bişey yapmıyorum sen istediğini düşün falan demiş kıza. Mesela bizim eğlenip güldüğümüz günlerde kıza iyi değilim hastayım zaten uğraşma benle falan demiş şaka gibi .Daha önce kızın mesajlarının içeriğini gördünüz mü? ben kıza inat olsun diye sizinle birlikte olduğunu düşünüyorum.. kesinlikle bitirin bu ilişkiyi.
Laf kalabalığı yapıyor sadece. İkili oynamaktan, onunla mesajlarını, görüşmelerini sizden saklamaktan yorulmuş olabilir. Hiç affedilecek yanı yok.İşte ben de bunu anlamıyorum köşeye sıkıştığı için psikolog kartını oynuyor. iyi değilim çok yoruldum bu olanlardan falan.. sanki ben yapmışım gibi.
Manipüle etme peşinde.Bitti gitti artık arkanızı sakın dönmeyin yüzüğüde en kısa sürede annesine gönderin gitsin.Geçmiş olsun.İşte ben de bunu anlamıyorum köşeye sıkıştığı için psikolog kartını oynuyor. iyi değilim çok yoruldum bu olanlardan falan.. sanki ben yapmışım gibi.
İkili oynuyor.Ona ne yazdığının bir önemi yok ki mesajlaşması önemliydi.Hala bir iletişim halindeydiler.Kopmamış kopamamış evlensenizde kopmayacaktı ...Gördüm tartışma, sitem içerikli mesajlar. Ama (eski) nisanlım hep ben bişey yapmıyorum sen istediğini düşün falan demiş kıza. Mesela bizim eğlenip güldüğümüz günlerde kıza iyi değilim hastayım zaten uğraşma benle falan demiş şaka gibi .
Nişanlımla beraberim diyememiş. Sizinle eğlendiğini bilmesini istemiyor. O kadına dedi çünkü seni ailem kabul etmez, ben onunla mecbur evleniyorum diye. Ona da size yaptığı şeyi yapıyor, paranoyak muamelesi yapıyor kadına göz göre göre.Gördüm tartışma, sitem içerikli mesajlar. Ama (eski) nisanlım hep ben bişey yapmıyorum sen istediğini düşün falan demiş kıza. Mesela bizim eğlenip güldüğümüz günlerde kıza iyi değilim hastayım zaten uğraşma benle falan demiş şaka gibi .
Ailesi erkektir yapar diyorsa onlar alttan alsın madem, sen kimsenin ağız kokusunu çekmek zorunda değilsin. Ayrıca neyin zamanını istiyor senden zaman isteyecek ne varmış aralarında?? Yol ver şu salağa yaMerhaba, 1.5 yıllık bir ilişkim var geçen aylarda aile arasında, söz-nişan yaptık. yüzük takıldı. İkimizin de ailesi uzakta. Ben bulunduğum şehirde çoğunlukla onunla beraber kalıyorum evlerimiz yakın, Aralık sonu yeni ev tutup eşya bakacaktık, sonra nikah tarihine karar verecektik. Her şey güzel sakin gidiyordu.
Lakin ara ara ilişkimize dalan eski sevgilisi yüzünden huzurumuz yoktu çok kez ayrıldım bu sebeple, kadın başka şehire taşındı şuan ailesiyle beraber 3 aydır falan. Yalvar yakar geri barıştık, çok söz verdi iletişimi keseceğim diye. Engellemesini söyledim, engelledi. 2 gün sonra whatsapptan geri açmış engelini, nedenini sorduğumda onu umursadığımı düşünmesini istemiyorum o yüzden açtım yazamaz zaten falan dedi. Bende kendi evime gittim bi süre görüşmeyelim dedim. Bir şekilde olay bana patladı sen bana güvenmiyorsun, bir kere olsun beni dinle hatam yok vs dedi geri geldi. Gittiğinden beri rahattım görüşmediklerini biliyordum, ama bu telefon whatsapp olayları cok canımı sıkıyordu tarif edemediğim bir güvensizlik hep vardı.
Bu sabah da pazar için plan yaptık kahvaltı bitti, komikli bir reels izletiyordu bana telefonundan. Üstten çat mesaj geldi o kadının adı yazıyor. Mesajı okuyamadım hemen çekti ama gördüm diye bağırdım çağırdım. Mesajı göster hemen dedim. Telefonda bişeyler yaptı sonra "sildim tutmuyorum onun mesajlarını" dedi. Ne yazdığını sorduğumda "saçma sapan sitem ediyor rahatsız ediyor huzurumuzu kaçırmak için" gibi şeyler söyledi o an sinirden tam hatırlamıyorum ama asıl saçmalayan nişanlımdı yani. Ayrıca kadını hiç suçlamıyorum bulaştırmak istemeyen engeller kesip atar. Ara hemen ya da yaz beni rahatsız etme diye, dedim. Kabul etmedi bana güven, biraz zaman ver bana halledicem dedi. O an basımdan asagıya kaynar sular döküldü resmen başka birisi için benden zaman istedi. Ben 1.5 yıldır bu döngüyü çekiyorum yakında evleneceğiz sen ne dediğinin farkında mısın, değil zaman 1 sn bile veremem diyip evden kovdum. Üstüne mesaj atmış gittikten sonra " Çok yazık, sıkıldım gerçekten bende bu durumlardan" yazmış. Çok üzgünüm hiç cevap vermedim. Nasıl bir tavır sergilemem lazım, sizce bu ilişkinin oluru var mı artık yoksa her şeyi silmem mi lazım kafam cok karısık. Biliyorum 2 gün sonra yalvar yakar geri gelmeye çalışacak, en olmadı ailesine arattıracak beni. Ailesi zaten erkek yapar sen alttan al kafasında. Asla beni haklı görmezler.
Birde ben birşeyi merak ediyorum aynısını siz yapsaydınız ne olurdu acaba? Eski sevgilinizle yazışıp dursaydınız abartma canım deseydiniz kabul edermiydi?Gördüm tartışma, sitem içerikli mesajlar. Ama (eski) nisanlım hep ben bişey yapmıyorum sen istediğini düşün falan demiş kıza. Mesela bizim eğlenip güldüğümüz günlerde kıza iyi değilim hastayım zaten uğraşma benle falan demiş şaka gibi .
bu yorumun aynısı için konu açılmışBöyle aile biliyorum. Büyük oğullarının ilk eşi çocuğunu bırakıp kocaya kaçmış. 2.eşi de aynısını yaptı, o da çocuğunu bırakıp kaçtı ama geri geldi. Küçük oğlunun eşi oğluna kaçtı diye soğuk giden kaynana kendi oğullarından kaçan 2 gelini için nerdeyse canını verecek. O da haklı, dengine kaynıyor içi.
Arkana bakmadan uzaklaşMerhaba, 1.5 yıllık bir ilişkim var geçen aylarda aile arasında, söz-nişan yaptık. yüzük takıldı. İkimizin de ailesi uzakta. Ben bulunduğum şehirde çoğunlukla onunla beraber kalıyorum evlerimiz yakın, Aralık sonu yeni ev tutup eşya bakacaktık, sonra nikah tarihine karar verecektik. Her şey güzel sakin gidiyordu.
Lakin ara ara ilişkimize dalan eski sevgilisi yüzünden huzurumuz yoktu çok kez ayrıldım bu sebeple, kadın başka şehire taşındı şuan ailesiyle beraber 3 aydır falan. Yalvar yakar geri barıştık, çok söz verdi iletişimi keseceğim diye. Engellemesini söyledim, engelledi. 2 gün sonra whatsapptan geri açmış engelini, nedenini sorduğumda onu umursadığımı düşünmesini istemiyorum o yüzden açtım yazamaz zaten falan dedi. Bende kendi evime gittim bi süre görüşmeyelim dedim. Bir şekilde olay bana patladı sen bana güvenmiyorsun, bir kere olsun beni dinle hatam yok vs dedi geri geldi. Gittiğinden beri rahattım görüşmediklerini biliyordum, ama bu telefon whatsapp olayları cok canımı sıkıyordu tarif edemediğim bir güvensizlik hep vardı.
Bu sabah da pazar için plan yaptık kahvaltı bitti, komikli bir reels izletiyordu bana telefonundan. Üstten çat mesaj geldi o kadının adı yazıyor. Mesajı okuyamadım hemen çekti ama gördüm diye bağırdım çağırdım. Mesajı göster hemen dedim. Telefonda bişeyler yaptı sonra "sildim tutmuyorum onun mesajlarını" dedi. Ne yazdığını sorduğumda "saçma sapan sitem ediyor rahatsız ediyor huzurumuzu kaçırmak için" gibi şeyler söyledi o an sinirden tam hatırlamıyorum ama asıl saçmalayan nişanlımdı yani. Ayrıca kadını hiç suçlamıyorum bulaştırmak istemeyen engeller kesip atar. Ara hemen ya da yaz beni rahatsız etme diye, dedim. Kabul etmedi bana güven, biraz zaman ver bana halledicem dedi. O an basımdan asagıya kaynar sular döküldü resmen başka birisi için benden zaman istedi. Ben 1.5 yıldır bu döngüyü çekiyorum yakında evleneceğiz sen ne dediğinin farkında mısın, değil zaman 1 sn bile veremem diyip evden kovdum. Üstüne mesaj atmış gittikten sonra " Çok yazık, sıkıldım gerçekten bende bu durumlardan" yazmış. Çok üzgünüm hiç cevap vermedim. Nasıl bir tavır sergilemem lazım, sizce bu ilişkinin oluru var mı artık yoksa her şeyi silmem mi lazım kafam cok karısık. Biliyorum 2 gün sonra yalvar yakar geri gelmeye çalışacak, en olmadı ailesine arattıracak beni. Ailesi zaten erkek yapar sen alttan al kafasında. Asla beni haklı görmezler.
Geçmiş görüşme kayıtlarını isteyin oradan zaten mutlaka yakalarsınız.Öyle yapacağım mecbur. Zaten eskiden affettiğim, düzelir diye beklediğim şeyler de buna benzerdi. Elimde eskiye dair kanıtlar da var kız bana ulaşıp ss atıyordu. Ne aptalmışım ya ben affettikçe daha da aptal yerine koymuş beni cepte görmüş
Ailemle konustum sıkıntı yok zaten onlar da böyle bişey olmasını bekler gibi boşver kimseye karşı bi kamburun yok iyi olmuş vs dediler. Rahatladım baya yani. Esyalarını da yüzüğü de kapısına astım işte olduğunu biliyorum. Bir de dün gece mesaj atmış instagramda başka hesaptan "uykularımı aldın rahat uyuyabiliyo musun benim yorulmam bile suçmuş meğer bişeyler anlatmaya bile hakkım yokmuş " vs saçmalamış cevap vermedim engelledimne oldu acaba son durum çok merak ettim
Gitsin anlatsın derdini istediğine, tutanı yok ki. Oyuncağı elinden alınmış bebeler gibi burnunun sümüğünü patlata patlata ağlamasın.Ailemle konustum sıkıntı yok zaten onlar da böyle bişey olmasını bekler gibi boşver kimseye karşı bi kamburun yok iyi olmuş vs dediler. Rahatladım baya yani. Esyalarını da yüzüğü de kapısına astım işte olduğunu biliyorum. Bir de dün gece mesaj atmış instagramda başka hesaptan "uykularımı aldın rahat uyuyabiliyo musun benim yorulmam bile suçmuş meğer bişeyler anlatmaya bile hakkım yokmuş " vs saçmalamış cevap vermedim engelledim
yok be fake hesabından diğer sevgilisine yazıyor asılmheaabından eskisine bak senin için nişanı bozdum diyordur.Gitsin anlatsın derdini istediğine, tutanı yok ki. Oyuncağı elinden alınmış bebeler gibi burnunun sümüğünü patlata patlata ağlamasın.
acabaaa sen ateslere dogru yururken o anne babanin neler gecti iclerindennnAilemle konustum sıkıntı yok zaten onlar da böyle bişey olmasını bekler gibi boşver kimseye karşı bi kamburun yok iyi olmuş vs dediler. Rahatladım baya yani. Esyalarını da yüzüğü de kapısına astım işte olduğunu biliyorum. Bir de dün gece mesaj atmış instagramda başka hesaptan "uykularımı aldın rahat uyuyabiliyo musun benim yorulmam bile suçmuş meğer bişeyler anlatmaya bile hakkım yokmuş " vs saçmalamış cevap vermedim engelledim