- 3 Şubat 2018
- 25.552
- 110.012
- 598
- Konu Sahibi Poppinthem
Burada varsayimda mi bulundunuz? Hala kizi ne alaka
Varsayim. Bazi aileler erkegin sevgilisini istemedigi icin ogullarini ayirip hizlica kendi akrabalarindan evlendirdi burda.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burada varsayimda mi bulundunuz? Hala kizi ne alaka
Sadece mesaj atması bile yeterli bir sebep, ablası abisi mesaj attı diye ayrilmiyorsunuz, eski sevgilisi mesaj atıyor, ve onu engelleyemiyir diye ayriliyorsunuz.Şimdi diyecek ki kız bana mesaj atmış hemen anlamadan dinlemeden ayrıldı vs. Halbuki durum hiç öyle değil elimde kanıt da yok.
Bu uyanık geçinen heriflerin yedikleri haltların vakitlice ayaklarına dolanmasına bayılıyorum.B
Benim yüzümden ayrılmışlar. Tanıştığımda nişanlım öyle demiyordu seninle alakası yok zaten bi ton sorunumuz vardı ben onu sevmiyordum çoktan dışarı açılmıştım vs dedi inanmıştım. Ama kadın seninle tanıstıktan sonra aramız bozuldu beni seninle aldattı ben hep yakaladım ama ismini cismini bilmediğim için ulaşamadım diyip bana küfür hakaretler etti instagramdan yazdı hepsini. Benim yüzümden ayrılmışlar sanırım doğru söyleyen kadın. Mantıklı geliyor. Ben o zamanlar onu aksam aramazdım, sürekli mesaj atmazdım. nerdesin diye sormazdım aklıma bile gelmediği için flört dönemi doğal olarak.. böyle bi durum olduğunu bilseydim bulaşmazdım en başından
+1Kendi de demiş zaten , ben o kadını "almazdım" diye. 5 yıl yaşamış, yemiş içmiş sevişmiş, ailesinin karşısına çıkarabileceği bir kız bulunca satmış kadını. İyi yapıyor kadın, sıkı sıkı tutsun bunu bırakmasın, başının belası olsun, kendine mecbur etsin. Kimsenin canını yakmasına izin vermesin. Erkektir yapar diyen ailesi de o kadının doğurduğu çocuğu sevsin.
Kimseyi ikna etmek zorunda değilsiniz bunu bilin önce. Benim için o mesajı göstermeyip sildiğini anda ilişki biter. Ne olursa olsun. Erkekler hakli ise hemen mesajı gösteriyor fakat başka iş varsa hemen silip sizi manipule etmeye geciyor. Kafaları böyle çalışıyor çünkü. Sizin ilişki hep 3 kisilikmis belli. Onu sevmiş ama ailesine uygun olmadığı için evlenmemiş. Ailesine uygun olarak sizi seçmiş ama ony unutmamista. O hep hayatınızda olacak. Belki onda ailem zorla eğlendiriyor ailem seçti diyordur. Klasik erkekler ailemin zoruyla evleniyorum ama seni seviyorum diyorya. O nedenle kendi içinizde emin olun ve kendinize yazık etmeyin. Hayata bir kere geliyoruzTeşekkürler yorumunuz için haklısınız ben o yüzüğü zaten kolay takmadım. Ağladı zırladı bir daha asla ailesinin üzerine yeminler kedi gibi olmalar, kadını arayıp ben evleneceğim artık uzak dur rahatsız etme dedi benim yanımda. Şimdi ise yapamıyor affetimm diye yüzsüzleşti. Daha beterini yapacak. Zaten bu hafta numaramı değiştireceğim. Engellemekle de olmuyor.
Merhaba, 1.5 yıllık bir ilişkim var geçen aylarda aile arasında, söz-nişan yaptık. yüzük takıldı. İkimizin de ailesi uzakta. Ben bulunduğum şehirde çoğunlukla onunla beraber kalıyorum evlerimiz yakın, Aralık sonu yeni ev tutup eşya bakacaktık, sonra nikah tarihine karar verecektik. Her şey güzel sakin gidiyordu.
Lakin ara ara ilişkimize dalan eski sevgilisi yüzünden huzurumuz yoktu çok kez ayrıldım bu sebeple, kadın başka şehire taşındı şuan ailesiyle beraber 3 aydır falan. Yalvar yakar geri barıştık, çok söz verdi iletişimi keseceğim diye. Engellemesini söyledim, engelledi. 2 gün sonra whatsapptan geri açmış engelini, nedenini sorduğumda onu umursadığımı düşünmesini istemiyorum o yüzden açtım yazamaz zaten falan dedi. Bende kendi evime gittim bi süre görüşmeyelim dedim. Bir şekilde olay bana patladı sen bana güvenmiyorsun, bir kere olsun beni dinle hatam yok vs dedi geri geldi. Gittiğinden beri rahattım görüşmediklerini biliyordum, ama bu telefon whatsapp olayları cok canımı sıkıyordu tarif edemediğim bir güvensizlik hep vardı.
Bu sabah da pazar için plan yaptık kahvaltı bitti, komikli bir reels izletiyordu bana telefonundan. Üstten çat mesaj geldi o kadının adı yazıyor. Mesajı okuyamadım hemen çekti ama gördüm diye bağırdım çağırdım. Mesajı göster hemen dedim. Telefonda bişeyler yaptı sonra "sildim tutmuyorum onun mesajlarını" dedi. Ne yazdığını sorduğumda "saçma sapan sitem ediyor rahatsız ediyor huzurumuzu kaçırmak için" gibi şeyler söyledi o an sinirden tam hatırlamıyorum ama asıl saçmalayan nişanlımdı yani. Ayrıca kadını hiç suçlamıyorum bulaştırmak istemeyen engeller kesip atar. Ara hemen ya da yaz beni rahatsız etme diye, dedim. Kabul etmedi bana güven, biraz zaman ver bana halledicem dedi. O an basımdan asagıya kaynar sular döküldü resmen başka birisi için benden zaman istedi. Ben 1.5 yıldır bu döngüyü çekiyorum yakında evleneceğiz sen ne dediğinin farkında mısın, değil zaman 1 sn bile veremem diyip evden kovdum. Üstüne mesaj atmış gittikten sonra " Çok yazık, sıkıldım gerçekten bende bu durumlardan" yazmış. Çok üzgünüm hiç cevap vermedim. Nasıl bir tavır sergilemem lazım, sizce bu ilişkinin oluru var mı artık yoksa her şeyi silmem mi lazım kafam cok karısık. Biliyorum 2 gün sonra yalvar yakar geri gelmeye çalışacak, en olmadı ailesine arattıracak beni. Ailesi zaten erkek yapar sen alttan al kafasında. Asla beni haklı görmezler
Çok yazık, sıkıldım gerçekten bende bu durumlardan" yazmış
Biliyorum 2 gün sonra yalvar yakar geri gelmeye çalışacak, en olmadı ailesine arattıracak beni. Ailesi zaten erkek yapar sen alttan al kafasında. Asla beni haklı görmezler.
Kanıta ihtiyacın mı var? İstemiyorum, güvenmiyorum nişanı bozuyorum bu kadar basit. Ne senet falan mı imzalattılar sana da bu çöp adamla berabersin?Şimdi diyecek ki kız bana mesaj atmış hemen anlamadan dinlemeden ayrıldı vs. Halbuki durum hiç öyle değil elimde kanıt da yok.
Bir insan eski sevgilisiyle görüşmeye neden devam eder ki? Engellemek umursamak değil “bana ulaşmanı istemiyorum” demek. Yazıştıkları konuyu göstermemesi,bir de üstüne sizden süre istemesi falan gerçekten kadının rahatsız etme olayı hiç inandırıcı değil. Rahatsız olan insan kendisine ulaşmasına engel olurdu. Hatta “Rahatsız edersen savcılığa vermek durumunda kalırım.” a bile getirirdi olayı.Merhaba, 1.5 yıllık bir ilişkim var geçen aylarda aile arasında, söz-nişan yaptık. yüzük takıldı. İkimizin de ailesi uzakta. Ben bulunduğum şehirde çoğunlukla onunla beraber kalıyorum evlerimiz yakın, Aralık sonu yeni ev tutup eşya bakacaktık, sonra nikah tarihine karar verecektik. Her şey güzel sakin gidiyordu.
Lakin ara ara ilişkimize dalan eski sevgilisi yüzünden huzurumuz yoktu çok kez ayrıldım bu sebeple, kadın başka şehire taşındı şuan ailesiyle beraber 3 aydır falan. Yalvar yakar geri barıştık, çok söz verdi iletişimi keseceğim diye. Engellemesini söyledim, engelledi. 2 gün sonra whatsapptan geri açmış engelini, nedenini sorduğumda onu umursadığımı düşünmesini istemiyorum o yüzden açtım yazamaz zaten falan dedi. Bende kendi evime gittim bi süre görüşmeyelim dedim. Bir şekilde olay bana patladı sen bana güvenmiyorsun, bir kere olsun beni dinle hatam yok vs dedi geri geldi. Gittiğinden beri rahattım görüşmediklerini biliyordum, ama bu telefon whatsapp olayları cok canımı sıkıyordu tarif edemediğim bir güvensizlik hep vardı.
Bu sabah da pazar için plan yaptık kahvaltı bitti, komikli bir reels izletiyordu bana telefonundan. Üstten çat mesaj geldi o kadının adı yazıyor. Mesajı okuyamadım hemen çekti ama gördüm diye bağırdım çağırdım. Mesajı göster hemen dedim. Telefonda bişeyler yaptı sonra "sildim tutmuyorum onun mesajlarını" dedi. Ne yazdığını sorduğumda "saçma sapan sitem ediyor rahatsız ediyor huzurumuzu kaçırmak için" gibi şeyler söyledi o an sinirden tam hatırlamıyorum ama asıl saçmalayan nişanlımdı yani. Ayrıca kadını hiç suçlamıyorum bulaştırmak istemeyen engeller kesip atar. Ara hemen ya da yaz beni rahatsız etme diye, dedim. Kabul etmedi bana güven, biraz zaman ver bana halledicem dedi. O an basımdan asagıya kaynar sular döküldü resmen başka birisi için benden zaman istedi. Ben 1.5 yıldır bu döngüyü çekiyorum yakında evleneceğiz sen ne dediğinin farkında mısın, değil zaman 1 sn bile veremem diyip evden kovdum. Üstüne mesaj atmış gittikten sonra " Çok yazık, sıkıldım gerçekten bende bu durumlardan" yazmış. Çok üzgünüm hiç cevap vermedim. Nasıl bir tavır sergilemem lazım, sizce bu ilişkinin oluru var mı artık yoksa her şeyi silmem mi lazım kafam cok karısık. Biliyorum 2 gün sonra yalvar yakar geri gelmeye çalışacak, en olmadı ailesine arattıracak beni. Ailesi zaten erkek yapar sen alttan al kafasında. Asla beni haklı görmezler.
Kimsenin sizi haklı görmesine ihtiyacınız yok. Kararınızı verin. Ömrünüz boyunca bu konular hiç bitmeyecek, uğraşmak istiyor musunuz? Daha evlenmeden böyle yapan imzayı atınca daha beter olur zannımca. Yalnızca kendinizi düşünün.Merhaba, 1.5 yıllık bir ilişkim var geçen aylarda aile arasında, söz-nişan yaptık. yüzük takıldı. İkimizin de ailesi uzakta. Ben bulunduğum şehirde çoğunlukla onunla beraber kalıyorum evlerimiz yakın, Aralık sonu yeni ev tutup eşya bakacaktık, sonra nikah tarihine karar verecektik. Her şey güzel sakin gidiyordu.
Bu sabah da pazar için plan yaptık kahvaltı bitti, komikli bir reels izletiyordu bana telefonundan. Üstten çat mesaj geldi o kadının adı yazıyor. Mesajı okuyamadım hemen çekti ama gördüm diye bağırdım çağırdım. Mesajı göster hemen dedim. Telefonda bişeyler yaptı sonra "sildim tutmuyorum onun mesajlarını" dedi. Ne yazdığını sorduğumda "saçma sapan sitem ediyor rahatsız ediyor huzurumuzu kaçırmak için" gibi şeyler söyledi o an sinirden tam hatırlamıyorum ama asıl saçmalayan nişanlımdı yani. Ayrıca kadını hiç suçlamıyorum bulaştırmak istemeyen engeller kesip atar. Ara hemen ya da yaz beni rahatsız etme diye, dedim. Kabul etmedi bana güven, biraz zaman ver bana halledicem dedi. O an basımdan asagıya kaynar sular döküldü resmen başka birisi için benden zaman istedi. Ben 1.5 yıldır bu döngüyü çekiyorum yakında evleneceğiz sen ne dediğinin farkında mısın, değil zaman 1 sn bile veremem diyip evden kovdum. Üstüne mesaj atmış gittikten sonra " Çok yazık, sıkıldım gerçekten bende bu durumlardan" yazmış. Çok üzgünüm hiç cevap vermedim. Nasıl bir tavır sergilemem lazım, sizce bu ilişkinin oluru var mı artık yoksa her şeyi silmem mi lazım kafam cok karısık. Biliyorum 2 gün sonra yalvar yakar geri gelmeye çalışacak, en olmadı ailesine arattıracak beni. Ailesi zaten erkek yapar sen alttan al kafasında. Asla beni haklı görmezler.
Ayrıl, bir cacık olmaz bu adamdan. Gayet görüşüyorlar işte, bunun savunması zamanı olmaz. Kız rahatsız ediyorsaydı engeli kaldırmayacak. Kendi rahatsız ediyorsa zaten şerefsizin tekidir. Ki bence ona da senden ayrılmak için zamana ihtiyacı olduğunu söylüyordur. At nişanı, kendisini de ailesini de engelle gitsin. Evlenirsen boynuzların arşa çıkacak yine boşanacaksın, bariz ortada bu.Merhaba, 1.5 yıllık bir ilişkim var geçen aylarda aile arasında, söz-nişan yaptık. yüzük takıldı. İkimizin de ailesi uzakta. Ben bulunduğum şehirde çoğunlukla onunla beraber kalıyorum evlerimiz yakın, Aralık sonu yeni ev tutup eşya bakacaktık, sonra nikah tarihine karar verecektik. Her şey güzel sakin gidiyordu.
Çok güzel ve "toplum için makbul" biri olunca bu aldatma eylemi meşru olmaz zannımca. Yol verin,olacağı yokAsla kestirip atamıyor. Hayır bahsettiğim kadın da benden yaşça büyük, ağzı dili küfür, alkolik, yaşam tarzı çok uçlarda.. görünüm olarak herkesin benle karşılaştırınca şok geçirdiği bir tip. Dalga geçmek için söylemiyorum ama durum anlaşılsın diye. Bana kendimi o kadar değersiz hissetirdi ki bu durum. Böyle biri için beni kaybetmeyi nasıl göze aldı hiç anlayamıyorum
Bu yoruma da bittim. He tamam, o kötü sen iyisin. Ama farkettiysen onunla iletişimi sürdürmek için seni kaybetmeyi göze aliyor. Demek ki adamın tipi o tarz bir kadın. Kadını gömmek yerine nişanlıni tarihe göm!Asla kestirip atamıyor. Hayır bahsettiğim kadın da benden yaşça büyük, ağzı dili küfür, alkolik, yaşam tarzı çok uçlarda.. görünüm olarak herkesin benle karşılaştırınca şok geçirdiği bir tip. Dalga geçmek için söylemiyorum ama durum anlaşılsın diye. Bana kendimi o kadar değersiz hissetirdi ki bu durum. Böyle biri için beni kaybetmeyi nasıl göze aldı hiç anlayamıyorum
Yol verin gitsin ben bile sinirlendim buradan. Adam ikinizi idare ediyor o kadar bellikiMerhaba, 1.5 yıllık bir ilişkim var geçen aylarda aile arasında, söz-nişan yaptık. yüzük takıldı. İkimizin de ailesi uzakta. Ben bulunduğum şehirde çoğunlukla onunla beraber kalıyorum evlerimiz yakın, Aralık sonu yeni ev tutup eşya bakacaktık, sonra nikah tarihine karar verecektik. Her şey güzel sakin gidiyordu.
Evleneceğimizi biliyor, söz nişan fotoğraflarım var. Hadi benim nişanlım ahlaksız şerefsiz de, Hala kadının da yazması beni şok etti, böyle bişeyi nasıl kabul edebilir, nasıl başkasına ait olana yazar.. bunlar 5 yıl beraber yaşamış. Nişanlımda dedi ben onu alacak olsam alırdım o benim ne ailemi tanıdı ne arkadaşlarımı onun gibi biriyle evlenmezdim asla dedi. Ee be adam o zaman niye mevcut ilişkini silip attığını iddaa ettiğin biri için bozuyorsun sinirlerim çok yıprandı olan benim 1.5 yılıma oldu aileme de rezil oldum.
B
Benim yüzümden ayrılmışlar. Tanıştığımda nişanlım öyle demiyordu seninle alakası yok zaten bi ton sorunumuz vardı ben onu sevmiyordum çoktan dışarı açılmıştım vs dedi inanmıştım. Ama kadın seninle tanıstıktan sonra aramız bozuldu beni seninle aldattı ben hep yakaladım ama ismini cismini bilmediğim için ulaşamadım diyip bana küfür hakaretler etti instagramdan yazdı hepsini. Benim yüzümden ayrılmışlar sanırım doğru söyleyen kadın. Mantıklı geliyor. Ben o zamanlar onu aksam aramazdım, sürekli mesaj atmazdım. nerdesin diye sormazdım aklıma bile gelmediği için flört dönemi doğal olarak.. böyle bi durum olduğunu bilseydim bulaşmazdım en başından
Adam da söylemiştir. Ailem zorladı falan diye. Yalan söylemek isteyen her şekilde söyler.Evleneceğimizi biliyor, söz nişan fotoğraflarım var. Hadi benim nişanlım ahlaksız şerefsiz de, Hala kadının da yazması beni şok etti, böyle bişeyi nasıl kabul edebilir, nasıl başkasına ait olana yazar.. bunlar 5 yıl beraber yaşamış. Nişanlımda dedi ben onu alacak olsam alırdım o benim ne ailemi tanıdı ne arkadaşlarımı onun gibi biriyle evlenmezdim asla dedi. Ee be adam o zaman niye mevcut ilişkini silip attığını iddaa ettiğin biri için bozuyorsun sinirlerim çok yıprandı olan benim 1.5 yılıma oldu aileme de rezil oldum.