- Konu Sahibi nagihan_14
-
laylalila arkadaşım sen test yap deyince dayanamadım ve yaptım.. control çizgisi de dahil olmak üzere 2 silik çizgi çıktıo an şok oldum çünkü hiiç beklemiyordum..ama evde baska test yoktu 2. bi test yapamadım..yarın alıp yapacagım..inşallah bu elimdeki test dogrudur..aaaaaaaaaaaaaaaaa cok heyecanlıyııııııııım:26::18:
ay kızlar ben dayanamadım test yaptım çift çizgi net çıktı
Arkadaşlar benim sat 19 temmuzdu.Dün hafif bir kahverengi leke geldi.adet oluyorum sandım ama devamı gelmedi.dünden beri karnım ağrıyo ama hiç bir şey yok.Başına böyle bir şey gelen oldu mu.Adet sancısıyla aynı ağrı olduğu için adet olmaktan korkuyorum.Bugünde bekliyorum bakalım.İnşallah bu ay ümitlerim boşa çıkmaz.
kızlar doktora gitim bugün..hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimAllahın izniyle keseyi de gördük oluşmuş.Çok şükürrr rabbime...inşallah doguma kadar saglıkla gelişir bebişim..Hala inanamıyorummmm
Darısı sağlıkla tüm dileyenlere..:26:
kızlar doktora gitim bugün..hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimAllahın izniyle keseyi de gördük oluşmuş.Çok şükürrr rabbime...inşallah doguma kadar saglıkla gelişir bebişim..Hala inanamıyorummmm
çooooooook sevındım darısı başımaaaaa
Ben hala beklemelerdeyim ya. 2 gün oldu hatta bugün üçüncü gün ben hala regl olamadım.Bugün dayanamayıp test yaptım negatif çıktı.Umudumu da yitirdim artık.Üstelik neredeyse bütün belirtiler var bende niye negatif çıkıyo ki(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?