hayırlı olsun yeni topiğiniz canım ilk bana yazmak kısmet oldu beni de eklermisiniz canım 10 ekim ama ben bu aydan umutlu değilim büyük ihtimalle kasıma kalıcam
inşallah bu topikte agustos topiği kadar ugurlu ve bol hamişli olur
evet devam ediyo canım ben her topiği geziyorum zaten bu aydan pek ümidim yok o yüzden kasımı görünce hemen atladımtşkler cnm senin kendi topiğin var cnmmm orası devam edyr diye düşünyrdm ben :))
TABİİ eklerim...merak etme bu diğernden daha uğurlu olck diye düşünyrm :)))
evet devam ediyo canım ben her topiği geziyorum zaten bu aydan pek ümidim yok o yüzden kasımı görünce hemen atladım
allah herkesin gönlüne göre versin canım allahın izniyle bu topik daha daha ugurlu olur hepimiz seviiniriz tez zamanda
valla bende şimdi içimden onu düşünüyodum şimdi ben hamile kaldıgımı ögrenirsm ekim ya da kasım da kesin senin topiğinden hatta sen açtıgındandır yani diye düşündüntabii cnmm...bak eklerim ben şimdi sen 10 ekimde hamile odğnu öğrenrsn walla bzim topiğimzin uğuru deriz :)))))))))
valla bende şimdi içimden onu düşünüyodum şimdi ben hamile kaldıgımı ögrenirsm ekim ya da kasım da kesin senin topiğinden hatta sen açtıgındandır yani diye düşündün
çünkü agustosta çok hamile çıktı bak ekim topiklerinde çok çok az var
kız senin elin ugurlu
evet canım biliyorum allah razı olsun herkese yardımcı olduninşallahh şekerim yaa cidden ağusts aynda en fazla hamiş çıkdı :)) elim uğurlumu bilmyrm ama herksle çok yakndn ilglnmeye herkese yetişmeye çalışdm hep ve hep tek tek hatta
adlarnı verenlere namazlarmda dua ettim....şimdi o arkdşlarm nerde onuda blmyrm :))) dualarm sizlerle hep
alemsin canım yaHeyooooo hayırlı olsun topiğimiz
Ağustos topiğinin uğuru buraya da sıçradı hepimiz şişko göbekli iştahlı ve kusmuklu hamileler olucaz
Sengelencim burda hamile kalanlara naz doğum masraflarının tümünü karşılıyomuş biliyomusun
şaka şaka
ben diğer ekim topiğnde varım ama adım buraya da yazılsın şans getirir inş. sizde harika bir başlangıç yapmışsınız.
Hadi Bismillahirrahmanirrahimy bat 21 EKİM
Heyooooo hayırlı olsun topiğimiz
Ağustos topiğinin uğuru buraya da sıçradı hepimiz şişko göbekli iştahlı ve kusmuklu hamileler olucaz
Sengelencim burda hamile kalanlara naz doğum masraflarının tümünü karşılıyomuş biliyomusun
şaka şaka
alemsin canım ya
bu topik daha ugurlu olıcak nazın uguruna inanıyoruz
kışın başlıcaz hazırlıklara inş.
Sen de hepimize yelek mi örücen canikkomalemsin canım ya
bu topik daha ugurlu olıcak nazın uguruna inanıyoruz
kışın başlıcaz hazırlıklara inş.
canımmmmmmmmmm hoşgeldinnnnn ...doğum masraflarıyla bitmyo :)) bebğin okul masraflarnıda ödeyeceğim :))
Benide eklermisiniz, Agustosta bayram areferi hamile oldugumu ogrenmistim ama sonra dusuk yaptim, insallah sansim ekimden olur bu sefer kurban bayramina gelir bebeklerimizde sagliklica tutunurlar insallah :) bat 23 ekim
canım doktorum hoşgeldin,naz arkadaşın ağzı uğurlu ağustosta hepimizi okudu üfürdü baya hamile çıktık ordan
şimdi inşallah müjdemizi burda vericez
bebeiş getirenlere kışlıklar benden dogum masrafları naz dan oooh miss gibi oldu buu topikSen de hepimize yelek mi örücen canikkom
soğuklarda da nası olacak bu iş bilmiyorum ben üstüste giyinip uyuyorum
waaaaww nereye göndersem acaba çocuğu kız olursa leydi okuluna yollarım erkek olursa oksforda verecem
promosyonlu topik burası
şimdi reklam amaçlı üyelikten banlanacaz
canım doktorum hoşgeldin,naz arkadaşın ağzı uğurlu ağustosta hepimizi okudu üfürdü baya hamile çıktık ordan
şimdi inşallah müjdemizi burda vericez
Nazcım canım yeni topiğiniz hayırlı olsunHerkesten güzel güzel haberler alıcaz inşallah canım Ben de ağustos topiği hamişi olarak ara ara yoklarım sizi... Ağustos toipiği muhabbetlerimizi çok özlüyorum valla
Kasım topiğimiz tüm bekleyenlerin uğuru olur inşallahh
Minikkelebekcim geldimi kırmızılar ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?