ŞANLIURFA SURUÇ'TA PATLAMA ÇOK SAYIDA ÖLÜ VAR

Şimdi anlaşıldı.

akp medyada güçlü konumda 2 3 tane muhalif olan yayın var onlara da ceza üstüne ceza veriyorlar. muhalif olan yayınlar yıllardır amerikanın pkkya desteğini haber yapıyor. öso dediğini de amerika destekliyor. akp ülkenin çıkarlarını düşünse teröriste destek vermeden sorunu çözme becerisini gösterebilirdi.

hükümet devletin çıkarları doğrultusunda çalışmıyorsa gitmesi doğrudur. akp devlet demek değil diyenin 'akp gidince vatan düşecek' sanrısında olması kendi kendine aykırı düşüp örneklemiş cahil tanımını.

şu kırmızı ile alıntıladığım haberin linkini atar mısınız? gün be gün dediğinize göre her gün güncelleniyor haber, çok merak ettim paylaşırsanız sevinirim..

Bak ne sormussun ilk ahaha yani tiye aldigim yazimi sormussun..

Anlamadan dinlemeden yazdigini anlayincada bir önceki yazimi alintilamissin...

Anlamadan dinlemeden sartlanmissin sekilde yazarsaniz böyle olur iste

Amerikanin yardimlarinida google yaz o bile soyler sana ok

Bulamazsan gel ben link atarim kapiş

yo farketmez, sonuçta böyle bir iddianız var mı var.. konuyu bu kadar karıştıracağınız bilsem o mesajınızı da alıntılardım.. ben bulamadım sizden rica ediyorum..

dip not: Türk kaynak istemiyorum, malum bizim basına güvenmiyoruz.. mümkünse yabancı olsun..

Ben yazdığımda tiye alınacak bir şey göremedim kusura bakmayın. Basının özgür olması gerektiği mi abes bir durum? Kaçıncı dünya ülkesinden bildiriyorsunuz acaba bize?

Konuyu uzatıp Akp yüzünden banlanmak istemiyorum şahsen. Size şu konuda katılıyorum evet bende pkk'ya dışarıdan destek geldiğini düşünüyorum. Yoksa bu kadar artan ve sonu getirilemeyen bir terör sorunumuz olmazdı. Ama şimdi şöyle düşünelim. Evet Amerika dediğiniz gibi pkk'ya destek veriyor olsun ama ben pkk'nın tutup Amerika'nın göbeğinde bomba patlatıp 30 kişiyi birden katlettiğini görmedim. Sen gördün mü? Bir denesinler bakalım sonucu ne olur. Öyle bir durumda devlet önce kendi halkının canını mı düşünür yoksa yoksa hala pkk'ya toz kondurmamaya mı çalışır? Çok övdüğün Amerikan medyası hala devletin şakşakçılığını mı yapar yoksa öldürülen canlarının hesabını sormak için devletin izlediği politikaların yanlışlığını bir bir ortaya mı döker?

Yani demem o ki, Akp muhaliflere destek veriyor iyi güzel hoş bunu sizde kabul ediyorsunuz zaten ama destek verdiği pislikler gelip bizim insanlarımızı öldürüyor. Sorun burada anlatabiliyor muyum? Kendi milletini düşünmeyen bir devlet var ortada. He gazetede haberi olmasa yardım yapıldığını bile bilmeyecektik belki. Neyse ki hala doğruları ortaya çıkarmaya çalışan, görevini layıkıyla yerine getirmeye çalışan basın mensuplarımız var. Ayrıca devletin terörü desteklediğini kabul edip, bunu normal bulana pek rastlamayız. Genelde inkar ederler. Siz en azından dürüstsünüz.

Boyle bir yakinim da var? Yaristirdiginiz acidan tiksiniyorum.

Eger bir ülkede din, herseyin ama herseyin önüne gecmisse, yani insanlik, yargi, adalet, demokrasi, esitlik, mezhep ve özgürlük, iste o zaman bu yasadiklarimiz kacinilmaz.
Bir ülkede ilk önce Özgürlük, Esitlik ve Kardeslik olacak. Bunu bir ülke olarak basarmadigin sürece kale icten saglam olmaz ve her zaman yikilmaya megillidir.
Iciiim yaniyorrrr, daha fazla yazamayacagim !!!!

Cevir kazi yanmasin
Bu kadar kendinizi zor ve gülünc duruma sokacaginiza birdaha gecmisi okuyun ve sartlanmis olarak mesaj yazmayin...
Ayrica kazi cevirdikce daha komik oluyordunuz...
Simdide aslinda ben onu diyecektime baglayip birde özel kaynak siparisi
Birde Türk olmasinmismis:)
Biz sizin güvenmediginiz basina güveniyoruz..
Newyork times ve türevlerine güvencek kadar kafayi bulmadim...

ben cevabımı aldım teşekkürler :)

cognitive senin meşhur repliğini de ekleyeyim.. cevap veremedi

Acı yarıştırmak falan değil bu, ezberlenmiş basma kalıp laflara gerek yok.
Empati yapabilmişsindir diye düşünüyorum.
Ayrıca söylediğine de ben pek inanmadım.
Senin neye ne kadar inandigin gercekten beni irgalamiyor. Empatimi vicdanimi da senin iki cumlenle sorgulayacak degilim. Neyse ki kendimi bilerek konusan biriyim.

Düşün artık, geçen defaki çeviri hezeyanından sonra bu defa acaba ne uydurdu diye düşündük. Akp güzellemesi yaparken ti'ye alıp görevini sulandırmazsın diye... =`(

Bencede aldin..Cok iyi bir ders oldu..
Birdaha asla anlamadam dinlemeden yazmassin..
Derlerya bir musibet bin nasihattan iyidir diye..
Sende ne kadar cevirirsen cevir iyi ders oldu bence

ben hala "bulamazsan ben sana link göndereceğim kapiş" deyip de link bulamayınca "çivir kizi yinmisin" sıvamana alışmaya çalışıyorum neyse banlanmadan cufcuflayayım ben senin aurayı çözdüm

Bazısı 5 kerede anlıyor napacan işte diyecektim hala anlamamis
kendileri çok yüksek siyasi analizler yâpinca öle herkesi anlamiyorlar : D

ben hala "bulamazsan ben sana link göndereceğim kapiş" deyip de link bulamayınca "çivir kizi yinmisin" sıvamana alışmaya çalışıyorum neyse banlanmadan cufcuflayayım ben senin aurayı çözdüm

Al bak

http://m.hurriyet.com.tr/Haber?id=27395453

http://m.hurriyet.com.tr/Haber?id=27395453

Bu linki ben bile zahmet edip bulmadim buradan birsürü kisi link yolluyor yolla sunada sussun diye...Hatta iclerinde ayni siyasi görüşte olmadiklarim bile var..Ama ben senin utanip yada mahcup olup " gecmisi okymadan yazdim pardon " diyebilecek erdemi gösterebilecegini sanmiyorumm...
Yinede ders oldu sana buda birseydir...

yo yo tüm mesajlarınızı tek tek okudum.. o kadar güzel (!) ironi yapıyorsunuz ki 2 mesajınızda da aynı şeyi söylediğiniz için sonuncusunu alıntı yaptım.. gerçekten tek tek açıkladığıma inanamıyorum ya neyse :)

her ne kadar Türk kaynak istemiyorum dediysem de (zira aynı yurdum kaynakları uzaylıların ünlülerimizin spermlerini kaçırıp çoğaldığını iddiasını da haber yapıp yazıyorlar, kaynak verebilirim) yine de kendi yolladığınız linkin en altında yazanı buraya alıntılayayım..

Almanya Başbakanı Merkel, daha önce yaptığı açıklamalarda, AB ve ABD'nin terör örgütleri listesinde olan PKK'ya sildestek vermelerinin söz konusu olmadığını söylemişti.

eee hani veriyorlardı? neyse sizin için gerçek, benim için ise baş edilemeyen gücü "elimizde değil arkasında bilmem ne var" diye sıvama taktiği.. size özelden yazan arkadaşları aynı üslupla burada görmek isteriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…