- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
Hala anlamamakta istar ediyorsunuz bir geriye cekilin bir nefes alin gecmisi okuyun anlarsiniz belki hic sanmiyorum bu sartlanmislikla ama...deneyin..
O yazinin
Bu yaziyi yazan kisiye ve basin özgür olup herseyi yazmali demesine karsi tiye alarak cevap verme oldugunu ankayacaksiniz insaaaalllahhhh:)))
Sonundaki saka gibide kisinin yazisinin ne kadar olmamasi gereken birsey olduguna atif ok
Devlet mi nerede?
Devlet icerdeki vatanhainleri ile ugrasiyor..
Türk istihbarati daha suriye karismaya baslayinca amacin Türkiye sınırıı boyunca akdenize uzanan bir kürt devleti kurmak oldugunu bildirdi..
Hatta burada bile bu konu konusuldu..
Türk devletide kendi ve suriyedeki türkmenlerin cikarlari dogrultusunda muhalifleri destekledi..
Amerika yillardir pkk ya silah temini yapar ama basininda falan haber olmaz..Almanya yillardir pkk yi besler basininda falan haber olmaz vb vb neden? Çünkü adamlar ülke vatan ne demek anlamis..zaten oralarda vatanhainlerini yasatmazlar..
Bizdeki hainler yaygara kopardi Türkiye muhalifleri destekliyor diye zira vatan falan umurlarinda degil bir kismi zaten maşa bir kisminin derdide AK parti..
Devlet demenin AK parti demek olmadigini bile anlayamamis cahil insanlar, AK parti gitsin diye neredeyse vatani düşürecekler..
Devlet ülke icindeki hainlerlemi ugrassin yoksa sirtlanlarin kol gezdigi ortadoguda vatanin cikarini ve sinirlarimi korusun...
Ayrica AK partinin cözüm sürecindeki amaci neydi bir arastir..
Yillardir kandil dagi bombalamaktan baska bir is yapmayan hükümetlere karsin, kürt vatandaşlara bu zamana kadar yapilan dişlanmayi bitirip pkk nin insan kaynagi bulmasini engellemekti..Ama pkk bunuda engelledi..kendi mitingini patlatip kürt vatandaslara " hala bizi disliyorlar öldürüyorlar" algisi olusturdu..
Zaten amerikanin pkk ya gönderdigidi silah ve mühimmat bilgilerini newyork times dan okuyoruz hep gün be gün..hdp mitinginde patlayan alman yapimi bombayida daha parlamadan bild yazmisti " türkiyede hdp mitinginde patlatilnak üzere bir bomba yollandi" diye...
Saka gibi ya ....
şu kırmızı ile alıntıladığım haberin linkini atar mısınız? gün be gün dediğinize göre her gün güncelleniyor haber, çok merak ettim paylaşırsanız sevinirim..
Bak ne sormussun ilk ahaha yani tiye aldigim yazimi sormussun..
Anlamadan dinlemeden yazdigini amlayincada bir önceki yazimi alintilamisdin...
Ankamadan dinlemeden sartlanmissin sekilde yazarsaniz böyle olur iste
Amerikanin yardimkarinida googlw yaz o bile soyler sana ok
Bulamazsan gel ben link atarim kapiş
Zaten amerikanin pkk ya göndebasınrdigidi silah ve mühimmat bilgilerini newyork times dan okuyoruz hep gün be gün..hdp mitinginde patlayan alman yapimi bombayida daha parlamadan bild yazmisti " türkiyede hdp mitinginde patlatilnak üzere bir bomba yollandi" diye...
Saka gibi ya ....
Boyle bir yakinim da var? Yaristirdiginiz acidan tiksiniyorum.Ya işte bak gördün mü tanıdığın birinin orada olma ihtimali bile nasıl içini yaktı.
Ya ailesinden birinin katillerine her dakika övgüler düzülenler, o bölgede görev yapan pazarda sırtından vurulsa kimsenin ilgilenmeyeceği asker aileleri ya da sürekli yaşamı tehlike altında olan kamu görevlilerinin yakınları ne yapsın?
Acı yarıştırmak falan değil bu, ezberlenmiş basma kalıp laflara gerek yok.Boyle bir yakinim da var? Yaristirdiginiz acidan tiksiniyorum.
Cevir kazi yanmasin
Bu kadar kendinizi zor ve gülünc duruma sokacaginiza birdaha gecmisi okuyun ve sartlanmis olarak mesaj yazmayin...
Ayrica kazi cevirdikce daha komik oluyordunuz...
Simdide aslinda ben onu diyecektime baglayip birde özel kaynak siparisi
Birde Türk olmasinmismis:)
Biz sizin güvenmediginiz basina güveniyoruz..
Newyork times ve türevlerine güvencek kadar kafayi bulmadim...
Senin neye ne kadar inandigin gercekten beni irgalamiyor. Empatimi vicdanimi da senin iki cumlenle sorgulayacak degilim. Neyse ki kendimi bilerek konusan biriyim.Acı yarıştırmak falan değil bu, ezberlenmiş basma kalıp laflara gerek yok.
Empati yapabilmişsindir diye düşünüyorum.
Ayrıca söylediğine de ben pek inanmadım.
Cevir kazi yanmasin
Bu kadar kendinizi zor ve gülünc duruma sokacaginiza birdaha gecmisi okuyun ve sartlanmis olarak mesaj yazmayin...
Ayrica kazi cevirdikce daha komik oluyordunuz...
Simdide aslinda ben onu diyecektime baglayip birde özel kaynak siparisi
Birde Türk olmasinmismis:)
Biz sizin güvenmediginiz basina güveniyoruz..
Newyork times ve türevlerine güvencek kadar kafayi bulmadim...
Evet canim, durumu iyiymis.vargasabreu arkadaşından haber alabildin mi?
Bencede aldin..Cok iyi bir ders oldu..ben cevabımı aldım teşekkürler :)
Bencede aldin..Cok iyi bir ders oldu..
Birdaha asla anlamadam dinlemeden yazmassin..
Derlerya bir musibet bin nasihattan iyidir diye..
Sende ne kadar cevirirsen cevir iyi ders oldu bence
ben hala "bulamazsan ben sana link göndereceğim kapiş" deyip de link bulamayınca "çivir kizi yinmisin" sıvamana alışmaya çalışıyorum neyse banlanmadan cufcuflayayım ben senin aurayı çözdüm
Al bak
http://m.hurriyet.com.tr/Haber?id=27395453
http://m.hurriyet.com.tr/Haber?id=27395453
Bu linki ben bile zahmet edip bulmadim buradan birsürü kisi link yolluyor yolla sunada sussun diye...Hatta iclerinde ayni siyasi görüşte olmadiklarim bile var..Ama ben senin utanip yada mahcup olup " gecmisi okymadan yazdim pardon " diyebilecek erdemi gösterebilecegini sanmiyorumm...
Yinede ders oldu sana buda birseydir...