ŞANLIURFA SURUÇ'TA PATLAMA ÇOK SAYIDA ÖLÜ VAR

Katılıyorum sonuna kadar. Sanki bu gencecik çocuklar trafik kazasında falan can verdi de olayın siyasetle ne alakası var diyorlar. Oradaki gençlerin hepsi öldürülmek istendi, bomba koyulmuş ya ötesi var mı? Ölenlerin sayısı arttıkça biz burada kahrolurken, başka bir yerlerde zafer çığlıkları atan caniler var. Nasıl susabilir ki insan?

Aman şimdi siyaset sırası değil, aman bir olayı da siyasete bağlamayın denile denile bu hale geldik zaten. Bu çocuklar politik nedenlerden dolayı öldürülmüşse, olayın siyasi boyutunu ele almamak neden? Ölümler taze diye mi? E bekleyelim o zaman bi 40 gün kadar sonra siyasi yönünü konuşuruz. O zamana kadarda olayın ateşi söner zaten, kimsenin umrunda olmaz. Böylelikle konuda kapanır gider, ölen öldüğüyle geride kalan aileleri de acılarıyla kalır, bizde her zamanki gibi hayatımıza devam ederiz bir sonraki patlamaya kadar.

O yüzden işin siyasi yönü de konuşulsun. Konuşulsun ki halkın tepkisini görsünler artık. Mesela Isid mi yapmış bu olayı? O zaman bizim topraklarımızda elini kolunu sallaya sallaya nasıl böyle bir saldırı yapabiliyorlar araştırılsın. Unutturulmaya çalışılan tırların konusu tekrar açılsın. Ak koyun kara koyun ortaya çıksın. Sürekli her şeyin üstünün kapatılmaya çalışılmasından, çıkar hesapları yüzünden göz göre göre masum insanların öldürülmesinden herkesin canına tak dedi artık.

Dimi ama?
Bu yaşananlara sebep olanları sıraladığımızda kan üzerinden siyaset denir, ölüm üzerinden rant denir, o denir bu denir..

Kimdir bu olanların sebebi arkadaş?

Senin benim vergimle alındı bu silahlar..
Göz göre göre silah sağlandı bu gözü dönmüş barbarlara.

Tek derdi yargılanmak korkusu olan , memleketin tam manasıyla içine s..çan biri ve 13 yıldır gözünü kırpmadan bunu destekleyen bir halk..

Cehaletin ve vicdansızlığın özrü ve telafisi olmuyor işte.

Din din diye parsellenen arsalar, karı kızdan başka bişey görmeyen gözler, çocukların bedenlerine dokunan pis eller..

Ulan dininiz batsın reziller..

Bu kansızlarla aynı havayı solumak işkence gibi..

Burada gelip birileri devletin çanak tuttuğu bu katliamı ve sosyalist onca gencin ölümünü meşrulaştırmaya, faşizan söylemlere kalkarsa cidden feci küfür edicem..

Pislikler!
O kadar iğrençsiniz ki sizin pisliğinizi temizlemeye giden gencecik güzel ruhlara bile tahammulunuz yok.
Hangi anne evladının paramparca olmuş cesedini görmeye dayanabilir, siz nasıl insanlarsınız nasıl vicdansızsınız, hiç mi merhamet duygusu olmaz bir insanın içinde? İnsan demeye dilim varmıyor utanıyorum.
Acı çeke çeke surune surune geberin.

bu olaylarda olay kimin işine yarıyor ona bakmak lazım.
şimdi akp nin ya da dövletin ne işine yarayacak ayn el araptaki çocuklara oyuncak toplama tiyatrosu yapanların(sanki orada çocuk kalmış gibi) ölümü.
Sadece tek bir grubun işine yarar.
o da pkk.
günlerdir sözde ateşkeslerini bitirmek için bahaneler arayıp duruyorlar aha işte bahane.
Bunu pkk nın yapmadığına inanaları pek ciddiye alamam sanki o barış böceklerinin bu tip olaylarla hiç ilgisi yokmuş gibi.
Ölenlerin kürt olması bu söylediklerimin doğruluğunu değiştirmez çünkü pkk en çok kürt öldürdü zaten.
Siz devam edin terörizme destek vermeye, sonra da yalandan üzülün böyle.

2 milyon insan geldi türkiyeye suriyeden, işid ve pyd ortak çalışmasıyla. Hiç kayıt bile tutulmadı. Sınırlarımız kevgire döndü. İnsani yardım bahanesiyle.
ışid de pkk da pyd de hep aynı şeyin laciverti aynı amaca hizmet ediyorlar aynı oyunun farklı figuranları.

Biraz gözünüzü açın artık.

Kan kokuyor ülke. Birilerinin yarasını sarmak, umut vermek için çırpınan gencecik insanları katlettiler yine, kaçıncı kez hem de. Yazıklar olsun. Acıdan elim ayağım titriyor. Yaralıların yaşlarına bakın, 15 yaşında çocuklar var aralarında. Allah kahretsin kana susamış zihniyetinizi. Patlama alanı Toma dolu ama doğru dürüst ambulans yok, ambulanslar geç geliyor. Oradakiler insan değil, düşman çünkü. Canları kurtarılamaz, ancak alınır. Lanet olsun, katillerine de, göz yumanlara da, görüp de görmezlikten gelenlere de, hala bir kılıf uydurmaya çalışanlara da. Bu vahşetin hesabını elbette verecekler.

O etkinliğin orda yapıldığı basın açıklamasının 12 de yapılacağı 11.45de eylem gerçekleşti ne ilginç katiller net ve açık

Eklentiler

• FB_20150720_15_36_12_Saved_Picture.jpg
    44,5 KB · Görüntüleme: 149
Yazık... Ne söylenir ki şimdi...neydi bu gençlerin suçu? şimdi bunun arkasından 'güzel acısız bir şekilde öldü ' mü denmeli... yoksa 'fıtratın da var ' mı demeli... diyemiyorum işte... Allah rahmet eylesin deyip geçemiyorum... bu ölümler de kaderin de var deyip üstü mü örtülmeli şimdi... içimize bu kadar nasıl geldi bu adamlar... 'insani yardım' la mı?

Şaka gibi ya sen ölmeye bu kadar meraklıysan gerizekalı niye yanında 31 kişiyi de götürüyorsun ki ? Cennet aşkıyla yaptıklarına bak...

Senin Yaptığın bu Tiyatroya ne demeli şimdi nerenin oyuncususunn Gülüm söyle bakim

Aman Allahım içim yandı kahroldum şunu okuyunca inanın cesaretim yok twittera haber sitelerine televizyona bakmaya hala şoktayım yeni öğrendim hala inanamıyorum inanmak istemiyorum bunun olduğuna çok sarsıldım

Senin Yaptığın bu Tiyatroya ne demeli şimdi nerenin oyuncususunn Gülüm söyle bakim
bak sizin seroklardan biri açıklama yapmış üç tane türk askeri öldürdük diye, belki bu haber keyfinizi yerine getirir birazcık.
Çok da üzülüyormuş gibi kasmanıza gerek yok.

Offf, Allah rahmet eylesin, ailelerine sabır versin.
Şimdi duydum, kahroldum.
Gencecik çocuklar....
Bu ülke nasıl bu hale geldi?
Resmen İşid in taraftar topladığı, elini kolunu sallayarak dolaştığı merkez üs haline geldik.Mit 8 canlı bomba olduğunu biliyormuş, bak sen!!!! Ne yapmışlar peki bilince???
Gencecik çocuklar ölmeden akılları nerdeymiş?
Sözün bittiği yer bu olsa gerek.

arkadaşım ölen insanların kimliğinde TC vatandaşı yazıyormu? Hayatını kaybedenlerin kimliği, ırkı, inancı, siyasi görüşü bu vahşice katliamın konusu değildir..
pkk kürt ise, kürtleri öldürünce ses etmemek mi lazım ?
pkk olsun işid olsun.. ne fark eder? ölen sivil halk değilmi.. o halkda türkiye cumhuriyetinin evladı değilmi? devlette vatandaşına sahip çıkmak zorunda...

bakış açınıza tabiki saygım var.. ama şaşırıp kalıyorum bazen..

ben böyle bir şey mi yazmışım?
pkknın kürtlere dokunmayacağını düşünen aklıevveller için yazdım onu. nasıl böyle çevirdin hayret.

Ölenlere Allah rahmet eylesin hepimizin başı sağolsun çok üzücü ölü sayisi daha fazla artmaz insallah Allah sabir versin ailelerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…