Son aldigim duyumlara gore ölü sayisi 31.
Oraya gidenler SGDFli türk ve kürt sosyalist genclerdi. Hepsinin amaci kobaneyi yeniden insa etmekti. Isid eliyle yapildigi soyleniyor. Isidin elini kolunu sallayarak sinirdan gecilmesi, mit tirlari, kobanede yasanan insanlik drami... Siz kör müsünüz?????? Ne demek ölüler ustunden siyaset yapmayin ya. Bu olumler politik. Acin gozunuzu biraz. 31 iyi niyetli gencecik fidanlar can verdi. Geri kalaninin durumu agir. Hala siyaset yapmayin ha? Ne yapalim Allahtan rahmet dileyip oturalim sadece o zaman. Ne de olsa ölüp gittiler. Ne politiklestircez ayol????
Son aldigim duyumlara gore ölü sayisi 31.
Oraya gidenler SGDFli türk ve kürt sosyalist genclerdi. Hepsinin amaci kobaneyi yeniden insa etmekti. Isid eliyle yapildigi soyleniyor. Isidin elini kolunu sallayarak sinirdan gecilmesi, mit tirlari, kobanede yasanan insanlik drami... Siz kör müsünüz?????? Ne demek ölüler ustunden siyaset yapmayin ya. Bu olumler politik. Acin gozunuzu biraz. 31 iyi niyetli gencecik fidanlar can verdi. Geri kalaninin durumu agir. Hala siyaset yapmayin ha? Ne yapalim Allahtan rahmet dileyip oturalim sadece o zaman. Ne de olsa ölüp gittiler. Ne politiklestircez ayol????
Cok tesekkurler. Arkadasimin ismi bu listede yok. Umarim iyi haberler alirim.Şurada liste fotoğraflarına bakabilirsin. Umarım kötü bir haber almazsın.
https://twitter.com/sendika_org/status/623103217149313025
Senin Yaptığın bu Tiyatroya ne demeli şimdi nerenin oyuncususunn Gülüm söyle bakimbu olaylarda olay kimin işine yarıyor ona bakmak lazım.
şimdi akp nin ya da dövletin ne işine yarayacak ayn el araptaki çocuklara oyuncak toplama tiyatrosu yapanların(sanki orada çocuk kalmış gibi) ölümü.
Sadece tek bir grubun işine yarar.
o da pkk.
günlerdir sözde ateşkeslerini bitirmek için bahaneler arayıp duruyorlar aha işte bahane.
Bunu pkk nın yapmadığına inanaları pek ciddiye alamam sanki o barış böceklerinin bu tip olaylarla hiç ilgisi yokmuş gibi.
Ölenlerin kürt olması bu söylediklerimin doğruluğunu değiştirmez çünkü pkk en çok kürt öldürdü zaten.
Siz devam edin terörizme destek vermeye, sonra da yalandan üzülün böyle.
2 milyon insan geldi türkiyeye suriyeden, işid ve pyd ortak çalışmasıyla. Hiç kayıt bile tutulmadı. Sınırlarımız kevgire döndü. İnsani yardım bahanesiyle.
ışid de pkk da pyd de hep aynı şeyin laciverti aynı amaca hizmet ediyorlar aynı oyunun farklı figuranları.
Biraz gözünüzü açın artık.
Aman Allahım içim yandı kahroldum şunu okuyunca inanın cesaretim yok twittera haber sitelerine televizyona bakmaya hala şoktayım yeni öğrendim hala inanamıyorum inanmak istemiyorum bunun olduğuna çok sarsıldımO çocuklar oraya hayatı normalleştirmeye, kreş inşa etmeye, cocuklara oyuncak götürüp onlarla oynamaya, savaş yaralarını sarmaya gidiyorlardı. Kanla beslenenler, kanla beslenenleri tirlarla besleyenler engel oldu.
Bu işin içinde parmağı olanlar gün yüzü görmesinler...
bak sizin seroklardan biri açıklama yapmış üç tane türk askeri öldürdük diye, belki bu haber keyfinizi yerine getirir birazcık.Senin Yaptığın bu Tiyatroya ne demeli şimdi nerenin oyuncususunn Gülüm söyle bakim
arkadaşım ölen insanların kimliğinde TC vatandaşı yazıyormu? Hayatını kaybedenlerin kimliği, ırkı, inancı, siyasi görüşü bu vahşice katliamın konusu değildir..bu olaylarda olay kimin işine yarıyor ona bakmak lazım.
şimdi akp nin ya da dövletin ne işine yarayacak ayn el araptaki çocuklara oyuncak toplama tiyatrosu yapanların(sanki orada çocuk kalmış gibi) ölümü.
Sadece tek bir grubun işine yarar.
o da pkk.
günlerdir sözde ateşkeslerini bitirmek için bahaneler arayıp duruyorlar aha işte bahane.
Bunu pkk nın yapmadığına inanaları pek ciddiye alamam sanki o barış böceklerinin bu tip olaylarla hiç ilgisi yokmuş gibi.
Ölenlerin kürt olması bu söylediklerimin doğruluğunu değiştirmez çünkü pkk en çok kürt öldürdü zaten.
Siz devam edin terörizme destek vermeye, sonra da yalandan üzülün böyle.
2 milyon insan geldi türkiyeye suriyeden, işid ve pyd ortak çalışmasıyla. Hiç kayıt bile tutulmadı. Sınırlarımız kevgire döndü. İnsani yardım bahanesiyle.
ışid de pkk da pyd de hep aynı şeyin laciverti aynı amaca hizmet ediyorlar aynı oyunun farklı figuranları.
Biraz gözünüzü açın artık.
ben böyle bir şey mi yazmışım?arkadaşım ölen insanların kimliğinde TC vatandaşı yazıyormu? Hayatını kaybedenlerin kimliği, ırkı, inancı, siyasi görüşü bu vahşice katliamın konusu değildir..
pkk kürt ise, kürtleri öldürünce ses etmemek mi lazım ?