Dökturmuşsun bu nedir ya harika gözükuyolar
Nuryolu çok güzel olmuşKebapçıya gitsek böyle bir tabak gelirdi kesinlikle. Ellerine sağlık, yarışmada başarılar dilerim
Ben fotolardan birinde minnok bi el gördüm ve oyumu o dombik parmağa gönderdim gittiiii
Çok lezzetli görünüyor canım, sunum da çok hoşBaşarılar canım
Allahım bu neee
Nurum hamarat hatuncuk
Süpersin ya biz hiç katılamayak
niye yahu sen kk nın demirbaşlarındansın,Allahım bu neee
Nurum hamarat hatuncuk
Süpersin ya biz hiç katılamayak
Anam anam anam bu ne böyleValla diyecek bir söz bulamıyorum,cidden çok güzel olmuş,ellerine sağlık canım,kadın evde kebap dükkanı açmış ya
sunum beni benden şu an aldıbayıldım tek kelime ile başarılar dilerim nuryolumm
niye yahu sen kk nın demirbaşlarındansın,Nevreste ye bir sonraki yarışmaya katılacağım demişsin hiç çaktırmıyorsun Hadi bir sonraki yarışmada sen,ben,nur,nevoş ve diğer kızlar kapışalım
Hepinizi bekliyorumniye yahu sen kk nın demirbaşlarındansın,Nevreste ye bir sonraki yarışmaya katılacağım demişsin hiç çaktırmıyorsun Hadi bir sonraki yarışmada sen,ben,nur,nevoş ve diğer kızlar kapışalım
Vaayy ben mi demir basım sevindirk oldum bak simdiniye yahu sen kk nın demirbaşlarındansın,Nevreste ye bir sonraki yarışmaya katılacağım demişsin hiç çaktırmıyorsun Hadi bir sonraki yarışmada sen,ben,nur,nevoş ve diğer kızlar kapışalım
Rica ederimAaa niye oyle dedin feroscumHerkesin emegi buyuk ve hepimizin yaptigi sunumlar ,yemekler cok guzel
Tesekkur ederim ,begenmene cok sevindim
Hepinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?