Sanko hastanesi detaylı ultrason

Minnosumm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2018
1.190
921
123
34
Arkadaşlar merhabalar. Ben dün sanko hastanesinde radyolog da detaylı çektirdim ama tam bir rezaleti adam herşey baktı ama ağzını dahi açmadı bir tek kelime etmedi bana. Bende merakla bakıyorum iyi mia caba diye. Baktım adam konuşmuyor sadece bakıp birşeyler yazıyor dedim kesin kötü birşey var bebeğime birşey oldu o yüzden adam böyle sessiz kaldı en son kötü haber verecek felan diye çok korktum. Neyse dedim hocam bize bahsedecek misiniz sorun var mı? Zorla ağzını açtı adam resmen ya "yok sorun yok görünen bir şey yok zaten bunlar net bilgiler değil dedi" tamam hocam dedim neyse cinsiyeti sordum kız gibi dedi. Sonra yüzünü göremiyorum git biraz yürü gel dedi çikolata yedim yürüdüm geldim tekrar baktı biraz gördük gibi oldu ama adam yine konuşmuyor. Ben dedim hocam buarada cinsiyet bu pozisyonda net görünüyor mu acaba? Adam İn bana cevabı" başta ne demişse odur hatırlamıyorum ne dediğimi" kendisinin 15 dakika önce yanındaydık ve kız gibi demişti sonra hatırlamıyorum dedi e be adam baksana tekrar cinsiyeti görmeye çalışsana. Ay nasıl sinirlendim 160 lira para verdim boşa gitti resmen. Sonra bir de bana resimleri vereceğini söyledi makinada bir tane güzel çıkanı bastırdı ama görmeniz lazım makina yanlış bastı kırmızı çıkardı. E hocam bu ne dedim. Makina öyle bastı ya bu kadar oluyor dedi. Bir daha deneyin dedim denedi makina daha basmaz dedi. Size zaten CD verilecek oradan çıkarırsınız dedi. Cd yi alıp çıktık yani ama rezaleti ya. Buraya yazdım ki millet araştırırsa gitmesin. Bwm çok araştırmıştım bilgi bulamamıştım mecburiyetten gitmiştim

Evet bende duydum. Arkadaşım da sankoya gidiyor. detaylı ultrasona bakan adam dan o da çok şikayetçiydi.
Susmuş ve konuştuğunda da saçma sapan konuşup kızın canını sıkmış.Kız doktorun yanına gidince doktora söyleyincede doktor radyologla ilgili '' çok konuşmuş o '' demiş...

Rezalet ya gerçektem berbattı.. Bende doktoruma bahsetmedim ama sonra pişman oldum keşke söyleseydim radyolog çok kötüydü diye. Neyse birdahaki gidişimde bahsederim ama birbirlerini de atmazlar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…