- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
- Konu Sahibi married_woman
Kan sonucum 22,31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani ?? Var dimi gebelikKan sonucum 22,31
Neden oyle oluyo kiPazar günü 3 tü
Yükselmiş cnmNeden oyle oluyo ki
Canımmm benimmm hayırlı olsunnn hamilesiiinnnnKan sonucum 22,31
Herhalde yarın dr umu arıcamYani ?? Var dimi gebelik
Yaaa çok tşk ederim canımCanımmm benimmm hayırlı olsunnn hamilesiiinnnn![]()
Anladim canim guzel haberler alirsin inşallahHerhalde yarın dr umu arıcam
Kan sonucum 22,31
Hayırlı olsuncanımCanımmm benimmm hayırlı olsunnn hamilesiiinnnn![]()
İnş. CanımAnladim canim guzel haberler alirsin inşallah
Çok sağol canım inş. Rabbim isteyen herkese nasip etsinHadi hayirli olsuuuiunnnn. Cok sevindim canim. Merak etme guzel guzel degerin artacak. Darisi bana
Sen bizi unutursun şimdiİnş. Canım
Aaaaaa olur mu canım. Burda 1 ayımızı beraber bekleyerek geçirdik. Sizi unutmam. Bna o kadar destek oldunuz yüreklendirdiniz. Hepinize çok tşk ederim. Rabbim sizlerede en kısa zamanda nasip etsinSen bizi unutursun şimdi(
kızlarr ayyy canım yrni uyandım ve yazışmaları yüreğim ağzımda okudum hamilesinnnn:)))çokkk sevindim allah tamamına erdirsin ara sıra sayfamızada girmeyi unutma :)Aaaaaa olur mu canım. Burda 1 ayımızı beraber bekleyerek geçirdik. Sizi unutmam. Bna o kadar destek oldunuz yüreklendirdiniz. Hepinize çok tşk ederim. Rabbim sizlerede en kısa zamanda nasip etsin
Yaa canım çok tşk ederim. Tabi ki burda olucam hattakızlarr ayyy canım yrni uyandım ve yazışmaları yüreğim ağzımda okudum hamilesinnnn:)))çokkk sevindim allah tamamına erdirsin ara sıra sayfamızada girmeyi unutma :)
Canımmm hayırlı olsun hamile takvimin çok yakışmışKan sonucum 22,31
Tşk ederim canım inş AminCanımmm hayırlı olsun hamile takvimin çok yakışmışsağlıkla kucağına al
![]()