• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sanki...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım ya ama regl olacak gibi ağrım var o beni şüphelendiriyor:KK43:

Canım zaten hamile olduğumu öğrenmeden bnmde karnım ağrıyordu adet olacakmışım gibi. Halen ağrıyo orası ayrı. Yani gerçektende adet belirtileriyle aynı gebelik belirtileride

Canım zaten hamile olduğumu öğrenmeden bnmde karnım ağrıyordu adet olacakmışım gibi. Halen ağrıyo orası ayrı. Yani gerçektende adet belirtileriyle aynı gebelik belirtileride
İşte benim hiç regl olmadan karnım ağırmazdı ne zaman regl olurum o zaman ağırırdı birde feci bir terleme var bende:)

İki saat sonra çıkan ikinci çizgicim :110:

Eklentiler

• 960162EB-6228-47C4-9965-AF9419C68344.jpeg
    960162EB-6228-47C4-9965-AF9419C68344.jpeg
    15,1 KB · Görüntüleme: 40
günaydın kızlar bugun doktor kontrolüm vardı, klomen ve dostinex kullandım. sağ tarafta 3 tane yumurta oluşmuş güzeller dedi ama ben boyutunu sormayı unuttum bugün ve sonra gün aşırı değerlendirin dedi. çatlama iğnesi olmıcakmı dedim bu aşamada değil dedi.bekleyelim bu ay dedi. çatlaması için ne yapabilirim beklesem mi çay yiyecek bişey varmı .solda hiç yumurtam yoktu ,dedim niye böyle solda yok oluyo bir ay birinde bir ay birinde oluyor genelde yüzde 60 sağda olur dedi. çatlaması için ne yapabilirim

Back