- 21 Ekim 2017
- 1.463
- 3.168
- 133
- Konu Sahibi married_woman
İnşallah kuzum bakalım haber vericem:)Güzel haberini bekliyorum kuzu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah kuzum bakalım haber vericem:)Güzel haberini bekliyorum kuzu
Yaaaa canım yarın hemen yap ve buraya hamiş haberini ver. Ben hep senin hamile olacağını hissettim hep.İnşallah canım ama testim yok yarına kadar olmazsam eşime aldıracagım:)
İnşallah canım ya ama regl olacak gibi ağrım var o beni şüphelendiriyorYaaaa canım yarın hemen yap ve buraya hamiş haberini ver. Ben hep senin hamile olacağını hissettim hep.
İnşallah canım ya ama regl olacak gibi ağrım var o beni şüphelendiriyor![]()
İşte benim hiç regl olmadan karnım ağırmazdı ne zaman regl olurum o zaman ağırırdı birde feci bir terleme var bende:)Canım zaten hamile olduğumu öğrenmeden bnmde karnım ağrıyordu adet olacakmışım gibi. Halen ağrıyo orası ayrı. Yani gerçektende adet belirtileriyle aynı gebelik belirtileride
Canım kaç gün geçti reglin. İnş. hamişsindir yaaİşte benim hiç regl olmadan karnım ağırmazdı ne zaman regl olurum o zaman ağırırdı birde feci bir terleme var bende:)
Canım daha 2. Gün bugün hafif peçeteye gelince pembelik oluyor buyuk ihtimal reglim başlıyor:)Canım kaç gün geçti reglin. İnş. hamişsindir yaa
Canım daha 2. Gün bugün hafif peçeteye gelince pembelik oluyor buyuk ihtimal reglim başlıyor:)
Kuzm nldu oldun mu adet ?Canım daha 2. Gün bugün hafif peçeteye gelince pembelik oluyor buyuk ihtimal reglim başlıyor:)
Oldum canım :)Kuzm nldu oldun mu adet ?
Morli bozmk yok ama sen cok takysn cnm geme hep buraya strese girersn hiç umursma cnmOldum canım :)