• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sanki...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben kendimi diğer aya hazırladım bile canım. Bizde tatile çıkmayı düşünüyoruz kaplıcalara gitmeyi düşünüyoruz ama bebek düşünürken sağlıklı olur mu kaplıca dr uma sorucam bakalım. Hayırlısı. Çok üzüldüm çok ağladım ama Allahın takdiri. Bi zamanı elbet vardır.

Canim kaplicalara gidip hamile kalanda cok var. Cok okudum. Ben de gittim olmadi. Ama sirf cocuk olsun diye gitmemek lazim. Keyif icin git kesin olur o zaman :)

Canim kaplicalara gidip hamile kalanda cok var. Cok okudum. Ben de gittim olmadi. Ama sirf cocuk olsun diye gitmemek lazim. Keyif icin git kesin olur o zaman :)

Canım geçen yılda gitmiştik çok bunalmıştık kafa dağıtmaya değişiklik olsun diye gitmiştik. Çok beğendik hoşumuza gitti seneyede geliriz demiştik. Yine kafa dağıtmaya değişiklik olsun diye gidicez.Eşimde bende çok yoğun çalışıyoruz rahatlıyalım diye gidiyoruz zaten

Ahhh canım sorma. Bu ay ben karmakarışığım. Klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. İğnenin 7. günü kan testi yaptırdım 7.50 çıktı. Öncesinde de idrarda ilk kez silik görüp heyecanlanmıştım.2 gün sonra kan testi verdim sonuç 3 çıktı.Ama bugün forumda bi bayanda aynı benim gibi değeri düşmüş adet günü kan vermiş değeri yükselmiş hamileymiş
Belli olmaz hala ümit var yani gerçi benimde ağrılarım başladı adet olcam sanırım bir dahaki aya inşallah

Kızlar idrar testime bi bakın

Eklentiler

• 9D15651B-A43C-49FD-9DFA-3629206210B5.jpeg
    9D15651B-A43C-49FD-9DFA-3629206210B5.jpeg
    25,3 KB · Görüntüleme: 36
Back