• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sanki...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy hadi hayirlisi idrar testinde pozitif ciktiysa kanda hayli hayli cikar şimdiden hayirli olsun canim
Canım bnm durumum biraz farklı. Çatlatma iğnesinin etkisi olabilir. Cuma günü kan vermiştim 7.50 çıktı pazar 3 e düşmüştü tabi idrardada silik çizgi çıkıyodu. Dün idrar testi yaptım negatif çıkmıştı. Bu akşam pozitif çıkınca koştur koştur kan verdik sonuç bekliyoruz . Hayırlısı

Canım bnm durumum biraz farklı. Çatlatma iğnesinin etkisi olabilir. Cuma günü kan vermiştim 7.50 çıktı pazar 3 e düşmüştü tabi idrardada silik çizgi çıkıyodu. Dün idrar testi yaptım negatif çıkmıştı. Bu akşam pozitif çıkınca koştur koştur kan verdik sonuç bekliyoruz . Hayırlısı
Anladim canim haberlerini bekliyoruz inşallah hamilesindir

Evet ben gorur gormez yazdim meger vermissin kanini :) valla cok heyecanlandim. Bu sefer guzel sonucun olacak inaniyorum valla
Yaa inş canım çok tşk ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ama kan sonucunu görmeden inanmam bu sefer

Yaa inş canım çok tşk ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ama kan sonucunu görmeden inanmam bu sefer

Ilk sefer gittiginde gitme dicektim ama bazen buradaki arkadaslar yanlis anlayabiliyor. O yuzden dememistim. Ama bu sefer sanki var gibi hissettim. Insallah guzel haberini aliriz

Back