• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sanki...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben karar verdim yarın bi gebelik tesi alıp yapıcam sancım var ama ateşimde sürekli 36.8 3700 arası (ateş takibinde yapıyorum ben)sabah alcam öğleden sonra eve gelip yaparım sanki her an regl gelicek gibi ya:110::110:

Peki senin ağrın da aynı Adet sancısı gibi mi yani bi fark var mı hiç :olamaz:
Cnım bnmim fönk deliğimin çevresinde sağlı sollu batmalar oldu. Birde kanda test yaptırmadan 1 gün önce sağ kasığımda düğümlenme hissetim. Tam sağa tarafa dönerken acayip br acı ağrı hissetmiştim. Şu andada adet ağrısı gibi ağrım var belim bacaklarım kasıklarım ağrıyo. Birde çok uykum var. Çümkü düm geceuyuyamadım

Cnım bnmim fönk deliğimin çevresinde sağlı sollu batmalar oldu. Birde kanda test yaptırmadan 1 gün önce sağ kasığımda düğümlenme hissetim. Tam sağa tarafa dönerken acayip br acı ağrı hissetmiştim. Şu andada adet ağrısı gibi ağrım var belim bacaklarım kasıklarım ağrıyo. Birde çok uykum var. Çümkü düm geceuyuyamadım
Teşekkür ederim canım cevabın için bekliycem ve görülen artık yapçak bişiy yol :işsiz:

Sol bacagim da romatizma gibi agri var ya. Bacagin birlesme noktasi varya orasinda da sizi var. Hic boyle bi belirti duydunuz mu kizlar

Arkadaşlar benimde bat yarın ama sarı akıntım ve ara sıra ağrım var bunlar hamilelik belirtisi mi yoksa adet mi

Kuzum senin ilk beta kaçtı nasıl ilerledi adete kaç gün kala en son ne cıktı

Kuzum senin ilk beta kaçtı nasıl ilerledi adete kaç gün kala en son ne cıktı

Canım benim iğneden 7gün sonra idrarda yaptım silik çıkınca kan verdi cuma 7.50 çıkmıştı.
2 gün sonra yani pazar tekrar kan verdim 2.99 çıktı.
2 gün sonra yani salı günü 22,31 çıkmıştı.

Back