Gebeliğe Hazırlık Sanki...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kimseler yok bugün. Hamişler çoğalsın diye dua ediyorum kızlar.
Akşam sağ kasığıma ani bir ağrı oldu değişik anlatamıyorum. 2 saat sonrada sol kasığıma ağrı girdi. İlk defa böyle oldu .

Ahhhhhhhhhhh ben artık test mest yapmıyorum. Çok rahatım.REgl olmayı bekliyorum. REgl olduktan sonrada 3. günü muayene olucam o beni korkutuyo yaa ufffffffff

Heyyyyyy senlede Bat günümüz aynı:KK51: İnş adet olmazsın.:KK200:

Valla icimde hic o his kalmadi canim. Dun bi agrim vardi ben her ay adetten once birebir o aciyi yasarim. Zaten onceden yaptigim testlerde bile silik cizgi hayalet cizgi cikmadi. Yani bende adet gelsinde yeni aya hazirlaniyim bari diye bakiyorum. Bide tatile cikiyoruz belki bebisi dusunmem oyle olur diye dusunuyorum. O yuzden biran once adet oliyim diye bekliyorum.

Benimde mide bulantım başladı sanırım adet olacağım içtiğim su bile kokuyor herzaman ki gibi :/ 4 günüm kaldı

Valla icimde hic o his kalmadi canim. Dun bi agrim vardi ben her ay adetten once birebir o aciyi yasarim. Zaten onceden yaptigim testlerde bile silik cizgi hayalet cizgi cikmadi. Yani bende adet gelsinde yeni aya hazirlaniyim bari diye bakiyorum. Bide tatile cikiyoruz belki bebisi dusunmem oyle olur diye dusunuyorum. O yuzden biran once adet oliyim diye bekliyorum.

Ben kendimi diğer aya hazırladım bile canım. Bizde tatile çıkmayı düşünüyoruz kaplıcalara gitmeyi düşünüyoruz ama bebek düşünürken sağlıklı olur mu kaplıca dr uma sorucam bakalım. Hayırlısı. Çok üzüldüm çok ağladım ama Allahın takdiri. Bi zamanı elbet vardır.

Nur topu gib negatifim :D

Eklentiler

• DC37582B-D7E9-4C1A-8209-63F6B19829FD.jpeg
    DC37582B-D7E9-4C1A-8209-63F6B19829FD.jpeg
    39,9 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar merhaba dün cok geç geldim eve yazamadım. Dün miratec mi ne o markadan erken gebelik yaptım tek çizgi cıktı daha 5 gün vardı dun. Arkadaşım senin tipin hamile tipi dedi diye yaptım yoksa hamile oldugumu düşünmüyorum bende:)

Kızlar merhaba dün cok geç geldim eve yazamadım. Dün miratec mi ne o markadan erken gebelik yaptım tek çizgi cıktı daha 5 gün vardı dun. Arkadaşım senin tipin hamile tipi dedi diye yaptım yoksa hamile oldugumu düşünmüyorum bende:)

Canımmm nerelerdesin eksikliğini hissettim walla.

Back