- 25 Kasım 2014
- 290
- 201
- 48
- 34
- Konu Sahibi emirimherseyim
babam işe gidince para makinesinden para alıp geliyor sanırdım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ediz hun'u da edison'la ayni kisi saniyordun muhtemelenKonu taşınsa bile yazmak istedim ,bende cüneyt arkın ın adını cüney soyadını da tarkın zannederdim ,hep düşünürdüm neden adını cüneyt koymamışlar acaba ne anlamsız derdim :)
bunun karikaturu bile var, eni eci vokkiRahmetli Michael Jackson'un Smooth Criminal şarkısının nakaratındaki ''Annie are you okay?'' kısmını ''eni vici vokki '' sanıyorduk. Sanıyorduk diyorum çünkü bütün arkadaşlarım öyle sanıyordu. Toplucak salaktık biz.
Ahaha. Valla demek ki sorun Michaeldaymış. Ölünün arkasından konuşulmaz ama rahmetli kelimeleri çok yutuyormuş demek ki.bunun karikaturu bile var, eni eci vokkibi nesil ayni algidaymisik
![]()
Ahaha. Valla demek ki sorun Michaeldaymış. Ölünün arkasından konuşulmaz ama rahmetli kelimeleri çok yutuyormuş demek ki.
:)idrarının farklı şekilde bir yoldan geldiğini sanan kazık kadar insana şahit olduktan sonra bunlar pek bir masum geldi :))
:)))düşündümde ben hiç bişi sanmıyormuşum çocukluktan beri zehir gibiymişim![]()
acaba o arkadaşlar arasında bende varmıydım ki ,çünkü bende eli bici bokkey sanıyodum , eli bokkey yeri yu bin hildaaaa diye devam ediyodum. AhahhahhahaRahmetli Michael Jackson'un Smooth Criminal şarkısının nakaratındaki ''Annie are you okay?'' kısmını ''eni vici vokki '' sanıyorduk. Sanıyorduk diyorum çünkü bütün arkadaşlarım öyle sanıyordu. Toplucak salaktık biz.
düşündümde ben hiç bişi sanmıyormuşum çocukluktan beri zehir gibiymişim![]()
ahaahahaha. Sen bizden betermişsin. Eli bici bokkey. eli bokkey yeri yu ni hildaa. Arapça dua mübarek.acaba o arkadaşlar arasında bende varmıydım ki ,çünkü bende eli bici bokkey sanıyodum , eli bokkey yeri yu bin hildaaaa diye devam ediyodum. Ahahhahhaha
Valla hala da tam sözlerini bilmem benim eni bokkey yeri sandığım are you okey annie ymiş ,ama iyi de uydurmuşum ya.ahaahahaha. Sen bizden betermişsin. Eli bici bokkey. eli bokkey yeri yu ni hildaa. Arapça dua mübarek.![]()