• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

??...Sanıyordum ki...??" köşemiz...!!

Bizim sülalemiz komple Galatasaraylıdır. Ben de bu sebepten sadece Galatasaray'ın Türk, diğer takımların yabancı takım olduğunu zannediyordum. Hatta sırf bu sebepten mahallemizdeki Fenerbahçeli çocuklara karşı oldukça öfke doluydum. Vatan hainleri!!! idi onlar benim için.

Son düzenleme:
Rahmetli Michael Jackson'un Smooth Criminal şarkısının nakaratındaki ''Annie are you okay?'' kısmını ''eni vici vokki '' sanıyorduk. Sanıyorduk diyorum çünkü bütün arkadaşlarım öyle sanıyordu. Toplucak salaktık biz.

Son düzenleme:
Annem ne zaman yaramazlık yapsam ''Anne babaya eziyet edilmez, sonra Allah seni taş eder.'' diyordu. Biricik annemin her söylediği doğru olduğundan elbette ki ona inanmamam söz konusu bile olamazdı! Ben de ne zaman dışarı çıksam yerde gördüğüm taşların bir zamanlar anne babasına eziyet etmiş çocuklar olduğunu sanırdım, içim ürperirdi.

Son düzenleme:
Rahmetli Michael Jackson'un Smooth Criminal şarkısının nakaratındaki ''Annie are you okay?'' kısmını ''eni vici vokki '' sanıyorduk. Sanıyorduk diyorum çünkü bütün arkadaşlarım öyle sanıyordu. Toplucak salaktık biz.
bunun karikaturu bile var, eni eci vokki :KK48: bi nesil ayni algidaymisik :KK53:

acaba o arkadaşlar arasında bende varmıydım ki ,çünkü bende eli bici bokkey sanıyodum , eli bokkey yeri yu bin hildaaaa diye devam ediyodum. Ahahhahhaha

acaba o arkadaşlar arasında bende varmıydım ki ,çünkü bende eli bici bokkey sanıyodum , eli bokkey yeri yu bin hildaaaa diye devam ediyodum. Ahahhahhaha
ahaahahaha. Sen bizden betermişsin. Eli bici bokkey. eli bokkey yeri yu ni hildaa. Arapça dua mübarek. :KK70:

Karı Koca hangi gün olursa olsun ilişki yaparsa hemen kadın hamile kalır sandım..

MeğerseM öyle değilmiş bunu da evlenince anladımo_O

Back