• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

??...Sanıyordum ki...??" köşemiz...!!

Ah o şirinler yokmu her pikniğe gittigimizde onlari aramaktan anam agliyordu.
Hani sonunda diyor ya işte yok iyi kulak verin belki biryerlere varlardir buna benzer birsey tam hatirlamiyorum..az aramadim onları..:)
İyi cocuk olursaniz belkide gunun birinde sirinleri bile gorebilirsiniz :D hala goremedim o ayri :D

Ah o şirinler yokmu her pikniğe gittigimizde onlari aramaktan anam agliyordu.
Hani sonunda diyor ya işte yok iyi kulak verin belki biryerlere varlardir buna benzer birsey tam hatirlamiyorum..az aramadim onları..:)
:KK48::KK48:aynen bende uslu bir çocukolursanız şirinleri bile görebilrisnz diyodu bende hangi ormanlarda yaşıyorlar diye merak ediyordum mantarı ilk gördüğümdeki hissettiğim ilk şey şirinleri buldum olmuştu tabi hayalkırıklığı oldu o ayrı bşey:p:-)

hani biz yürürken ayda bizim üzerimizde gidiyor gibi oluyor ya ay ı ben haraket ettiriyorum ben nereye gidersem oraya geliyor sanıyordum hatta arkadaşlarımla kavga ediyoduk koşuyorduk ay benim ay benimle diye bağırışıyorduk

Ben çok ufakken annemim kuzeni anneanneme yakın bir kursta yatılı kalıyordu ve sık sık anneanneme geliyordu. Ben de oraya gittiğimde hep onu orda gördüğüm için onu anneannemin kızı sanıyordum ama kendimi sorgulamadan da edemiyordum; madem bu anneannemin kızı neden benim teyzem değil diye..

hani biz yürürken ayda bizim üzerimizde gidiyor gibi oluyor ya ay ı ben haraket ettiriyorum ben nereye gidersem oraya geliyor sanıyordum hatta arkadaşlarımla kavga ediyoduk koşuyorduk ay benim ay benimle diye bağırışıyorduk
Bende ay bizi takip ediyor zannediyordum arabayla giderken hep camdan izlerdim.

Küçükken komşunun oğlu bana pipisini göstermişti 3-4 yasinda falan.
Odaya girdik pipisini acip baaak dedi.
Hic merak etmedim biliyorum tabi :)

Ben çok ufakken annemim kuzeni anneanneme yakın bir kursta yatılı kalıyordu ve sık sık anneanneme geliyordu. Ben de oraya gittiğimde hep onu orda gördüğüm için onu anneannemin kızı sanıyordum ama kendimi sorgulamadan da edemiyordum; madem bu anneannemin kızı neden benim teyzem değil diye..
:-)bende uzaktan bir akrabamızın kocası biraz yaşlıydı kadının babası sanıyordum gerçeği öğrnemem uzun zmaan aldı :confused:

Back