- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.171
- 798
- Konu Sahibi emirimherseyim
Tüp bebek denilince hep tüpün içinde büyüyen bebek görüntüsü gelirdi aklıma..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahhha tövbe tövbe ama:)Kuzenimde avizeyi allah saniyormus bannesi namaz kilinca ellerini kaldirip yukari dogru bakarak dua ettigi icin :)
İyi cocuk olursaniz belkide gunun birinde sirinleri bile gorebilirsinizAh o şirinler yokmu her pikniğe gittigimizde onlari aramaktan anam agliyordu.
Hani sonunda diyor ya işte yok iyi kulak verin belki biryerlere varlardir buna benzer birsey tam hatirlamiyorum..az aramadim onları..:)
Ah o şirinler yokmu her pikniğe gittigimizde onlari aramaktan anam agliyordu.
Hani sonunda diyor ya işte yok iyi kulak verin belki biryerlere varlardir buna benzer birsey tam hatirlamiyorum..az aramadim onları..:)
Aynen yazık olmuş ama acı gercek le elbet birgün karşılacaktın :)))bu çok iyiydi gerçekten çok komik bir hayalkırıklığı olsa gerek![]()
Bende :))Tüp bebek denilince hep tüpün içinde büyüyen bebek görüntüsü gelirdi aklıma..
Bende ay bizi takip ediyor zannediyordum arabayla giderken hep camdan izlerdim.hani biz yürürken ayda bizim üzerimizde gidiyor gibi oluyor ya ay ı ben haraket ettiriyorum ben nereye gidersem oraya geliyor sanıyordum hatta arkadaşlarımla kavga ediyoduk koşuyorduk ay benim ay benimle diye bağırışıyorduk
Ben çok ufakken annemim kuzeni anneanneme yakın bir kursta yatılı kalıyordu ve sık sık anneanneme geliyordu. Ben de oraya gittiğimde hep onu orda gördüğüm için onu anneannemin kızı sanıyordum ama kendimi sorgulamadan da edemiyordum; madem bu anneannemin kızı neden benim teyzem değil diye..
Hahahhahaha ay sesli güldüm harikasin canimMandalinayi portakalin yavrusu saniyordum o yuzden once portakali yiyordum evlat acisi cekmesin diye![]()
sünnet pilavının içine çocuğun kesilen pipisinin konduğunu sanıyordum![]()