• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

??...Sanıyordum ki...??" köşemiz...!!

Ayyy gece gece cok guldum gercekten super bi konu bu☺️ Ben Guldukce esim bana bakip napiyon iyimisin diyor
Benimde kapi komsumuz olan bir arkadasim vardi.Bizim televizyonumuz kucuktu onlarinki buyuktu ve hep zannederdimki o daha cok detay goruyor ben az goruyorum onu kiskanirdim ☺️

Aşkın Nur yenginin Ay inanmıyorum diye bir sarkisi vardi.
Ayran buyrun diye söylerdi benim salak kuzenimde .
Benimde aklimi hep Ayran gelirdi :)
haydi şimdi bütün eller havaya
artık girdik hepimiz de havaya

benim yıllarca duydugum ;haydi şimdi bütün eller havaya
artık yediklerimizde havaya :KK53:

trafik canavarını yollarda gezip insanları yiyen bir canavar sanırdım. o yüzden de uzun bi süre her yolculukta arabanın camından pusa pusa canavar gözetlerdim :KK70::KK70:

90larda Rengin'in Aldatıldık diye bir şarkısı vardı, "Ufalana ufalana kaç kuşak yürüdük bu yollarda.." diye devam eden yeri ben çok çok uzun yıllar hep "Ufalana ufalana kaçmuşak.." diye söyledim. :KK70: Dur açıp dinleyim özledim.

90larda Rengin'in Aldatıldık diye bir şarkısı vardı, "Ufalana ufalana kaç kuşak yürüdük bu yollarda.." diye devam eden yeri ben çok çok uzun yıllar hep "Ufalana ufalana kaçmuşak.." diye söyledim. :KK70: Dur açıp dinleyim özledim.

Pardon yürüdük değil eridik olacakmış orası.. Hala yanlış biliyorum bakın. :KK70:

idrarının farklı şekilde bir yoldan geldiğini sanan kazık kadar insana şahit olduktan sonra bunlar pek bir masum geldi :))

Acele işe şeytan karışır lafını ablam bana öyle bir anlatmıştı ki tuvalette acele acele işerdim ,çişime şeytan karışcak zannederdim. :D :D :) :)

Haha aklima geldi, ben dünya yuvarlakya, üstünde degilde icinde yasiyoruz saniyordum, gömülen insanlar uzaya gidiyor, yada yer fazla denilirse uzaya cikariz sanardim... Hahaha:KK48:

annemle babam hep genç kalacak, büyüyen sadece ben olucam :d
yani, zaman bır tek bana ve diğer çocuklara işleyecek sanıyordum :KK53:

Back