• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

??...Sanıyordum ki...??" köşemiz...!!

Zifaf ile siftahı karıştırıyordum ,zifaf gecesinin evlilğin ilk gecesi olduğunu biliyordum ama tabi ne yapıldığı konusunda bir fikrim yoktu,pazarda filan siftah olsun abla gel indirim yaparım filan denilince pazarcının annemle evlenmek istediğini sanardım :)

:KK70:tv de falan doktorlar erken boşalma deyince, ben de yazııık :( kadınla adam erkenden boşanmış sanıyordum.

Annem babam ogretmendi ve istiklalmarsina saygi duymamiz gerektigini hep bise asilamislardir ve ben sanirdim ki gecelefi trt1 de i tv kapanmadan once hep istiklal marsi okunurdu ve biz gecenin bi yarisi ayaga kalkip hazirolda beklemezsek polislrin bizi alip goturecegini sanirdim ve biz kiz kardesimle gece ne zaman istiklal marsi okunsa saygi durusunda beklerdik

nüfus cüzdanını nohut cüzdanı sanıyordum. insanlar neden yanında nohut taşır ki diye düşündüm epey :D

Sanmıyordum sanmıştım.. iki tane keçi görmüştüm biri hamile idi bende meme sanaraktan erkek olana bakıp ay ne güzel süt dolu demiştim :)))

1. Dünya Savaşında Almanlar yenilince biz de yenildik sanıyordum. Biz aslında tüm cepheleri kazanmışız da kör olasıca Almanlar yok mu?
İlkokul öğretmenleri hala bu yalanı söylüyor mu?

Epey kucukken ped reklami gordugumde televizyona cikan kadinlarin program yaparken tuvalete gidemedigi icin kullandiklarini ve pede cislerini yaptiklarini saniyordum:KK45::KK45:

Tüp bebek denilince hep tüpün içinde büyüyen bebek görüntüsü gelirdi aklıma..
Aynen bende küçükken tüp bebek olayını duyunca tüpün içinde yetişen bebek olarak düşünüyordum hep hatta anneme evdeki tüpü gösterip anne içinde bebek yetiştirelim bile demişliğim vardır.:KK70::KK70:

Kucukken saatler ileri yada geri alinica zaman aile arasinda laf gecerdi saatler yarin alincak falan diye bende birileri gelip evden bütün saatleri alıyorlar sanardim :KK55::KK70:

Back