- Konu Sahibi suheylaylmz
-
Kizlaaaaarrrr....bir aylık gebeyim. Ama bebeğim olması gerekenden aşağıdaymış... bu nasıl oluyor :'(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar sanirsam kil kurdu sorunum var 22 haftalik gebeyim dün cok agladim cok korktum hic uyumadim damla gözümü kirpmadim dun gece neyse sabah doktorumu aradim viz etti hic bi şey demedi eczacimizi aradim ufacik surup verdi sitraks diye ondan ictim korkma bebeğe zararlı degil bunu kullanmasan bebegin vitaminini emer parazit varsa dedi içim rahat etmedi ama içtim çünkü psikolojim çöktü uyku filan hak getire zaten böyle bebeğim daha kötü oldu gerildi ben uzuldukce
Tmm cnm haber veririm
Cnm naptın merak ettim gittinmi doktora
Cnm naptın merak ettim gittinmi doktora
Canim bak şimdi benimde ole oldu hiç içimi rahat tutamadim ve Bebeğimi kaybettim gelişemedigi için kalbi durmuş . Sana doktor muhtemelen progestan hapı verecek onu kullanacaksın sonrasını Allahtan dua edeceksin isticeksin çoğu kez oluyomus böyle şeyler benimde çocuğum olmuyordu oldu ve başıma bu geldi 6 haftalik kaybettim 25 gün oluyo kürtaj olalı çok acı bir durum ama herkes de böyle olacak diye bişey de yok senin suan için lekelenmen var ihmal etme sakin uzan hep yat sakin ağır kaldırma içini rahat tut bide
Cok gecmis olsun canim gitcem bugun doktora ins bisey olmaz ya
nerden anladın kılkurdu olduğunu. belki başka bi sorunun var. dr na görünüp tahlil yaptırmadan şurup mu kullandın?
Dusuk tehlikem varmis cnm ya bebek rahim agzndaymis
Korktugum basima gldibebek rahim agznda assada oolusmus 10gun yat kalkma dedi hap verdi 10 gun snra gitcem dusuk tehlikem var cok korkuyorum
Cok gecmis olsun canim gitcem bugun doktora ins bisey olmaz ya
Yat dinlen Allah buyuk biseycik olmaz inşallah
Çok üzüldüm cnm çok dikkat et yat dinlen o zaman benim düşük değildi kalbi durmuştu ama dikkat et herşey Allah'tan bende çok üzüldüm bir ay olmasına rağmen hala aynı çok üzgünüm ama yapacak bişi yok sen iyi düşün iyi olsun
Canim ayni oldu dusuk tehlikem varmis bebek rahim agzndayms progestan verdisen hapi kullanmaya basladktan ne kdr snra dusurdun ve nasil olmustu
Iyi duunmeye calisiyorm canim ama insan ister istemez cok korkuyosanki bisey olcak gibi devamli Allah yardimcimz olsun..
Tmm cnm dikkat etcemCanim düşmedi benim ölmüş karnimda buda kanama yaptı sonra ama 2 kutu bitirmiştim o haptan hiçbir zararı yok gönül rahatlığıyla içebilirsin ama yat gerçekten bak onuda ben yapamadım ben yapı olarak çok hareketliyim nezaman iyi hissettim ayaklaniyordum sen bole bi hata yapma ağır kaldırma aniden egilme moralini iyi tut herzaman hayırlısı de canim
Canim düşmedi benim ölmüş karnimda buda kanama yaptı sonra ama 2 kutu bitirmiştim o haptan hiçbir zararı yok gönül rahatlığıyla içebilirsin ama yat gerçekten bak onuda ben yapamadım ben yapı olarak çok hareketliyim nezaman iyi hissettim ayaklaniyordum sen bole bi hata yapma ağır kaldırma aniden egilme moralini iyi tut herzaman hayırlısı de canim
Haklısın cnm bende şimdi tekrardan hamile kalmayı planlıyorum 1-2ay içinde ama tabisi hep içimde bi korku var tekrardan aynısını yaşama korkusu allahım kimseyi sınamasın evladıyla çok zor bir durum
Ins yahep dua ediyorm bebegim beni birakmasin diye
Birakmaz canim hic üzülme
Ins canim dua ediyorum.
Bende dua ediyorum sana canim sende bana et olur mu sağa saglim geçsin hamileligimiz moralini yüksek tut aman haa yüksek tut ki bu sefer de stresten kaybetme bebisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?