• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanirsam kil kurdu sorunum var

Kızlar sanirsam kil kurdu sorunum var 22 haftalik gebeyim dün cok agladim cok korktum hic uyumadim damla gözümü kirpmadim dun gece neyse sabah doktorumu aradim viz etti hic bi şey demedi eczacimizi aradim ufacik surup verdi sitraks diye ondan ictim korkma bebeğe zararlı degil bunu kullanmasan bebegin vitaminini emer parazit varsa dedi içim rahat etmedi ama içtim çünkü psikolojim çöktü uyku filan hak getire zaten böyle bebeğim daha kötü oldu gerildi ben uzuldukce

nerden anladın kılkurdu olduğunu. belki başka bi sorunun var. dr na görünüp tahlil yaptırmadan şurup mu kullandın?

Cnm naptın merak ettim gittinmi doktora

Canim bak şimdi benimde ole oldu hiç içimi rahat tutamadim ve Bebeğimi kaybettim gelişemedigi için kalbi durmuş . Sana doktor muhtemelen progestan hapı verecek onu kullanacaksın sonrasını Allahtan dua edeceksin isticeksin çoğu kez oluyomus böyle şeyler benimde çocuğum olmuyordu oldu ve başıma bu geldi 6 haftalik kaybettim 25 gün oluyo kürtaj olalı çok acı bir durum ama herkes de böyle olacak diye bişey de yok senin suan için lekelenmen var ihmal etme sakin uzan hep yat sakin ağır kaldırma içini rahat tut bide

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim ayni oldu dusuk tehlikem varmis bebek rahim agzndayms progestan verdi :( sen hapi kullanmaya basladktan ne kdr snra dusurdun ve nasil olmustu :(

Korktugum basima gldi :( bebek rahim agznda assada oolusmus 10gun yat kalkma dedi hap verdi 10 gun snra gitcem :( dusuk tehlikem var cok korkuyorum

Çok üzüldüm cnm çok dikkat et yat dinlen o zaman benim düşük değildi kalbi durmuştu ama dikkat et herşey Allah'tan bende çok üzüldüm bir ay olmasına rağmen hala aynı çok üzgünüm ama yapacak bişi yok sen iyi düşün iyi olsun :(

Çok üzüldüm cnm çok dikkat et yat dinlen o zaman benim düşük değildi kalbi durmuştu ama dikkat et herşey Allah'tan bende çok üzüldüm bir ay olmasına rağmen hala aynı çok üzgünüm ama yapacak bişi yok sen iyi düşün iyi olsun :(

Iyi duunmeye calisiyorm canim ama insan ister istemez cok korkuyo :( sanki bisey olcak gibi devamli Allah yardimcimz olsun..

Canim ayni oldu dusuk tehlikem varmis bebek rahim agzndayms progestan verdi :( sen hapi kullanmaya basladktan ne kdr snra dusurdun ve nasil olmustu :(

Canim düşmedi benim ölmüş karnimda buda kanama yaptı sonra ama 2 kutu bitirmiştim o haptan hiçbir zararı yok gönül rahatlığıyla içebilirsin ama yat gerçekten bak onuda ben yapamadım ben yapı olarak çok hareketliyim nezaman iyi hissettim ayaklaniyordum sen bole bi hata yapma ağır kaldırma aniden egilme moralini iyi tut herzaman hayırlısı de canim

Iyi duunmeye calisiyorm canim ama insan ister istemez cok korkuyo :( sanki bisey olcak gibi devamli Allah yardimcimz olsun..

Haklısın cnm bende şimdi tekrardan hamile kalmayı planlıyorum 1-2ay içinde ama tabisi hep içimde bi korku var tekrardan aynısını yaşama korkusu allahım kimseyi sınamasın evladıyla çok zor bir durum

Canim düşmedi benim ölmüş karnimda buda kanama yaptı sonra ama 2 kutu bitirmiştim o haptan hiçbir zararı yok gönül rahatlığıyla içebilirsin ama yat gerçekten bak onuda ben yapamadım ben yapı olarak çok hareketliyim nezaman iyi hissettim ayaklaniyordum sen bole bi hata yapma ağır kaldırma aniden egilme moralini iyi tut herzaman hayırlısı de canim

Tmm cnm dikkat etcem :( ama cok korkuyorum

Haklısın cnm bende şimdi tekrardan hamile kalmayı planlıyorum 1-2ay içinde ama tabisi hep içimde bi korku var tekrardan aynısını yaşama korkusu allahım kimseyi sınamasın evladıyla çok zor bir durum

Amin cnm ins Allah gonlune gore verir

Back