• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanirsam kil kurdu sorunum var

Cok doğru söylüyorsun belki de benim sorunum yok sırf kuruntudan var gibj geldi doktoru mu değiştirmeyi düşünüyorum çünkü iki gün oldu ilac kullandigim halde çevredekiler esim ailem annem hepsi yoktur bir şey dediği halde takılıp kaldım zavallı esim pervane oldu suraya gotureyim mi sunu yedireyim mi Diye ama en büyük sorunum galiba benim psikolojik olarak bu soruna takılmış olmam rahat hisdrfemiyo r um kendimi her yeri temizliyor ellerimi günde elli kere yikiyorum derim soyuldu artik sürekli popom kasiniyo gibj hissediyorum düşün ilac kullandigim halde annem aktar dan nohut sirkeyle islatti ac karnina verdi bunların hic biri rahatlatmiyo psikolojimi
şekerim normal insan hamileinsanın psikolojiçok çok farklı böle şeyler hissetmen normalmutlaka bişiler yaşanacak tatlm hiç kusursuzda olmuo .. hadi sen kendini sıkıosun bu sefer çocuk hep sitresli olur ömrü hayatında ona geçio çünkü annenin bütün duygusu:50:

şekerim normal insan hamileinsanın psikolojiçok çok farklı böle şeyler hissetmen normalmutlaka bişiler yaşanacak tatlm hiç kusursuzda olmuo .. hadi sen kendini sıkıosun bu sefer çocuk hep sitresli olur ömrü hayatında ona geçio çünkü annenin bütün duygusu:50:

Ooo o zaman bizim kiz fırtınalar estirecek desene:)

Kızlar sanirsam kil kurdu sorunum var 22 haftalik gebeyim dün cok agladim cok korktum hic uyumadim damla gözümü kirpmadim dun gece neyse sabah doktorumu aradim viz etti hic bi şey demedi eczacimizi aradim ufacik surup verdi sitraks diye ondan ictim korkma bebeğe zararlı degil bunu kullanmasan bebegin vitaminini emer parazit varsa dedi içim rahat etmedi ama içtim çünkü psikolojim çöktü uyku filan hak getire zaten böyle bebeğim daha kötü oldu gerildi ben uzuldukce

canım geçmiş olsun bol bol kabak çekirdeği ye...
hem faydalı hemde bu sorunu çözüyomuş öyle okumuştum..

Kızlar sanirsam kil kurdu sorunum var 22 haftalik gebeyim dün cok agladim cok korktum hic uyumadim damla gözümü kirpmadim dun gece neyse sabah doktorumu aradim viz etti hic bi şey demedi eczacimizi aradim ufacik surup verdi sitraks diye ondan ictim korkma bebeğe zararlı degil bunu kullanmasan bebegin vitaminini emer parazit varsa dedi içim rahat etmedi ama içtim çünkü psikolojim çöktü uyku filan hak getire zaten böyle bebeğim daha kötü oldu gerildi ben uzuldukce

canım korkma, sadece vitaminlerden biraz sömürür. En güzeli her gün en az 1 avuç kabak çekirdeği.
Kabak çekirdeği süper sökücü haberin olsun.:38:

canım korkma, sadece vitaminlerden biraz sömürür. En güzeli her gün en az 1 avuç kabak çekirdeği.
Kabak çekirdeği süper sökücü haberin olsun.:38:

Isin komigi böyle bir sorunum var mi ondan da emin değilim gebelere verilen bir ilac kullandım ama içim rahatlamadi kendimi deli gibi hissediyorum

Isin komigi böyle bir sorunum var mi ondan da emin değilim gebelere verilen bir ilac kullandım ama içim rahatlamadi kendimi deli gibi hissediyorum

gebelikde kullanılabilen bir dünya ilaç var, bebeğe de zararı yok. Sen içini ferah tut varsa müdahele etmiş olursun, yoksa önlem almış olursun. Bir arkadaş daha demiş kabak çekirdeğini onu mutlaka yap

gebelikde kullanılabilen bir dünya ilaç var, bebeğe de zararı yok. Sen içini ferah tut varsa müdahele etmiş olursun, yoksa önlem almış olursun. Bir arkadaş daha demiş kabak çekirdeğini onu mutlaka yap

Çok doğru söylüyorsun canım aynen bende öyle yapmak istedim umarim ise yarar kabak cekirdegini de deneyeceğim doğal bir şey nasılsa:)

Tamam canim nasilsa doğal bir şey zararsız ben onu da deneyim olmazsa teşekkür ediyorum

dene dene 1-2 paket ye sonra kendiliğinden dışkıyla birlikte dökülüyomuş onlar...
nettende araştır istersen..
ayrıca iç çamaşırlarınızı eşinin de seninde varsa çocuğununda 90 derecede yıka hepsini..
çünkü bulaşıcıymış..
ve onlarada yedir kabak çekirdeği...
canını sıkma hiç...
herşeyin çaresi var..

dene dene 1-2 paket ye sonra kendiliğinden dışkıyla birlikte dökülüyomuş onlar...
nettende araştır istersen..
ayrıca iç çamaşırlarınızı eşinin de seninde varsa çocuğununda 90 derecede yıka hepsini..
çünkü bulaşıcıymış..
ve onlarada yedir kabak çekirdeği...
canını sıkma hiç...
herşeyin çaresi var..
Cocugum yok henüz yolda ablasiii:) eşime de yediririm olmazsa bugun de carsaflari filan değiştirmeyi düşünüyorum :) nasil huyluyum anlatamam sana yaa:))

Cocugum yok henüz yolda ablasiii:) eşime de yediririm olmazsa bugun de carsaflari filan değiştirmeyi düşünüyorum :) nasil huyluyum anlatamam sana yaa:))

bende bi ara şüphelenip araştırmıştım canım sen dediklerimi yap..
çarşafları iç çamaşırlarını hepsini at 90 derecede yıka akşam eşin gelince asar hepsini...
eşine de akşam çayın yanında ver kabak çekirdeğini yedir..sende ye..
inşallah geçer canım bir an önce...

bende bi ara şüphelenip araştırmıştım canım sen dediklerimi yap..
çarşafları iç çamaşırlarını hepsini at 90 derecede yıka akşam eşin gelince asar hepsini...
eşine de akşam çayın yanında ver kabak çekirdeğini yedir..sende ye..
inşallah geçer canım bir an önce...

Tamam canım öyle yapıcam inan kaç gündür ne iştah kaldi ne keyif neyse ki bugün biraz iyi hissediyorum

Sağlıkla bi dogursaydim kuzum hakkindan gelirim onun ben zor bi sürecmis gerçekten şimdi çok daha iyi anlıyorum
ahhh canım zor dur .bi rahatsızlıkla hamileliği atlatmak yaşamak zordur. fakat emin olki çocuğuna hiç bişi olmaz o apayrı biyerde orda apayrı bi alanda balonun için de korumalı allah tarafından adına kurban olduğum . meraklanma bende 5.ayımdaım şimdilik bişi yok ama olursada rabbm istemş hiç bişi diemem haşa :/:3:

Kizlar bana acil yardim edin. Dun kahvemsi cok az leke geldi bugunde aynisi oldu basim catliyo midem bulaniyo ilk kez daha yeniyim 1aylik falan bu leke normalmi cok korktum ya basina gelen varmi acaba :( doktorami gidim cvp verin lutfn:(

Canım benimde ole oldu doktora git kesinlikle düşük tehlikesi diyolar bu gibi durumlara

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar bana acil yardim edin. Dun kahvemsi cok az leke geldi bugunde aynisi oldu basim catliyo midem bulaniyo ilk kez daha yeniyim 1aylik falan bu leke normalmi cok korktum ya basina gelen varmi acaba :( doktorami gidim cvp verin lutfn:(

Doktora git benimde öyle oldu düşük tehlikesi diyolar canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back