sanirsam kil kurdu sorunum var

Kizlar bana acil yardim edin. Dun kahvemsi cok az leke geldi bugunde aynisi oldu basim catliyo midem bulaniyo ilk kez daha yeniyim 1aylik falan bu leke normalmi cok korktum ya basina gelen varmi acaba doktorami gidim cvp verin lutfn

Bendede olmuştu ama yinede bi doktoruna Danış derim canim telefon et olmassa

O kadar iyisiniz ki esimin yanindan kalktim icerde sizlerle konuşuyorum eşime desem halen igreniyorum kendimden diye kizar bisey olmaz diye inşallah kurtulurm s i mdi kabak cekirdegimi yiyeceğim

Kizlar bana acil yardim edin. Dun kahvemsi cok az leke geldi bugunde aynisi oldu basim catliyo midem bulaniyo ilk kez daha yeniyim 1aylik falan bu leke normalmi cok korktum ya basina gelen varmi acaba doktorami gidim cvp verin lutfn

Cnm benim de aynısı oldu 8. Haftamda geldi o kahve leke bir iki damla doktor endişelenmemi söyledi ben yinede gittim doktora baktı herşey gayet normal sağlıklı dedi ama meğerse gitmeye hazırlanıyormuş bebeğim iki gün sonra da kalbi durmuş ve ben bunu 12. Haftamda ikili testte öğrendim bir ay taşımışım o yüzden ihmal etme muhakkak kontrole git bu arada bende kürtaj olalı bir ay oldu

Arkdaslr simdi hastanedeyim dr muayne oldum yumurtaliklarin fistik gibi dedi tertemiz rahmi duvarin cok guzel kalinlasmis dedi bunun nedeni ya gebelik ya disari atilcak dedi kan verdim simdi 1 saate cikacak sizce hamilemiyim ?

Korkuyorum bebegime bisey olcak diye offf

Canim bak şimdi benimde ole oldu hiç içimi rahat tutamadim ve Bebeğimi kaybettim gelişemedigi için kalbi durmuş . Sana doktor muhtemelen progestan hapı verecek onu kullanacaksın sonrasını Allahtan dua edeceksin isticeksin çoğu kez oluyomus böyle şeyler benimde çocuğum olmuyordu oldu ve başıma bu geldi 6 haftalik kaybettim 25 gün oluyo kürtaj olalı çok acı bir durum ama herkes de böyle olacak diye bişey de yok senin suan için lekelenmen var ihmal etme sakin uzan hep yat sakin ağır kaldırma içini rahat tut bide

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok gecmis olsun canim gitcem bugun doktora ins bisey olmaz ya

Korkma tatlim git bug u n bi muayene ol cocugunu gör hemde için rahatlar

Ins gorurum canimm

Tamam dikkat ederm cnm bisey sorcam sende ne kdr olmstu lekelenme cokmu kac kez oldu

Tamam dikkat ederm cnm bisey sorcam sende ne kdr olmstu lekelenme cokmu kac kez oldu

Baştan kahve rengi geldi çok az önemsemedim sonra bu leke devam etti gün gün bide bole tırnak ucu kadar kırmızı pıhtı düştü hemen acile gittim direk soledi düşük tehlikesi diye rapor verdi sadece yemeğe tuvalete dedi ilişkide yasak burada dikkat et lekelenmen var seninde hep yat dedi doktor sırt üstü sonra progestan yazdılar 2 kutu kullandım bu lekelenme ara ara kesildi devam etti ve artık pembe oldu sonra kırmızı zaten bebek yapamadığını söylediler hiç kalp atışını duyamadik oluşmuş bebek sonra birden durmuş ama dedigim gibi ben çok pinpiriklendim çok zor oldu ya bide hep üstüne düştüm

Canim benim ole degil kahvemsiydi acik renkti dahada gelmedi dunden beri

Inşallah gelmez ben başıma geleni anlattım sen genede doktora git mutlaka ve içini rahat tut

Tmm cnm birazdan gitcem saol paylastigin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…