- 28 Ekim 2013
- 1.082
- 173
- 93
- Konu Sahibi suheylaylmz
-
Kızlar sanirsam kil kurdu sorunum var 22 haftalik gebeyim dün cok agladim cok korktum hic uyumadim damla gözümü kirpmadim dun gece neyse sabah doktorumu aradim viz etti hic bi şey demedi eczacimizi aradim ufacik surup verdi sitraks diye ondan ictim korkma bebeğe zararlı degil bunu kullanmasan bebegin vitaminini emer parazit varsa dedi içim rahat etmedi ama içtim çünkü psikolojim çöktü uyku filan hak getire zaten böyle bebeğim daha kötü oldu gerildi ben uzuldukce
bebege zarar vermez demisse oledir tatlim stres yapma bosunuda cocugu germee ic ilaclarini dogum yaptiktan sonra zaten kurtulursun bu durumdann
Çok sağol bitanem cok korktum cok ağladım inşallah hic bi sorun olmadan kurtulurum bu pis illetten
ins kurtulursun tatlim benim ama stres yapma ki bebegin daha cok gerilmesin
Kızlar sanirsam kil kurdu sorunum var 22 haftalik gebeyim dün cok agladim cok korktum hic uyumadim damla gözümü kirpmadim dun gece neyse sabah doktorumu aradim viz etti hic bi şey demedi eczacimizi aradim ufacik surup verdi sitraks diye ondan ictim korkma bebeğe zararlı degil bunu kullanmasan bebegin vitaminini emer parazit varsa dedi içim rahat etmedi ama içtim çünkü psikolojim çöktü uyku filan hak getire zaten böyle bebeğim daha kötü oldu gerildi ben uzuldukce
Anlamadim dr ilac vermedimi?
Nasil ihmal eder !eczaci degil dr un sana ilac vermesi gerekirdi.bence drunu degistir memnun musun bilmiyorum ama normal bir tavir degil bu
Basima gelmedi islh zarari yoktur.Ben de cokkorkarim Alkah kimseye vermesin
Bu arada Allah tamamina erdirsin sagsaglim kucagina akirsin islh.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet doktoruma cok sinirliyim onun yüzünden eczacıma güvenip ilac kullandım cok kötüyüm cok kotu bi anneyim bencil davranip onu düşünmeden ilac aldım ama böyle de hamileligimin sonuna kadar nasil beklerdim ki bebeğime birşey olursa asla affetmem kendimi
Sen dahiliyeye git gayta testi yaparlar.yumurta bulunursa dr sana yardimci olur.gebesin canim dikkat et valla kafama takildin
Sorma bende hic ii değilim cok kötüyüm
Ustteki yazimi okudun demi
Evdekilerinde ilac kullanmadi lazim ve hijyene dikat et
Ediyorum etmem mi bugun evi kirkladim kocam ilac kullanmaz ki ölse kullanmaz
Nasil kullanmaz oyle seymi olur ozaman gecmezki seni ve bebegini dusunuyorsa kullancak bencil davranmasin
Nasil kullanmaz oyle seymi olur ozaman gecmezki seni ve bebegini dusunuyorsa kullancak bencil davranmasin
rabbm izin vermedikçe hiç bişey olmaz canım ama seni anlayabilecek bi doktora ihtiyacın var bence ben doktorumu endişeli arasam ya telde bna psikolojik yardım eder rahatlatr .iyi bir doktor bu durumlarda çok ii gelio
rabbm izin vermedikçe hiç bişey olmaz canım ama seni anlayabilecek bi doktora ihtiyacın var bence ben doktorumu endişeli arasam ya telde bna psikolojik yardım eder rahatlatr .iyi bir doktor bu durumlarda çok ii gelio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?