• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanirsam kil kurdu sorunum var

suheylaylmz

karışık
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2013
1.082
173
93
Kızlar sanirsam kil kurdu sorunum var 22 haftalik gebeyim dün cok agladim cok korktum hic uyumadim damla gözümü kirpmadim dun gece neyse sabah doktorumu aradim viz etti hic bi şey demedi eczacimizi aradim ufacik surup verdi sitraks diye ondan ictim korkma bebeğe zararlı degil bunu kullanmasan bebegin vitaminini emer parazit varsa dedi içim rahat etmedi ama içtim çünkü psikolojim çöktü uyku filan hak getire zaten böyle bebeğim daha kötü oldu gerildi ben uzuldukce

Kızlar sanirsam kil kurdu sorunum var 22 haftalik gebeyim dün cok agladim cok korktum hic uyumadim damla gözümü kirpmadim dun gece neyse sabah doktorumu aradim viz etti hic bi şey demedi eczacimizi aradim ufacik surup verdi sitraks diye ondan ictim korkma bebeğe zararlı degil bunu kullanmasan bebegin vitaminini emer parazit varsa dedi içim rahat etmedi ama içtim çünkü psikolojim çöktü uyku filan hak getire zaten böyle bebeğim daha kötü oldu gerildi ben uzuldukce

bebege zarar vermez demisse oledir tatlim stres yapma bosunuda cocugu germee ic ilaclarini dogum yaptiktan sonra zaten kurtulursun bu durumdann

Son düzenleme:
bebege zarar vermez demisse oledir tatlim stres yapma bosunuda cocugu germee ic ilaclarini dogum yaptiktan sonra zaten kurtulursun bu durumdann

Çok sağol bitanem cok korktum cok ağladım inşallah hic bi sorun olmadan kurtulurum bu pis illetten

Anlamadim dr ilac vermedimi?
Nasil ihmal eder !eczaci degil dr un sana ilac vermesi gerekirdi.bence drunu degistir memnun musun bilmiyorum ama normal bir tavir degil bu

Basima gelmedi islh zarari yoktur.Ben de cokkorkarim Alkah kimseye vermesin :eek:
Bu arada Allah tamamina erdirsin sagsaglim kucagina akirsin islh.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anlamadim dr ilac vermedimi?
Nasil ihmal eder !eczaci degil dr un sana ilac vermesi gerekirdi.bence drunu degistir memnun musun bilmiyorum ama normal bir tavir degil bu

Basima gelmedi islh zarari yoktur.Ben de cokkorkarim Alkah kimseye vermesin :eek:
Bu arada Allah tamamina erdirsin sagsaglim kucagina akirsin islh.

Evet doktoruma cok sinirliyim onun yüzünden eczacıma güvenip ilac kullandım cok kötüyüm cok kotu bi anneyim bencil davranip onu düşünmeden ilac aldım ama böyle de hamileligimin sonuna kadar nasil beklerdim ki bebeğime birşey olursa asla affetmem kendimi

Kizlaaaaarrrr....bir aylık gebeyim. Ama bebeğim olması gerekenden aşağıdaymış... bu nasıl oluyor :'(

Evet doktoruma cok sinirliyim onun yüzünden eczacıma güvenip ilac kullandım cok kötüyüm cok kotu bi anneyim bencil davranip onu düşünmeden ilac aldım ama böyle de hamileligimin sonuna kadar nasil beklerdim ki bebeğime birşey olursa asla affetmem kendimi

Sen niye bencil anne olcaksin canim hassas davranma.mantikli olanda bu sen saglikli olcaksinki karnindaki bebegin iyi olsun.bence iyi bi dr arastir ve bundan sonra sebzelerini iyice yikayip ye sirkeli suda beklet.ayrica bu.konu hakkinda bilgi eksikligin var bunu.bile dememis dr !
Evde kimle yasiyosan onlarinda ilac kullanmasi gerekiyor.nevresimlerini herseyini yuksek isida yikayip iccamasirlarininda nevresimlerinde tersten dikislerin utulenmesi gerekiyor.

Sen dahiliyeye git gayta testi yaparlar.yumurta bulunursa dr sana yardimci olur.gebesin canim dikkat et valla kafama takildin

Sen dahiliyeye git gayta testi yaparlar.yumurta bulunursa dr sana yardimci olur.gebesin canim dikkat et valla kafama takildin

Sorma bende hic ii değilim cok kötüyüm

Ediyorum etmem mi bugun evi kirkladim kocam ilac kullanmaz ki ölse kullanmaz

Nasil kullanmaz oyle seymi olur ozaman gecmezki seni ve bebegini dusunuyorsa kullancak bencil davranmasin

rabbm izin vermedikçe hiç bişey olmaz canım ama seni anlayabilecek bi doktora ihtiyacın var bence ben doktorumu endişeli arasam ya telde bna psikolojik yardım eder rahatlatr .iyi bir doktor bu durumlarda çok ii gelio

rabbm izin vermedikçe hiç bişey olmaz canım ama seni anlayabilecek bi doktora ihtiyacın var bence ben doktorumu endişeli arasam ya telde bna psikolojik yardım eder rahatlatr .iyi bir doktor bu durumlarda çok ii gelio

Cok doğru söylüyorsun belki de benim sorunum yok sırf kuruntudan var gibj geldi doktoru mu değiştirmeyi düşünüyorum çünkü iki gün oldu ilac kullandigim halde çevredekiler esim ailem annem hepsi yoktur bir şey dediği halde takılıp kaldım zavallı esim pervane oldu suraya gotureyim mi sunu yedireyim mi Diye ama en büyük sorunum galiba benim psikolojik olarak bu soruna takılmış olmam rahat hisdrfemiyo r um kendimi her yeri temizliyor ellerimi günde elli kere yikiyorum derim soyuldu artik sürekli popom kasiniyo gibj hissediyorum düşün ilac kullandigim halde annem aktar dan nohut sirkeyle islatti ac karnina verdi bunların hic biri rahatlatmiyo psikolojimi

canım stres yapma ilaç kullanman gerekiyor tabi ki de.ben hamile değilim çocukluğumdan beri yaşıyorum bu sorunu ara ara.çeilecek şey değil hem de vücudun vitaminini alıyor.hamilelikte ilaç alamıcaksın diye bişi yok ki.şu an kendini gereksiz sterese sokuyorsun.tırnaklarını kes ve o içeri olan kısımları yıka.doktora gittahlil yaptır ilaç 2 gün içinde temizliyor diye biliyorum

Back