Sanırım zehirlendim

Metaphora

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
2.502
53
34
kızlar bugün o ünlü fastfood restoranlarından birine gittik arkadaşlarımla,yemeğimizi yedik saat 1 gibi sonra ayrıldık.üstünden 3 saat sonra kadar kendimi çok kötü hissetmeye başladım,gözlerim bulanıklaşmıştı,eve gittim biraz yattım ama midemde bir ağrı vardı halsizleşmiştim.akşam 7 gibi de beraber yemek yediğim arkadaşlarımdan biriyle buluştum hava alırsam iyileşirim diye.

bu arada başta midem fazla bulanmıyordu ama bu saatten sonra çok kötü oldum.arkadaşımda da benimle aynı durumdaydı,bir süre bir yerde oturduktan sonra evlere dağılmak için kalktık bu arada ben gittikçe halsizleşiyordum ve birden bayılacak gibi oldum.zar zor biraz yürüdükten sonra (afedersiniz) kusmaya başladım bilmiyorumkismile benneyaptımki (arkadaşımda gidemedi eve benimle geldi)

eve geldiğimdede aynıydı durum annem birşeyler yaptı arkadaşımla bana, biraz iyi olduk,hala midem bulanıyor ve başım dönüyor ama bayılacak gibi değilim.böyle devam ederse hastaneye gitcem...

bu arada bugün yanımızda bulunan 3.arkadaşımızı aradık o da bizim kadar olmasada aynı durumdaymış.:bbo:

zehirlendim mi ben?neler yapabilirim nasıl iyi olabilirim?

(başta doktora gidecektim ama yarın önemli bir sınavım var ve internetten proje araştırıp tamamlamam gerek,bu arada kk. ya yazıyım dedim.)

eğer zehirleniysen hastaneye gidip miğdeni yıkatman en akıllıcası olurdu ama kustum diyosun bu iyi bişey fakat zehirlenmenin vicuda verdiği tahribatı bilmediğimiz için ben genede hastaneye gitmeni öneririm eğer gidemem diyosan
bence miğdeni rahatlatıcı nane limon iç yada önce biraz daha kusabilirsin tuzlu su içip sonrada miğdeni rahatlatırsın
eğer uyuşma ateş aşırı halsizlik ve bayılma gibi şikayetlerin olursa hiç bekleme hastaneye git derim
sağlık bu şakaya gelmez
çok geçmiş olsun arkadaşına ve sana

zehirlenmenin ilaci sarimsakli yogurttur derler.. ama ne kadar mantikli bilemem ananem yontemi yani.
hastaneye gitmen en mantiklisi.

bütün içeceklerin yiyeceklerin kokularını duyduğum görüntülerini gördüğüm an zaten midem alt üst oluyo,annem limon kaynatmak süt içirmek falan istedi de yok yapamadım..

sıcak çay içebildim ancak,bol bol su içtim,yarın üniversitenin doktoruna gidicem sınavdan çıkar çıkmaz,ordanda o restorana gidip şikayet edicem

ahh ahh annemi dinlemememin cezası hep bunlar..hep kızardı dışarda yeme diye..

elim kolum bağlı..bilenler vardır belki, hazırlık okuyorum ve sınava girmemek için itiraz rapor kabul etmiyolar,ve girmezsemde hazırlığı geçmem zorlaşacak..

inş. iyileşirim en azından sınava kadar,sağ olun canlarımm...opuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun, kusman iyi olmuş ama keşke dr.a gitseydinbenneyaptımki ihmale gelmez böyle şeyler:1no2:üç arkadaşta da aynı şikayetler görüldüğüne göre gıda zehirlenmesi bu, mutlaka şikayet edin yemek yediğiniz yeri:kızgın:
tekrar geçmiş olsun. bizi haberdar edin yine. sınavınızda da başarılar.

canım netten et şikayet hiç gitme bide ayaklarına

aa çok iyi fikir canım.hemen yarın yapacağım.peki resmi olarak şikayet edebileceğim bir kurum varmı.
çok uğraştırmaz yada para istenmez umarım şikayet için.

öncelikle doktordan rapor almam gerek sanırım,üni.de verirlermi bilmiyorum,verseler bile ordan yediğimi kanıtlayamamki.keşke fişi alsaydım off..

keşke hemen gitseydin, yarın bide şiddetli ishal falan başlarsa yandın, gıda zehirlenmesi ciddi bi konu, nerde yedin bu arada, bilelim ki temkinli olalım oraya karşı

canım sayfanda özel mesaj atma şeyini bulamadım.hani şu sıralar iki sarışın aptal kız oynuyor reklamlarında,orası.2 menü 8.75lik olandan aldık.

çok yedim orda önceden,bu ilk defa oluyor.(acaba diyorum krizden zamlardan, ucuz kalitesiz malzememi kullanmaya başladılar)
zaten kokusunda ve görüntüsündede acayiplik vardı.yememeliydim offff hemde sınav öncesi olcak işmi..

sen n-bence acilee gitsene bi hastaneye miden temizlenir.annaende yanındaymışş bin bi arabaya git.için rahatlar hemd eiyleşirisn..serum felan takarlar şiddetliyse kusma..boshayallersmile

sen n-bence acilee gitsene bi hastaneye miden temizlenir.annaende yanındaymışş bin bi arabaya git.için rahatlar hemd eiyleşirisn..serum felan takarlar şiddetliyse kusma..boshayallersmile

canım gidemem sınava çalışmak zorundayım,eğer işlemler uzun sürerse sınava giremem bile(sabah 8buçukta,yetişemem).ama daha iyi olmasam sınav falan dinlemez giderdim,yarını bekliyorum işte,şu sınavdan bir çıkıyım de sağ salim yapmam gereken herşeyi yapıcam.

canım gidemem sınava çalışmak zorundayım,eğer işlemler uzun sürerse sınava giremem bile(sabah 8buçukta,yetişemem).ama daha iyi olmasam sınav falan dinlemez giderdim,yarını bekliyorum işte,şu sınavdan bir çıkıyım de sağ salim yapmam gereken herşeyi yapıcam.

sınav yüzüzndende saglıgından olma..guclubacismile

ayy anladım canım çok saol, ay bide hep gideriz biz orayaakannehirakannehirakannehir

şimdi iyisindir umarım

ayy anladım canım çok saol, ay bide hep gideriz biz orayaakannehirakannehirakannehir

şimdi iyisindir umarım

bende hep ordaydım canım ama bugünden sonra dışarda yemeye sonnn..(inş...CADIARZU malum,öğrenciyiz..)

ay annem o halde gördü artık üşenmez garibim evden okula yemek yollar:1no2:

arkadaşlarımla konuştum ikiside iyi,bende braz daha rahatladım yatmam gerek biran önce,öptüm hepinizi çok sağolun kızlar....opuyorumnanaktan

günaydın kızlar doktordan randevu aldım,sınavdan da çıktım,bir arkadaşımla konuştuk o da aynı yerden yemişti dün,(bizimle beraber değildi ve farklı saatte yedi)

bana arkadaşlarıyla beraber et yediğini söyledi,böyle bir sorunla karşılaşmamış demekki sadece tavukburgerlerde sorun var.

oncelıkle gecmıs olsun ..
ama muhakkak dılekce verın sikayet edın..
gıda bu ınsanın saglıg ıle oynanmasın..

kızlar doktorla konuştum iyiki kusmuşsun erkenden dedi, zehirlenme çok ciddi sonuçlara yol açabiliyormuş.

şimdi netten şikayet edicem,geri kalan kısmıyla akşam görüştüğümüz arkadaşımın babası ilgilencek (kendisi poliste.. :jeyyar:)

sıvı kaybetmişim,bugün iyi olduğum için bol su iç ama kendini kötü hissedersen halsizlik falan olursa hastaneye git serum falan gerekebilir dedi.

çok şükür iyiyim şimdi,ama bugünde hiçbirşey yiyemedim

X