_____selam canım geçmiş olsun.karbonatlı ılık suyla yıkayabilirsin.eskiden annem kolonya sürerdi.sonra evin içinde hoplardıama geçti derdi
Canım geçmiş olsun. Senin için biraz araştırdım ve bir tarif buldum. Belki faydası dokunabilir..
Sistit İçin Bulunması Gereken Şifalı Bitkiler:
Gelincik çiçeği, Kiraz sapı, Andız otu, Yaban mersini, Mısır püskülü, Ayva pekmezi
Hazırlanış Şekli:
* Kiraz sapları, gelincik çiçekleri ile birlikte yarım saat süreyle suda kaynatıldıktan sonra süzülür. Süzülerek elde edilen sıvı, bir kaba boşaltılarak gün boyu dinlendirilir. Dinlendirilen bu karışımdan bir fincan içme suyuna karıştırılarak yemekten sonra bir bardak ısıtılarak içilir.
* Andız otu, kökleri ile birlikte yarım saat süre ile bir.likte suda kaynatılır. Süzülerek elde edilen sıvı, şurup kı.vamına gelinceye kadar ayva pekmezi ile tatlandırılarak karıştırılır. Hazırlanan bu şuruptan tedavi süresince gün.de üç fincan içilir.
* Yaban mersini meyveleri mısır püskülleri ile birlikte yirmi dakika süreyle suda kaynatılır. Süzülerek elde edilen sıvı, şurup kıvamına gelinceye kadar ayva pekmezi ile tat.landırılarak karıştırılır. Hazırlanan şuruptan tedavi süre.since günde üç-beş tane yutulur.
Birde İbrahim Saraçoğlunun bir kürü varmış. Bulduğum sitede kopyalanmıyordu bende ekran görüntüsünü aldım.
Eki Görüntüle 232977
ya bişey dicem şimdi, zor tutuyorum kendimi..
doktordan ne kadar korkuyorsunuz!
biri sistit oldum der, diğeri otçu doktorundan kocakarı reçeteleri sunar, yani hayretle izliyorum.
gitme sen böbreklerine sıçrasın fln eğer ateşin de çıkarsa anla ki hastanelik olmuşsun.
ilkşahcım selamgeçmiş olsun..
ben yeni atlattım.. ve ilaçla kurtuldum..bende kan da geliyodu 2 damla idrarla beraber..
ilaç istemiyosan,boooolllll su içmelisin..
sen gebe olabilir misin,merak ettim,var mı şüphen?
bi kaç yık önce başıma gelmişti... apandistten ölüyorum sanmıştım.... vakit kaybetmeden dra gidin..otla motla olacak şey değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?