• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım Sistit Oldum

ya dün 8 saat hiç wc gitmedim konsolda oyuna daldım zor tutuyordum ama yinede gitmedim acımaya başlayınca mecburen oyunu durdurdum gittim o andan itibaren bütün gece çektim acıyı ama şimdi iyiyim geçti gibi bişey su içiyorum sürekli

8 saat tuvalete gitmedim derken umarim 8 saat idrarinizi tutmamissinizdir...
sayet öyleyse onun agrisi sizisi cok berbat birsey,ayy cok kötü bol bol su icin dr gidene kadar ve idrarada cikin lütfen beklemyin...
ben böyle okulda tuttum tuttum Allahim sonrasindaki sanciyi tarif dahi edemem..ama siz üsenip girmemisiniz ben okulda oldugum icin icim almadigindan girmedim..
bence tutmayin birdaha cok zarzarliymis

evet kuzum aynen öyle birdahamı aslllllaaaa oyun moyun umrumda değil geldiği gibi gideceğim

evet kuzum aynen öyle birdahamı aslllllaaaa oyun moyun umrumda değil geldiği gibi gideceğim

ah ah gecmis olsun o agriyi biliyorum ben 4 saat filan tutmustm eve geldigimde bayilacaktim artik..ama cidden artik tutma böbreklerin icinde iyi degildir.benm o zaman yumurtaligim böbregim filan hepsi bir agrimaya basliyor..cok gecmis olsun yarina zaten düzene girersin

iyi olmana sevindim :61:
ne kadar berbat bi sey biliyorum bende kesinlikle kendine dikkat et canim siki giyin ve bol su ic.
ben 2 yildir nerdeyse her ay oluyordum en son böbreklerime cikma yapmaya baslamiyti antibiyotikle iyilestim cok sükür 3 aydir olmuyorum insallah bi dahada olmam.
seninki tekrarlarsa kesinlikle doktora git kroniklesmesin.
hi bide idrarini sakin tutma:1::71:

bugün 8 saat idrara çıkmadım
internete sonrada konsolda oyuna o kadar daldım ki yerimden kalkmaya üşendim acıyana kadar yani
sonrasıda bu kabus dolu acılar 6 saattir çekiyorum ve 6 saat içinde en az 30 kez wc gittim idrar sırasında çok kötü bir yanma yumurtalıklarımın olduğu bölgede yanmayla karışık acıma delirmek üzereyim 10 dakikada bir wc gitmekten sıkıldım ilaçsız şimdilik yapabileceğim ne var kızlar daha önce başına gelen varmı

eğer sistit olmuşsan biz burdan sana ne söylersek belki yanlış olur
allah bilir belki sistit bile değil
bence hekime git
internet üzerinden tedavi olunmazki

Konu içeriği nedeniyle "Kadın Hastalıkları" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

zaten otla motla uğraşmıorum arkadaşlar ama yardımcı olmak isteyen arkadaşlarada teşekkür ederim
akşam ayaklarımı sıcak suya koydum ayağıma çorap giydim üzerime kalın giysiler giydim 3 litreye yakın su içtim gece boyunca sıcak su torbasına su koyup yumurlatıklarımın üzerine koydum ve şu an iyiyim çoooookkkkk çooookkk az bi şekilde yanıo ama normal idrarımı yapabiliyorum gece olduğu gibi 10 dakikada bir gidip 2 damla çıkamrıorum:9::6::21::21::92: çok çok sağolun kızlar yaşasın kadın dayanışması:92::92::92::92: bu arada megim olabilir azbuçuk öyle bir şüphe var ama ben 10 gün önce hastalandım mide bulantıları falan hastaneye gittim serum verdiler sonra test yaptım çıkmadı adetimi bekliorum gecikirse tekrar test yapacağım

halvetlüm,biraz da halvet sıklığından olabiliyor sistit..:78:
bi de gebelik habercisi derler :emir_bebek::nazar:

geçmiş olsun ilkşahım :38:
hayırlısı olsun eğer bebek varsa da..:71:

ya bişey dicem şimdi, zor tutuyorum kendimi..
doktordan ne kadar korkuyorsunuz!
biri sistit oldum der, diğeri otçu doktorundan kocakarı reçeteleri sunar, yani hayretle izliyorum.
gitme sen böbreklerine sıçrasın fln eğer ateşin de çıkarsa anla ki hastanelik olmuşsun.

Arkadaşımız o an için ilaçsız şimdilik ne yapabilirim diye bir şey sormuş bizlerde doğal yöntemlerle o an rahatlıyabilmesi adına birşeyler yazdık. Sanki ilksah doktora gitmem korkuyorum yok utanıyorum bilmemne demiş bizde "aman sakın doktora gitme otur koca karı yöntemlerini dene bak bunlar iyi gelir" demişiz gibi saçma sapan bir yorumda bulunmuşsunuz. Çok enteresansınız. Siz birşey demeyin kendinizi tutmaya devam edin en güzeli.

Bu arada ilksahcım doktora gittinmi naptın nasıl oldun?

Son düzenleme:
Arkadaşımız o an için ilaçsız şimdilik ne yapabilirim diye bir şey sormuş bizlerde doğal yöntemlerle o an rahatlıyabilmesi adına birşeyler yazdık. Sanki ilksah doktora gitmem korkuyorum yok utanıyorum bilmemne demiş bizde "aman sakın doktora gitme otur koca karı yöntemlerini dene bak bunlar iyi gelir" demişiz gibi saçma sapan bir yorumda bulunmuşsunuz. Çok enteresansınız. Siz birşey demeyin kendinizi tutmaya devam edin en güzeli.

iyiyim kuzum ya gitmedim çooooookkkkk az bir acı oluo ama normal olarak idrarımı yapabiliorum dün akşam 2 damla 2 damla geliodu çok yakıodu ama akşamdan beri 5 litre su içtim belki daha fazla

iyiyim kuzum ya gitmedim çooooookkkkk az bir acı oluo ama normal olarak idrarımı yapabiliorum dün akşam 2 damla 2 damla geliodu çok yakıodu ama akşamdan beri 5 litre su içtim belki daha fazla

Canım ayaklarını sıcak tutmaya çalış çoraplarını sakın çıkartma. Bugün doktora gitseymişsin keşke ya. Yarın azıcıkta olsa acın olursa doktora mutlaka git canım aksatma sakın. İnşallah yarına birşeciğin kalmazda turp gibi olursun :71::16:

Daha 3 gün önce atlattım hem de kan geldi benden
dr a gittim tahlil yaptırdım felaket bi şekilde enfeksiyon kapmışsın dedi
antibiyotik ve şu meşhur purinol den verdi
şimdi çok iyiyim bol bol su içmelisin
ama verdiği antibiyotik bu sefer vajinitimi arttırdı
şimdi de jinekoloğumun verdiği fitili kullanıyorum
ay nedir biz bu kadınların çektiği..:37:

demiyorum zaten :)

yeterlı su tuketmedıgımızde ıdrarırımızn rengı daha koyu oluo ıcındekı atık ve toksın oranının fazla oldugu anlamına gelıo bu sınyal verıyo vucut,bu yuzden enfeksıyon kapıo olabılırız cok su ıcmelıyız coook her seyın bası su galıba

1 damacana normalde 15 günü bulabiliyor bizde bu sistitden dolayı 6 günde bitti :)
ve
tek kullandığım ilaç olarak su oldu şu an çok iyiyim hiçbişi yok

ben 13 yaşında olmuştum ne bilmiodum arkadaşlar sizden 2 damla gelmiş ama benden peçete bi bakıon kan çocukluk anneme söyleyemedim böbreklerim gidiodu askalsın berbattı bi ğrı tuvaletin varmış gbi gidion olmuyo kan man az çekmedim

yeni evlendiğimde o kadar sık oluyorduki ben de. kızlar kaynamış suyun içine hayıt tohumu atıp bi kaba koyun, yarım avuç kadar. üstüne oturun buharına yani, ertesi gün hemen şıp diye kesti şikyateimi. kesinlikle bunu yapın

arkadaşlar çözümü kesinlikle su.. yani normaldede suyu fazla içmemiz gerekiyor ama sistitte bir saat içinde bir kaç litre içip sık sık tuvalete de gidince hemen geçiyo benim başımada çok geldi bu sebepten çok doktora gittim ama sonra çözümü buldum ...suuuuu.... az su içtiğimiz için idrar yollarında zaten bulunan çok az miktardaki bakterinin oranı artıyor ve sonuç sistit. su içmeyi arttırdığınızda ise kısa bir sürede (bu bir kaç saati bile bulmuyo inanın) geçiyooo :46:

Back