• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım Sistit Oldum

ilksah

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2010
3.859
6
358
bugün 8 saat idrara çıkmadım
internete sonrada konsolda oyuna o kadar daldım yerimden kalkmaya üşendim acıyana kadar yani
sonrasıda bu kabus dolu acılar 6 saattir çekiyorum ve 6 saat içinde en az 30 kez wc gittim idrar sırasında çok kötü bir yanma yumurtalıklarımın olduğu bölgede yanmayla karışık acıma delirmek üzereyim 10 dakikada bir wc gitmekten sıkıldım ilaçsız şimdilik yapabileceğim ne var kızlar daha önce başına gelen varmı

cnm maydonoz suyu iyi geliyomuş şimdilik dene istersen.
ama hemen etki ediceni sanmıyorum..bu yüzden yarına kadardayan sonra doğruu doktora..

_____selam canım geçmiş olsun.karbonatlı ılık suyla yıkayabilirsin.eskiden annem kolonya sürerdi.sonra evin içinde hoplardı:1::1::1:ama geçti derdi:1::1:

arkadaşım geçmiş olsun.benimde sistit sorunum olur.doktora gidememişsem ayağıma sıcak su koyarım.birde 1 su bardağı maydanoz kaynatıp suyunu iç.beni rahatlatır.tuvalete daha az çıkarsın.ama yarın mutlaka doktora git.benim genelde kışın oluyor üşütünce.o zaman ayağıma çorap da giyerdim.şimdi havalar çok sıcak.çorap giyemezsin sanırım.

Canım geçmiş olsun. Senin için biraz araştırdım ve bir tarif buldum. Belki faydası dokunabilir..

Sistit İçin Bulunması Gereken Şifalı Bitkiler:

Gelincik çiçeği, Kiraz sapı, Andız otu, Yaban mersini, Mısır püskülü, Ayva pekmezi

Hazırlanış Şekli:

* Kiraz sapları, gelincik çiçekleri ile birlikte yarım saat süreyle suda kaynatıldıktan sonra süzülür. Süzülerek elde edilen sıvı, bir kaba boşaltılarak gün boyu dinlendirilir. Dinlendirilen bu karışımdan bir fincan içme suyuna karıştırılarak yemekten sonra bir bardak ısıtılarak içilir.

* Andız otu, kökleri ile birlikte yarım saat süre ile bir.likte suda kaynatılır. Süzülerek elde edilen sıvı, şurup kı.vamına gelinceye kadar ayva pekmezi ile tatlandırılarak karıştırılır. Hazırlanan bu şuruptan tedavi süresince gün.de üç fincan içilir.

* Yaban mersini meyveleri mısır püskülleri ile birlikte yirmi dakika süreyle suda kaynatılır. Süzülerek elde edilen sıvı, şurup kıvamına gelinceye kadar ayva pekmezi ile tat.landırılarak karıştırılır. Hazırlanan şuruptan tedavi süre.since günde üç-beş tane yutulur.

Birde İbrahim Saraçoğlunun bir kürü varmış. Bulduğum sitede kopyalanmıyordu bende ekran görüntüsünü aldım.

$Adsız.jpg

Canım geçmiş olsun. Senin için biraz araştırdım ve bir tarif buldum. Belki faydası dokunabilir..

Sistit İçin Bulunması Gereken Şifalı Bitkiler:

Gelincik çiçeği, Kiraz sapı, Andız otu, Yaban mersini, Mısır püskülü, Ayva pekmezi

Hazırlanış Şekli:

* Kiraz sapları, gelincik çiçekleri ile birlikte yarım saat süreyle suda kaynatıldıktan sonra süzülür. Süzülerek elde edilen sıvı, bir kaba boşaltılarak gün boyu dinlendirilir. Dinlendirilen bu karışımdan bir fincan içme suyuna karıştırılarak yemekten sonra bir bardak ısıtılarak içilir.

* Andız otu, kökleri ile birlikte yarım saat süre ile bir.likte suda kaynatılır. Süzülerek elde edilen sıvı, şurup kı.vamına gelinceye kadar ayva pekmezi ile tatlandırılarak karıştırılır. Hazırlanan bu şuruptan tedavi süresince gün.de üç fincan içilir.

* Yaban mersini meyveleri mısır püskülleri ile birlikte yirmi dakika süreyle suda kaynatılır. Süzülerek elde edilen sıvı, şurup kıvamına gelinceye kadar ayva pekmezi ile tat.landırılarak karıştırılır. Hazırlanan şuruptan tedavi süre.since günde üç-beş tane yutulur.

Birde İbrahim Saraçoğlunun bir kürü varmış. Bulduğum sitede kopyalanmıyordu bende ekran görüntüsünü aldım.

Eki Görüntüle 232977

cnm şu an bunları malesef bulamam :( yarın doktora giderim geçmezse
şimdilik ayaklarımı suya koydm sonra habire gidip yıkıorum iyi bir şekilde şimdi çorabımıda giydim ayağıma daha yapmam giymem gereken bişi varmı yeterki geçsin montla bile dururum :D

ya bişey dicem şimdi, zor tutuyorum kendimi..
doktordan ne kadar korkuyorsunuz!
biri sistit oldum der, diğeri otçu doktorundan kocakarı reçeteleri sunar, yani hayretle izliyorum.
gitme sen böbreklerine sıçrasın fln eğer ateşin de çıkarsa anla ki hastanelik olmuşsun.

ya bişey dicem şimdi, zor tutuyorum kendimi..
doktordan ne kadar korkuyorsunuz!
biri sistit oldum der, diğeri otçu doktorundan kocakarı reçeteleri sunar, yani hayretle izliyorum.
gitme sen böbreklerine sıçrasın fln eğer ateşin de çıkarsa anla ki hastanelik olmuşsun.

kuzum bu akşam oldum gece yani zaten üst mesajda yazdım yarın doktora gideceğim die koca karı doktoru falan diyerek haksızlık etme arkadaş yardım etmek istemiş sağolsun

sistit benim azılı belamm bunun için geçen hafta 3 gün hastanede yattım ama benim yumurtalıklarım ve idrar yollarım iltihaplanmıştı şimdi hala tedavi görüyorum hiç geçmedi ben yaklaşık 20 gündür aynı dertten muzdaribim wc gitmek kabus oldu yaa şu an 3 doktor tedavi uyguluyor hemde
çok dikkat et benimki gibi kronikleşmesin

ilkşahcım selam :70: geçmiş olsun..
ben yeni atlattım.. ve ilaçla kurtuldum..bende kan da geliyodu 2 damla idrarla beraber..
ilaç istemiyosan,boooolllll su içmelisin..

sen gebe olabilir misin,merak ettim,var mı şüphen?

bi kaç yık önce başıma gelmişti... apandistten ölüyorum sanmıştım.... vakit kaybetmeden dra gidin..otla motla olacak şey değil...

Doktora gitmen gerek. Antibiyotiksiz olmaz. Kronikleşirse çok uğraştırır.
Birde bol bol su içmelisin. Geçmiş olsun

bende aynı dertten sene de 1 kez yakınırım.ilaç tedavimin yanında ılık suya az biraz tuz atar ve öyle yıkardım...geçmiş olsun

idrar torbanın olduğu yere sıcak su torbası koy ve çay iç
maden suyu da içebilirsn
wc de idrar deliğine masaj yap
işe yarayacaktır
geçmiş olsn canım :54:

ilkşahcım selam :70: geçmiş olsun..
ben yeni atlattım.. ve ilaçla kurtuldum..bende kan da geliyodu 2 damla idrarla beraber..
ilaç istemiyosan,boooolllll su içmelisin..

sen gebe olabilir misin,merak ettim,var mı şüphen?
bi kaç yık önce başıma gelmişti... apandistten ölüyorum sanmıştım.... vakit kaybetmeden dra gidin..otla motla olacak şey değil...

zaten otla motla uğraşmıorum arkadaşlar ama yardımcı olmak isteyen arkadaşlarada teşekkür ederim
akşam ayaklarımı sıcak suya koydum ayağıma çorap giydim üzerime kalın giysiler giydim 3 litreye yakın su içtim gece boyunca sıcak su torbasına su koyup yumurlatıklarımın üzerine koydum ve şu an iyiyim çoooookkkkk çooookkk az bi şekilde yanıo ama normal idrarımı yapabiliyorum gece olduğu gibi 10 dakikada bir gidip 2 damla çıkamrıorum:9::6::21::21::92: çok çok sağolun kızlar yaşasın kadın dayanışması:92::92::92::92: bu arada megim olabilir azbuçuk öyle bir şüphe var ama ben 10 gün önce hastalandım mide bulantıları falan hastaneye gittim serum verdiler sonra test yaptım çıkmadı adetimi bekliorum gecikirse tekrar test yapacağım

Son düzenleme:
Bol bol su iç bu arada idrar yolu iltihapı mantarla kardeştir, umarım mantarın yoktur.

Canım benımde zaman zaman oluyor boyle antibuyotik ve purinol dıye bır ılac var ıctıgınde hemen ıyı gelıyor purinol kavonozun ıcınde pırınc seklınde 1 bardak suya karıstırıp ıcıyorsun ıdrar yolu enfeksıyonunu temızlıyo antıbuyotıkle bereber alınırsa tekrarlamamasını saglıyo purinol cok etkılı bır ılac

8 saat tuvalete gitmedim derken umarim 8 saat idrarinizi tutmamissinizdir...
sayet öyleyse onun agrisi sizisi cok berbat birsey,ayy cok kötü bol bol su icin dr gidene kadar ve idrarada cikin lütfen beklemyin...
ben böyle okulda tuttum tuttum Allahim sonrasindaki sanciyi tarif dahi edemem..ama siz üsenip girmemisiniz ben okulda oldugum icin icim almadigindan girmedim..
bence tutmayin birdaha cok zarzarliymis

Son düzenleme:
Back