- 4 Şubat 2019
- 3.849
- 8.593
- Konu Sahibi sassyassyy
Bence hemen ayrılmak yerine eğer daha önce yapmadıysanız ciddi olarak bir oturup konuşun. Sonradan böyle olduğuna göre ya siz iyi tanıyamamışsınız, ya adam yüzünü yeni gösteriyor ya da başka bir problemi var. Bunu öğrenmeniz gerekir. Çözümcül yaklaşıyorsa ne ala. Ama böyle devam ediyorsa ciddi sıkıntı. Hem sorumsuzluk, hem şiddet eğilimi. Korkutucu bence. Bana kalırsa kimse kolay kolay değişmez. Değişmiş gibi yapar bir süre.
Yanlış hatırlamıyorsam siz sevgilinizin sizi sağda solda rezil etmesinden, oturaklı olmamasından falan da şikayetçiydiniz. Hepsini düşününce sanki sevginiz bitmiş o yüzden bütün bunlar şimdi gözünüze batıyormuş gibi geldi bana.
O yaşadığınız üzütü de bir alışkanlıktan kopmanın tedirginliği. 20 yıldır tanıyormuşsunuz, şimdi bir daha baştan başka birini bu kadar iyi tanımak falan zor geliyor. Konfor alanından çıkmaktan tedirgin oluyorsnuz.
Yanlış hatırlamıyorsam siz sevgilinizin sizi sağda solda rezil etmesinden, oturaklı olmamasından falan da şikayetçiydiniz. Hepsini düşününce sanki sevginiz bitmiş o yüzden bütün bunlar şimdi gözünüze batıyormuş gibi geldi bana.
O yaşadığınız üzütü de bir alışkanlıktan kopmanın tedirginliği. 20 yıldır tanıyormuşsunuz, şimdi bir daha baştan başka birini bu kadar iyi tanımak falan zor geliyor. Konfor alanından çıkmaktan tedirgin oluyorsnuz.
Son düzenleme: