Bir erkeğin seni bu şekilde kırıcı bir şekilde eleştirmesine baştan izin vermemeliydin. Beni böyle beğendim, şimdi bu sözler ne diye tepki göstermeliydiniz.
bi kere ailelerin tanışması olayını en baştan ertele, şu an o bile senin açından psikolojik bir baskı unsuru.
dönülmez yola giricem ne yapmalıyım diye telaş iiçindesin.
olayın iki türlü kısmı var, birincisi herkes yanındaki kadın/erkek in iyi giyinmesini güzel görünmesini ister. Tarafların bunu istemesinde bir abeslik yok. kimse sevdiği kişi özentisiz bir biçimde yanına gelsin istemez, hele ki siz daha sevgilisiniz.
Ama bunun da bir uyarılma seviyesi vardır. Örnek olarak ne biçim giyiniyorsun yerine, canım ya sana biraz farklı bişeyler alalım mı, bu tarzın da güzel ama daha da güzel olabilirsin gibilerinden.
Eğerki aman sen de ne biçim giyiniyorsun kendine çeki düzen ver tarzında emrivaki ve insanı küçük düşürücü bir yöntemi varsa, oradan kaçacaksın.
Ama sizdeki daha büyük problem ne biliyor musunuz, fiziksel olarak hiç beğenmediğiniz bir erkeğin sizin gibi güzel bir kadına bunları söyleyebilmiş olması. O kimki insan bir aynaya bakar moduna girmişsiniz. Ama bir yandan da onun söylediklerini kendinize gurur meselesi yapmışsınız.
En güzel çözüm, gerçekten gardırobunuza bir göz atmak, giyilecekleri ve diğerelerini ayıklamak, dışarı çıkarken aynada kendini beğenerek çıkmak.
söylediğin özelliklerine bakılırsa çok güzel ,doğal bak bak doyulmayacak kadar güzel bir kızsın
sevgilinde çok analayışsız kendini birşey zanneden bir erkek
ilk önce senin işsiz olduğunu biliyorsa değişik kıyafetler alacak paran olmadığınıda bilmeli , neden sana onun bunun kıyafetini örnek gösteriyorki
yanında süs güzeliylemi gezmek istiyormuş , hayatta en gıcık kaptığım bana göre ern terbiyesiz insna şekli dış görünüşe bu kadar bağlı zeka seviyesi düşük insan tipidir
canım lafı çok dollandırdım ama bence senin sevgilin kendini senin yanında ezik görüyor kendi güvensizliğini seni ezerek yererek kurtarmaya çalışıyor
seni bu kadar üzen sıkan hatta elinden en önemli şeyin olan kendine güven duygunu alan bir adamı asla ama asla çekme
ben şimdi kendimi yeniden nasıl sevicem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?