• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım obez oluyorum, yardım edinn!

Yemek yemeden duramıyorum. Şuan için kilom normal sayılır boyum 1.60 kilom 54. Ama 1.5 ayda 4 kilo aldım. Sürekli yemek yiyorum. Karnımı tok tutmak için elimden geleni yaptım. Özellikle şu sirkeli su içmek çok işe yarıyor ama sorunumun farklı olduğunu anladım. Sirkeli suyu içince gerçekten tok hissediyorum ama yememin sebebi aç olmam değil! Sebepsiz yere durmadan yemek yemek istiyorum. :senağlama:
Psikolojik olabileceğini söyleyeceksiniz biliyorum. Zaten çok zor zamanlar geçiriyorum ve malum öğrencilik, büyük dertlerimin yanına okulla, arkadaşlarla ilgili küçükleri de ekleniyor. Psikiyatriden yardım aldım, ilaç verip gönderdi, depresyon dedi. Yeniden gittim ve atlatamamışsın deyip tekrar ilaç yazdı. Bu şekilde de olmuyor yani. =(
Birileri yardım etsin çıldırıcam ben. =(
tiroid bezlerine baktır arkadaşım

nutcase ve proton808, yazdıklarınızı gerçekten yardımcı oldu, en azından kendimi biraz tanıdım. Yapmamam gerekenler yerine yapmam gerekenleri göstermişsiniz bu çok güzel. =) Bu arada proton808, çizelgen ne güzel öyle, maşallah =)

Biraz yardımcı olabildiysem çok sevindim :) . Proton'un çizelgesi de gerçekten çok güzelmiş, çuf çuf yolu yarılamış... Kıskandım sanırım kaydirigubbakcemile3 .

Biraz yardımcı olabildiysem çok sevindim :) . Proton'un çizelgesi de gerçekten çok güzelmiş, çuf çuf yolu yarılamış... Kıskandım sanırım kaydirigubbakcemile3 .

Senin hedefin de güzel, 46 =) Diyet falan yapıyor musun? Vermemiz gereken kilolar aynı da =)

Yolu yarıladım da nutcase'im,benim daha vereceğim kilo ,senin toplam vermen gerekenden bile fazla,iyice zorlaşmaya başladı.Ocaktan beri diyetteyim,bence sizin biraz spora ihtiyacınız var gibime geliyor.Örneğin konuyu açan kubb arkadaşım,1,60 boy ile senin ideal kilon 52 olup vermen gereken kilo ise sadece 2 kilo kaldıki bunu sadece sporla bile çözebilirsin.

Kızlar bu ideal kilo normalin bile çok altındadır.Nutcase'in boyu 157 olsa ideal kilo için 50-51 olması lazım,3-4 kilo yeter ona da.Yapmayın 9 kilo filan yazmışsınız ,gerek yok,üzmeyin kendinizi.1-2 kilo yeter size.Beni yanlış anlamayın bir ablanız olarak söylüyorum.Hayat çok güzel,gençlik çok güzel.Gezin ,tozun,takmayın kafayı kiloya falan.Kilolu olsanız başka şeyler söylerdim ama siz zaten çok ama çok normalsiniz.Bunun tadını çıkarına.s.

nutcase ve proton808, yazdıklarınızı gerçekten yardımcı oldu, en azından kendimi biraz tanıdım. Yapmamam gerekenler yerine yapmam gerekenleri göstermişsiniz bu çok güzel. =) Bu arada proton808, çizelgen ne güzel öyle, maşallah =)

selam canım boshayallersmile

ben 50__59 topiğindeyim kaydirigubbakcemile gel bizim kızlar senide zayıflamana yardım etsinlerr çok eğlenleli bir bölümümüz var her konu mevcut spordan eğlenceyee
sürekli takip ettinmi kesin sonuç alırsınn :lepi: öptüm kendine iyi bakopuyorumnanaktan

selam canım boshayallersmile

ben 50__59 topiğindeyim kaydirigubbakcemile gel bizim kızlar senide zayıflamana yardım etsinlerr çok eğlenleli bir bölümümüz var her konu mevcut spordan eğlenceyee
sürekli takip ettinmi kesin sonuç alırsınn :lepi: öptüm kendine iyi bakopuyorumnanaktan

Bende bugün oraya gelmeyi düşünüodum mesajını gördüm aklıma geldi saol. =) Hedef 46 hihoyyyt

Senin hedefin de güzel, 46 =) Diyet falan yapıyor musun? Vermemiz gereken kilolar aynı da =)
Diyet yapmıyorum canım, zaten daha yeni başladım, 2-3 gün mü ne oldu. Benim birkaç aydır biraz incelme fikrim vardı kafamda, aslında ciddi olarak başlamaya karar vermedim hiç. Fakat sonra buraya üye olunca(asıl üye olma sebebim kilo vermek değil) ve 50-59 topiğini görünce bir heveslendim, ben de başlayayım dedim. Ben yemeklerimden çok kısmayarak, sadece spora başlayarak kilo vermek istiyorum, bakalım yapabilecek miyim :) .
Yolu yarıladım da nutcase'im,benim daha vereceğim kilo ,senin toplam vermen gerekenden bile fazla,iyice zorlaşmaya başladı.Ocaktan beri diyetteyim,bence sizin biraz spora ihtiyacınız var gibime geliyor.Örneğin konuyu açan kubb arkadaşım,1,60 boy ile senin ideal kilon 52 olup vermen gereken kilo ise sadece 2 kilo kaldıki bunu sadece sporla bile çözebilirsin.

Kızlar bu ideal kilo normalin bile çok altındadır.Nutcase'in boyu 157 olsa ideal kilo için 50-51 olması lazım,3-4 kilo yeter ona da.Yapmayın 9 kilo filan yazmışsınız ,gerek yok,üzmeyin kendinizi.1-2 kilo yeter size.Beni yanlış anlamayın bir ablanız olarak söylüyorum.Hayat çok güzel,gençlik çok güzel.Gezin ,tozun,takmayın kafayı kiloya falan.Kilolu olsanız başka şeyler söylerdim ama siz zaten çok ama çok normalsiniz.Bunun tadını çıkarına.s.
Teşekkürler ablacım, seni çok iyi anlıyorum opuyorumnanaktan . Fakat inan ben kilomu dert etmiyorum. Sadece eskiden biraz daha zayıftım bir iki yıl önce, 48-49-50 arasında gidip geliyordum ve o zaman daha rahattım, ben de tekrar öyle olmasını isiyorum. Gaza gelip aniden 46 kilo yazdım hedef olarak fakat o kendiliğinden olursa olur, olmazsa hiç kasmayacağım merak etmeyin a.s. . Benim asıl derdim biraz daha atletik, sportmen olmak, daha rahat hareket etmek aslında. Bir de sağlıklı beslenmek. Bir ara yürüyüş falan yapmıştım, bacaklarım incelmişti tekrar öyle olsun istiyorum. Bu yüzden de spor yapmak istiyorum, diyet de pek yapmak istemiyorum sadece sağlıklı olmak için yediklerime dikkat edeceğim(bunu da sanırım yediklerimi çıkartarak değil, çeşit ekleyerek yapacağım, aman koçum duymasın kaydirigubbakcemile3 ) ve inceleceğim. Doğal olarak da kilo vermiş olacağım. Baktım 50 kilo oldum ve yediklerimden kısmadığım ya da deli gibi spor yapmadığım sürece daha da inemiyorum, o zaman bırakırım. Zaten kendi kendimi hep uyarıyorum sakın ileride bunu takıntı yapma diye :) . Ama çok doğru bir şey yazmışsınız bize çok teşekkürler a.s. .

Yemek yemeden duramıyorum. Şuan için kilom normal sayılır boyum 1.60 kilom 54. Ama 1.5 ayda 4 kilo aldım. Sürekli yemek yiyorum. Karnımı tok tutmak için elimden geleni yaptım. Özellikle şu sirkeli su içmek çok işe yarıyor ama sorunumun farklı olduğunu anladım. Sirkeli suyu içince gerçekten tok hissediyorum ama yememin sebebi aç olmam değil! Sebepsiz yere durmadan yemek yemek istiyorum. :senağlama:
Psikolojik olabileceğini söyleyeceksiniz biliyorum. Zaten çok zor zamanlar geçiriyorum ve malum öğrencilik, büyük dertlerimin yanına okulla, arkadaşlarla ilgili küçükleri de ekleniyor. Psikiyatriden yardım aldım, ilaç verip gönderdi, depresyon dedi. Yeniden gittim ve atlatamamışsın deyip tekrar ilaç yazdı. Bu şekilde de olmuyor yani. =(
Birileri yardım etsin çıldırıcam ben. =(

selam arkadasım konunu okudum ve endısene cok hak verıryorum zagten ınsanlar kg dogmuyor hayatının bellı bır donemınden sonra kg almaya baslıyor ve veremıyor oyle oyle ust uste katlanıyor zagten sen canını sıkma ve buraya konunu yazdın ve herkez kendıne gore yorumlar onuda cok gorme cunku bıze gore kg cok az ama yavas yavas bızım gıbı olmaktan korkuyorsun ve sonuna kadar haklısın bende 1.65 boy 86 kg yum kemdıne uyan yazıları dıkkate al....

bence bır dahılıye uzmanına gıt tam kan tahlılı yaptır.
bobrekustu va prolaktınını olctur hormon guatırana baktır

bence bıde deprasyon ılaslarıda aldıdır kullanma dogal yollardan rahatla ınsaallah duzelır yoksa kg cok ama cok kotuuuuuuuuuuuuuuuuu:olmaz:

Back
X