• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanırım eşim tarafından dolandırıldım...

Nurzhr

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2013
26
0
6
34
Balıkesir
merhaba hanımlar
en başından başlayım fikirlerinize ihtiyacım var çünkü
eşimle ben tanıştığımızda eşim evliymiş ama ayrılarmış uzun zmandır birde oğlu varmış. benle görüşmek istediğinde olmaz sen evliymişsin boşanman lazım dedim. neyse bu bi süre sonra anlaşmalı olarak boşanmış. ve biz bir yıl sonra evlendik ama bu bizim evden çıkmıyo bizi sormuş soruşturmuş neyimiz var neyimiz yok öğrenmiş. benim evim vardı burda yaşıcaz işi bırakacak doğuya tayin durumları vardı benim işimle ilgilenecek felan herşeye tamam dedi. ev eşyası alıcaz bu başladı iç güveysiysem ben almam demeye ben aileme duyurmadım hep iyi ilgi alakalı ya hep öyle gidecek sandım bir çok şeyi aldım. zorla bikaç bilezik aldı bu ve karttan bi kaç eşya. neyse evlendik 15. günde oğlunu getirdi ve bizim sorunlar başladı annesi vermez diyordu kadın hemen verdi neyse o geldi bizim sorunlar başladı annesigil bişe diyo biz sürekli ordayız yeni evliyiz annesinden çıkmıyoz annesi durmadan eski gelinini anlatıyo. bütün bi yaz böyle geçti kadın 3 ayda oğlunu almadı normalde 1 ay 3 aya çıktı. tabi bizim evlilik bitti. eşim benim ailemle görüşmiyo bana maddi durumum kötü diyo ben bilezik bozduruyom sonra bi gün kartı bende diye aradı bankayı iptal ettirdi ben herşeyi karşılamışım bileziklerimi bozmuşum verdiğim paralar cabası neyse ben bitti istemiyorum dedim biz bir ay ayrı yaşadık sonra ben pişmanlık duydum çok o ara ve bu mesaj attı barıştık bu geldi ama ben bir çok şeyi es geçtim cüzdanımda para yok para ver diyom ailen baksın sana diyo bana durmadan borcundan behsediyo. ben param yok diyince eve gelmiyo. yaptığım yemeği beğenmiyo durmadan hakaret neyse ben olmaz böyle dedikçe sen bilirsin bileziklerimi ver diyo benim bozdurduğumu bildiği halde ve en kötüsü de eski eşimi alıp gelcem sen mutluluk gör diyo . şimdi boşanma aşamasındayız ve avukatım ulaşamıyo istanbuldaymış ve sanırım dediği gibi eski esine gitti.
hanımlar size sorum acaba bu adam eski eşiyle danışıklı dövüş yapıp beni kandırdılar mı. kadın birden boşanmış çocugu gönderdi kadın eski gelinini anlatıp durdu. ve en önemlisi eski eşimi getiricem demesi. güvencesi olmadan bu sözü söylemek yürek ister. sizce ben mi yanlış düşünüyorum

Ayy cnm okudukça çok üzüldm, Allah yardımcın olsun, dolandırdıysa da günahı onun giden para olsun, sana birşey olmamış çok şükür

Hayy Yarabbimm ya ne inanlar var..ben olsam ben de snn gibi düşünürdüm bunu meslek edinmiş tipler var ben de böyle bişeye şahit olmuştum eski komşumuzda..şimdi snn sadece bilezikler mi gitti nedir gidenler???

Hayy Yarabbimm ya ne inanlar var..ben olsam ben de snn gibi düşünürdüm bunu meslek edinmiş tipler var ben de böyle bişeye şahit olmuştum eski komşumuzda..şimdi snn sadece bilezikler mi gitti nedir gidenler???

bilezikler, para... adam eve bi iğne almadı. evlendikten sonra bile hep ben aldım değişir dedim ama niyeti kötüymüş giderken bile hala annesini bileziği kalmış onu istedi benden.

bilezikler, para... adam eve bi iğne almadı. evlendikten sonra bile hep ben aldım değişir dedim ama niyeti kötüymüş giderken bile hala annesini bileziği kalmış onu istedi benden.

vay arsız vay...şükür sana bişey olmamış cnm yaa ,ama tabiki maddi zararın yanında manevi olarak da üzülmüşsündür kandırılma duygusu vs ağır geliyodur ama hiç öyle düşünme imtihan diyip geç yoluna bak...Madur eden olma da madur olan sen ol,kimsenin hakkı kimsede kalmaz,amma bu dünyada amma ahirette...sevmiş miydin peki bu insanı? yani çok mu iyi rol yaptı da evlilik kararı aldın bu herifle...ay boğasım geldi adamı :47:

Uffff yaaa ne desek bos kardes, bence kurtulmaya bak.
Dolandirmadiysa bile sorumsuzluk ortada, uzulme ihtihan dunyasi, evlilikte kismet ayrilikta. Gunahi onun olsun

vay arsız vay...şükür sana bişey olmamış cnm yaa ,ama tabiki maddi zararın yanında manevi olarak da üzülmüşsündür kandırılma duygusu vs ağır geliyodur ama hiç öyle düşünme imtihan diyip geç yoluna bak...Madur eden olma da madur olan sen ol,kimsenin hakkı kimsede kalmaz,amma bu dünyada amma ahirette...sevmiş miydin peki bu insanı? yani çok mu iyi rol yaptı da evlilik kararı aldın bu herifle...ay boğasım geldi adamı :47:

evlenmeden önce sevmiştim birazda sevgiye açtım sanırım kendimi kaptırdım. ama tanısanız sevilmeyecek gibi değildi heran yanımda birsey olsa anında benimle yada ailemle. evlendik rüya bitti. bi sözüm vardı kocam sevdiğim adımı öldürdü gerçekten öyle oldu. şuan zor günleri atlattım kendim gibileri var mı nasıl kurtulurlar o arayıştayım. ben yandım başkaları yanmasın istiyorum.

evlenmeden önce sevmiştim birazda sevgiye açtım sanırım kendimi kaptırdım. ama tanısanız sevilmeyecek gibi değildi heran yanımda birsey olsa anında benimle yada ailemle. evlendik rüya bitti. bi sözüm vardı kocam sevdiğim adımı öldürdü gerçekten öyle oldu. şuan zor günleri atlattım kendim gibileri var mı nasıl kurtulurlar o arayıştayım. ben yandım başkaları yanmasın istiyorum.

Allah kimsenin başına vermesin zor gercekten:( su an bosanmadınız mı ki..bırak kurtulmuşsn zaten

Allah kimsenin başına vermesin zor gercekten:( su an bosanmadınız mı ki..bırak kurtulmuşsn zaten

bu ayın 14ünde davam bi aksilik çıkarmazsa boşanıcam. açıkçası bu kadar şeyden sonra ondan hala kötü birşey yapmasını bekliyorum. dava dosyasında gelir düzeyimi çok uçuk göstermiş. nası göstermiş diyeceksiniz bu kişi asker bizim güvendiğimiz kişilerden ve böyle şerefsizlikler yapıyor. yalancı şahitlerle senden tazminat bile isteyebilir diyorlar. çünkü gelirimi uçuk göstermesindeki niyet ne hala çözmüş değiliz

Öncelikle cok büyük gecmis olsun...Verilmis sadakan varmista kisa zamanda nasil biriyle birlikte oldugunu ögrenmissin....
Avukatin bunlarin hepsini düsünmüs ve cözümünü bulmus olmali...
Gelirini yüksek göstermesi önemli degil önemli olan senin üzerinde mal varligi olmamasi...
Eger var ise de hemen ailenden birinin uzerine gecirmelisin...

bu ayın 14ünde davam bi aksilik çıkarmazsa boşanıcam. açıkçası bu kadar şeyden sonra ondan hala kötü birşey yapmasını bekliyorum. dava dosyasında gelir düzeyimi çok uçuk göstermiş. nası göstermiş diyeceksiniz bu kişi asker bizim güvendiğimiz kişilerden ve böyle şerefsizlikler yapıyor. yalancı şahitlerle senden tazminat bile isteyebilir diyorlar. çünkü gelirimi uçuk göstermesindeki niyet ne hala çözmüş değiliz

eeeeeeee bu adam askerse geliri de iyidir :26: ne diye dolandırmaya ihtiyaç duyuyor ki..kafa karıştırıcı bir durum.sen ii bi avukat bul güzelce danış bence.. cünkü durum karışık ve adam dengeesiz hersey beklenr Allah esirgesn dua et bide bolbooll

Öncelikle cok büyük gecmis olsun...Verilmis sadakan varmista kisa zamanda nasil biriyle birlikte oldugunu ögrenmissin....
Avukatin bunlarin hepsini düsünmüs ve cözümünü bulmus olmali...
Gelirini yüksek göstermesi önemli degil önemli olan senin üzerinde mal varligi olmamasi...
Eger var ise de hemen ailenden birinin uzerine gecirmelisin...

var ama evlenmeden önce ve babamdan miras yoluyla. onlarda bi hak idea edemeceğini söyledi avukatım. açıkçası avukatımada güvendiğim söylenemezde şuan mecburum seni azledicem nası hala bi tarih verilmez dediğimde mahkeme günü aldı. ilk duruşmada ak koyun kara koyun çıkacak.

eeeeeeee bu adam askerse geliri de iyidir :26: ne diye dolandırmaya ihtiyaç duyuyor ki..kafa karıştırıcı bir durum.sen ii bi avukat bul güzelce danış bence.. cünkü durum karışık ve adam dengeesiz hersey beklenr Allah esirgesn dua et bide bolbooll

valla gelirini görmedim naptı ne etti de bu kadar borca harca girdi bilmiyorumda dügünü ben yaptım çünkü sanırım önceden gelen bi borcu varmış ve beni de banka olarak gördügünden evlenmiş diyorum bazen ama öyle olsa benimle daha iyi geçinmesi lazımdı baktı. eski eşiyle anlaşıp yapmışta olabilirler bunu yoksa bahsetmez ilk eşinden. boşan ben bu kızla evleneyim parasını yeriz sonra ayrılır sana dönerim dedi belki de bende yüzünü görünce karısına dönmek için acele etti. hep ihtimaller... kimse bu adamın amacını anlamış değil

var ama evlenmeden önce ve babamdan miras yoluyla. onlarda bi hak idea edemeceğini söyledi avukatım. açıkçası avukatımada güvendiğim söylenemezde şuan mecburum seni azledicem nası hala bi tarih verilmez dediğimde mahkeme günü aldı. ilk duruşmada ak koyun kara koyun çıkacak.

Miras yoluyla derken örnegin var olan bir dairenin tapusu baban tarafindan bana birsey olursa bu kizimindir diye noter tastiklimi?
Yoksa mal tamamen senin uzerinemi?
Eger mal tamamen senin uzerine ise kesinlikle talep edecektir...
Benim arkadasim bosanirken pislik kocasi kizin annesinin taktigi bilezikleri bile Aldi ben ona söyle yaptim böyle yaptim onun yüzünden borca girdim diyerekten...
Bence cok dikkatli olmalisin...

valla gelirini görmedim naptı ne etti de bu kadar borca harca girdi bilmiyorumda dügünü ben yaptım çünkü sanırım önceden gelen bi borcu varmış ve beni de banka olarak gördügünden evlenmiş diyorum bazen ama öyle olsa benimle daha iyi geçinmesi lazımdı baktı. eski eşiyle anlaşıp yapmışta olabilirler bunu yoksa bahsetmez ilk eşinden. boşan ben bu kızla evleneyim parasını yeriz sonra ayrılır sana dönerim dedi belki de bende yüzünü görünce karısına dönmek için acele etti. hep ihtimaller... kimse bu adamın amacını anlamış değil

nerde görülmüş bayanın düğünü yaptığı keşke o zaman bi cinslik olduğunu anlasaymışsın ama olmuş bir kere gaflet işte..hakkında hayırlısı olsun ne diyeyim yaşayan bilir yani ne desek boş:(

Miras yoluyla derken örnegin var olan bir dairenin tapusu baban tarafindan bana birsey olursa bu kizimindir diye noter tastiklimi?
Yoksa mal tamamen senin uzerinemi?
Eger mal tamamen senin uzerine ise kesinlikle talep edecektir...
Benim arkadasim bosanirken pislik kocasi kizin annesinin taktigi bilezikleri bile Aldi ben ona söyle yaptim böyle yaptim onun yüzünden borca girdim diyerekten...
Bence cok dikkatli olmalisin...

babamın vefatından dolayı benim ve annemin hisseli. bunun dışında arabam traktörüm var ve hepsini göstermiş çiftçilikle uğraşıyoruz bahçelerimiz var onları bile göstermiş. ama kendine gelince evi kira göstermiş oysa ev kendimizindi annesinin evini göstermiş kira olarak ondan bişe isteyemeyim diye iyice gider göstermiş. oysa en ufak bi talebim olmadığını söylemiştim

Rabbim bol sabır versin,çok zor günler atlatıyorsunuz.
İnşaAllah en kısa sürede daha fazla zarar görmeden biter tüm bu durumlar.
:26:

Back