Sanırım Depresyondayim Peki Burdan Nasıl Çıkılır(Dislerim Kırılacak Diye Korkumdan Yaziyorum)

Kizim ne ariyorsun burda madem depresyondasin neden bize soylemiyon ben baban. Ahan da gordum yazilarini....
Saka sakaa
Guzelim kim tanir seni burda yaa rahatla biraz bu kadar takma kafani yaa bi arkadasin vardit illa ki eclvlide olsa al biraz tatli git wrkadasina kahbeye gelicem de git sohbet et. Kendine bak. Evde durarak da koca bulunmaz. B12 demir tsh kan tesyi yaptir. Hastsligin tesjisi bahar sendromu tetiklemis uyusukluk hastaligi olmussun.

Sizi çok iyi anlıyorum. Bende bir benzerini yaşıyorum. Ne yaptığım işe odaklanabiliyorum ne de yataktan çıkasım geliyor. Bendeki versiyonuda iştahsızlık. Malesef sizi huzursuz eden bunlara sebep olan şeyler değişmedikçe siz ne kadar adım atsanızda hayat yere itip düşürüyor.
Tam olarak o problemleri anlatsanız onlara çözüm düşünsek?
Çalışmanız istenmemiş. Madem istemiyorlar sizde gezin tozun yiyin için kurslara gidin. Parayı cebinize koyucaklar o zaman çalışmanız yasaksa..

Bence insan herhalinde sukredecek seyler bulmayi bilmelim bekarken evde bulumdugumda bnde sen gibiydim ki cogu seneler istanbulda tek yasadim is icin vs. Ama suan diyorumki keske sacma sapan depresyona girmek yerine aileme daha faydali olsaydim anneme yardim etseydim yemekler yapsaydim degisik degisik caylar pastalar borekler. Kndimi bu yonde gelistirseydim, ailemede kendimede faydam olurdu ha simdi evlendim simdi ztn yapiyorum ama , babam der kizim bize garezin neydi keske bizede yapsaydin boyle yemekler diye:) ama bn hep nolucak napicam simdi diye gelecek kaygisiyla zindan ederdim kendime. Inanclida insansin bence spordan basla hedef koy ve zayifla. halkegitim kurslarina yazil muhakakk vardir, sporda vardir plates gibi, onlara git yoksa spor, baska alana yazil halkegitimde, gunluk duzenli bir saat yuru aksam yuru sabah yuru. Dusunu al. annene yardimci ol yeni yemekler ogren gelecekte isine yarayacak seyler ogren kitap oku. Annenle gezmelere git hatta annenle git yuruyuse, sonucta yuruyus herkese faydali. Annenle arkadas olmayi ogren bu surecte. Bak kadin okdr odandan cikmiyorsun sesini cikarmiyor sana anladigimm kadariyla. Ama sen cabalamalisin biraz. Yarin ailenden ayrilinca inan cok ararsin. Bnce bugunde basla silkelen bi kendine gel omce kendinden basla guzelles bakimlar yap yuruyus diyet vs sonra etkinliklerini cogalt. Aksama erken yatacaksan yat ztm gec yatmak iyi degil gun icinde yorulunca uykumda gelir. Ve takilma herseye Allah herseyi ayarliyor yol ciziyor insana ama biraz gayret lazim kardes:)

Bende sizin gibi aynı durumu yaşıyorum bu aralar çok sıkıntılı zamanlar geçiriyorum ve oyalanicak bişey bulmazsam kendime daha kötüye gittiğimi farkettim kurslara yazıldım haftanın bütün günü doluyum cikislarda yada erken cikip geziyorum birazda kitap okuyorum yürüyüş yapıyorum bol bol dua ediyorum aklıma bazı şeyleri getirememeye çalışıyorum ama akşam oldumu hepsi gidiyor sabaha kadar uyuyamiyorum sizin gibi dış sıkıyorum galiba dişlerimde aşınma ve ağrı olmaya başladı uyku ilacı almayı düşünüyorum onun icin de kurslar bitsin ise basliycam ben böyle atlatmaya çalışıyorum sizde deneyin zamanla herşey duzelicektir inanın buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…