tuzlu suyla gargara yapıyorum bazen
hem yanması geciyor hem de kolay oluyor
hafif acı hissedip aft tam olusmadıgı zaman bile hemen sönüyor.
bir de dis macununu degistirmeyi düsün, belki işe yarar.
Siz dedigim gibi tuz ya da karbonat basin, sonra neden olan sey neyse ondan uzak durmaya calisin.
geçmiş olsun... kızımda da çıkmıştı yemek bile yiyemiyordu diş dr.muza gittik içinde 3 tane kulak çubuğuna benzerilaç verdi yara olan yerlete sürdü sabahına geçti tavsiye ederim
Doktor kafasina gore yaziyorsa sen de kfana gore soylemis oluyorsun :)) benim.sana lafim yok hem. Ben b12 tedavisi goren biri olarak bunu soyledim. Ayrica her doktor ayni degil. Ben kan tahlili yapmadan vitamin yazan bir doktora denk gelmedim.mesela. eger sen de tahlil yapmadan kullaniyorsan bence once tahlil yaptir. Fazlasi da zararmis cunku.Doktora gittiğinde tahlil bile yapmadan bunu yazıyor
kafama göre söylemedim
kekik bas , acıtıyor baya ama biraz sancısnı alıyo sora....2 -3 gün uygularsan yarada küçülme gözküyo...bende dertliyim bu aftlardan...
Ben başka bir sebepten kullanıyorumDoktor kafasina gore yaziyorsa sen de kfana gore soylemis oluyorsun :)) benim.sana lafim yok hem. Ben b12 tedavisi goren biri olarak bunu soyledim. Ayrica her doktor ayni degil. Ben kan tahlili yapmadan vitamin yazan bir doktora denk gelmedim.mesela. eger sen de tahlil yapmadan kullaniyorsan bence once tahlil yaptir. Fazlasi da zararmis cunku.
Kafaya Bişeymi takıyon canım bi ara eşimde de vardı geçmek bilmiyordu doktor öyle söylemiş kafaya bişey takmıcan yoksa geçmez demiş ilaç ne verdi bilmiyorum ama çok oldu ondan sonra bi daha olmadı o ara işi kötüydü ona yormuşduk
Hıııı fazla rahatlıktan olmasın sakın ters tepmişsekafama bırsey takmam kı benhep gülerim
taksam en azından sebep buymus dıcem ama cabuk üşütuyorum hassasım bıraz
Hıııı fazla rahatlıktan olmasın sakın ters tepmişseŞaka tabi ozaman bi ağız kültürü yaptırın mikrobik olabilir
4 bardak mi?nee ciddi misiniz koalina ?? daha bugün 4 bardak içtim ayrıca diş etlerine yararlı dıye süreklı gargara da yapıyorum
4 bardak mi?Carpinti yapmiyor mu?
Sevme o kadar canim ya, arastir bak, kalbi yoruyor, 2 bardaktan fazla icilmez adacayi :)I -ı yapmıyor:) çok ta severdim artık sevmiyom bi süre
Papatya cayi iltihaba bire bir.cocuklarin dis cikarirken kullandiklari merhem iyi geliyo...ama gecmeyen yaraysa bir doktora görünün muhakkak.Yara nasil bir yara ? yirtik gibi dügüm gibi kaniyor mu ?tuzlu su denedım normalde ıyı gelırdı ama yarayı acıtıyor ya
ah o aft derdi acısı hiçbir şeye benzemiyoralkalı su ile gargara yap bol bol ve alkalı su iç, bir de oralmedic diye bi laç var çubuk şeklinde kırıp yaraya basıyosun bir daha acısını asla duymuyorsun yara geçmiyor ama acısı da kalmıyor :/ zaten bi ilaçla geçmesi mümkün değil diye biliyorum aftın. oralmedice bi bak bence. ama doktora da sor tabi.
Sevme o kadar canim ya, arastir bak, kalbi yoruyor, 2 bardaktan fazla icilmez adacayi :)
Papatya cayi iltihaba bire bir.cocuklarin dis cikarirken kullandiklari merhem iyi geliyo...ama gecmeyen yaraysa bir doktora görünün muhakkak.Yara nasil bir yara ? yirtik gibi dügüm gibi kaniyor mu ?