En sagliklisi bi doktora git canimHiç aklıma gelmezdi böyle bir konu açacağım buraya
yeri doğru mu onu da bilmiyorum ama dert gördüğüm birşey bu
6 aydır ağzımın içinde sağ tarafında 2 tane,, alt dudagımın iç kısmında da 4 tane aft var..
nerdeyse hiç iyileşmediler
ne yemek yıyebılıyorum ne de konusabılıyorum dogru durust..
üstelık şiştikçe dişlerime temas edip iyice kanıyorlar
..
içtigim bıtkı caylarından bıle zevk almıyorum...
napıcam bunları ben bilen var mı? neden ola ki bunlar ?
En sagliklisi bi doktora git canim
adaçayının ağızda yara yapabildiği söyleniyor, içiyor musunuz?
Ben de diş tellerinden dolayı çok oluyor ben gargara aldım onu kullanıyorum. Tuzlu suyla da yapabilirsiniz yazıyor her yerde fakat ben cesaret edemedim.
Evet zaten amaç da o fakat benim canım tatlı sanırım deneyemedim :) Kuzenim de işe yaramıştı mesela :)tuzlu su denedım normalde ıyı gelırdı ama yarayı acıtıyor ya
Bilmeden uyguladigin her sey sana zaman kaybi canim belki cok koly bir tedavisi vardir. Doktor en net cozum yolu :) Gecmis olsun simdidensanki insan soğuklardandır ya denildıkce bunu doktorluk birşey gıbı gormuyor..
eczaneden krem aldım ama etkısı olmadı..sanırım gidicem en sonunda
Evet zaten amaç da o fakat benim canım tatlı sanırım deneyemedim :) Kuzenim de işe yaramıştı mesela :)
Bilmeden uyguladigin her sey sana zaman kaybi canim belki cok koly bir tedavisi vardir. Doktor en net cozum yolu :) Gecmis olsun simdiden
Ben de farenjit dolayısıyla adaçayı içerken ağzımda yara çıktı da araştırırken gördüm bir yerde. Normalde antiseptik ama sürekli ya da fazla kullanımında olabiliyormuş...nee ciddi misiniz koalina ?? daha bugün 4 bardak içtim ayrıca diş etlerine yararlı dıye süreklı gargara da yapıyorum
Bu arada karbonat ve tuzlu su belki ise yarar. Ama acitiyor tbi ki viraz katlanmak lazim. Dogrudan uzerine uygulaman lazimtuzlu su denedım normalde ıyı gelırdı ama yarayı acıtıyor ya
Hiç aklıma gelmezdi böyle bir konu açacağım buraya
yeri doğru mu onu da bilmiyorum ama dert gördüğüm birşey bu
6 aydır ağzımın içinde sağ tarafında 2 tane,, alt dudagımın iç kısmında da 4 tane aft var..
nerdeyse hiç iyileşmediler
ne yemek yıyebılıyorum ne de konusabılıyorum dogru durust..
üstelık şiştikçe dişlerime temas edip iyice kanıyorlar
..
içtigim bıtkı caylarından bıle zevk almıyorum...
napıcam bunları ben bilen var mı? neden ola ki bunlar ?
Ben de farenjit dolayısıyla adaçayı içerken ağzımda yara çıktı da araştırırken gördüm bir yerde. Normalde antiseptik ama sürekli ya da fazla kullanımında olabiliyormuş...
Evet ben de yeni ogrendim sayenizde :))çok tesekkür ederım :) baksana adacayı bıle yara tetıklıyormuş ben hergun ıcerım
ne tuhaf bısey ogrendım suan :))
Bağışıklık sistemi zayıflaması en büyük nedenlerinden aftların, son zamanlarda bağışıklığınız zayıflamış olabilir.
Bende çölyak hastasıyım sık sık yaşıyorum bu sorunu, karadut tavsiye ederim iki güne rahatlatıyor ağızda bekleterek yediğiniz takdirde, geçmiş olsun.