Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canim benim teyzemde de yillardir gecip tekrar eden agiz yaralari wardi ihmal etti onemsemedi sonra doktora gttignde behcet hastaligi diye bi hastalk oldgnu ogrendi ihmal etme derim
Canim benim teyzemde de yillardir gecip tekrar eden agiz yaralari wardi ihmal etti onemsemedi sonra doktora gttignde behcet hastaligi diye bi hastalk oldgnu ogrendi ihmal etme derim
haklısın bu hafta full calısma saatlerımız hep cakıştı adam akıllı gıdemedım..suraya yazarken bıle aynı zamanda calısıyorum bu arada bıldırım de gelmıyor bazen okuyamıyorum cogunu yenı gordum daha :)
Kendimi bildim bileli ağzımda sürekli aft olur hatta şu anda da var maalesef oje gibi fırçalı bir ilaç var bana sadece o iyi geliyor ilk sürdüğünde fena acıyor yalnız fakat arkadaşın da söylediği gibi Behçet Hastalığı'nın da belirtileri Arasında doktora görünmekte fayda var..geçmiş olsun
canım diğer yorumları okumadım belki yazılmıştır ama bana diş doktorum damağımı kanatarak sertçe fırçalayıp daha sonra tuzlu su ile gargara yapmamı önermişti bana çok faydası oldu sadece tuzlu su bir işe yaramaz bi de öyle dene istersen . Allah şifa versin
canım diğer yorumları okumadım belki yazılmıştır ama bana diş doktorum damağımı kanatarak sertçe fırçalayıp daha sonra tuzlu su ile gargara yapmamı önermişti bana çok faydası oldu sadece tuzlu su bir işe yaramaz bi de öyle dene istersen . Allah şifa versin
Kendimi bildim bileli ağzımda sürekli aft olur hatta şu anda da var maalesef oje gibi fırçalı bir ilaç var bana sadece o iyi geliyor ilk sürdüğünde fena acıyor yalnız fakat arkadaşın da söylediği gibi Behçet Hastalığı'nın da belirtileri Arasında doktora görünmekte fayda var..geçmiş olsun
Aslında kesın bır tedavısı yokmus öğrendım..kardesımın de bır cıksa 20 gun falan suruyor.. ben muayne oldum..şimdilik krem kullanıp karbonatla fırcalıyorum
ama bırsey daha ogrendım bır arkadasımızın dedıgı gıbı dıs macunu da buyuk etkıymıs florursuz kullanmak gerekırmıs.her turlu dıs macunu zararlıymıs....ben hep clınomyn kullanıyordum. sigara ıcmeyenler ıcın olandan.
bu ara degıstırmek zorunda kalmıstım ofıste onun da etkısı olabılır. dıslerıme cok ıyı bakarım agız yarası farklı bırsey..belkı de sabahlara kadar yogun calısıp yoruldugumuzdan da olabılır..
sımdı agrısı yok..gecıyor gıbı..
ama ben bu dertten muzdarıp arkadaslara da bana onerılenlerı onereyım..
çok sert seyler yememek, agız bakımını ıyı yapmak dıs macununu ıyı secmek karbonat kullanmak ıse yarıyormus..
ben de bunları artık hıc ara vermeden yapıcam cunku cıdden illet bırseymıs bu agız yarası ya