- 2 Temmuz 2022
- 80
- 67
- 3
- Konu Sahibi ayperisiiii
-
Ben de öyle düşünüyorum Yıldızgeçidi..Bunların hepsi toyluk biliyorum üstelik abisi evlendi ve kız onlarla yaşıyor ne kadar rahatsız edici.Ben bunları kaldıramam ama mantığımı dinleyeceğim sanırımSiz mantiginizi dinleyin sevgiden cok aliskanlik. Ayrica ilk ask mi en cok sevilenmis birakin bunlari sizde baskasini daha cok sevebilirsiniz baskasi da sizi. Olmayacak bir is tam bir ana kuzusu karsinizdaki erkek. Olsa bile ilerde cok uzulursunuz.
Ben asla kabul etmiyorum zaten ama sanki ilişkimiz yalama oldu böyle alışkanlık oldu diye düşünüyorum “tekrar bu hisleri yaşayamam” korkusu mudur nedir bilmiyorumÖnceki konularınızı bilmiyorum o nedenle yaşlarınızı sorarak başlamak istiyorum.
Bu forumdan ve çevremden öğrendiğim bir şey varsa şudur evlenemeden önceki kötü huylar, olan kavgalar evlendikten sonra 2 kat artıyor, değer vermeler, güzel sözler vs. 2 kat azalıyor.
Yani siz daha şimdiden sizin yanınızda olmayan ailesine ezdiren birinin evlenince düzeleceğini mi sanıyorsunuz ki bu adam 6 sene evlenmeyeceğini söylüyor. Bunu siz ya da aileniz nasıl kabul edecek?
Daha dün oldu bu konuşmaya devam etmedim ki ben.Aslında hayatıma gayet güzel bakıyordum ailem eminim ki kahrolur kendime de hakaret ettiğimin çok çok farkındayım o yüzden diyorum ya mantığım bambaşka şeyler söylüyor diye..Önceki konunuzu hatırlıyorum,hâlâ bu çocukla konuşuyor olmanız ailenize en çokta kendinize hakaret .Adam dövme yaptırdı, diş yaptırdı diye karakteri değişmiyor.Ailesinden çekinen,korkak, anacı biri Aileden gizli görüşelim diye aslında size hakaret ediyor, gönül eğlendiriyor.Siz hâlâ aymamişsiniz ,bu adamla cekecekleriniz var ,aileniz duysa kahrolurdu neyse .İnsan ne ederse kendine edermiş,yolda görseniz selam vermeyeceğiniz adamla muhabbet devam .....
Ben asla kabul etmiyorum zaten ama sanki ilişkimiz yalama oldu böyle alışkanlık oldu diye düşünüyorum “tekrar bu hisleri yaşayamam” korkusu mudur nedir bilmiyorum
Telefonu engellemek, arayınca açmamak zor olmasa gerek.Yasadiklarinizdan sonra hâlâ aşk sevgi varsa lütfen bir doktora görünün.Boyle asalak,korkak,ne istediğini bilmeyen birine aşık olmak, ümit etmek normal değil......Daha dün oldu bu konuşmaya devam etmedim ki ben.Aslında hayatıma gayet güzel bakıyordum ailem eminim ki kahrolur kendime de hakaret ettiğimin çok çok farkındayım o yüzden diyorum ya mantığım bambaşka şeyler söylüyor diye..
sim olsa keşke de desem “aşığım olmuyor tükürdüğümü yalıyorum” diye ki öyle değil ki..Acaba beraber geçirilen güzel zamanları mı özlüyorum demek istediğim şey şu onu değil hiçbir şeyi değil sadece öyle hissetmeyi mi özledim de barışma konusunda böyleyim öyleyse de çok saçma yani.Telefonu engellemek, arayınca açmamak zor olmasa gerek.Yasadiklarinizdan sonra hâlâ aşk sevgi varsa lütfen bir doktora görünün.Boyle asalak,korkak,ne istediğini bilmeyen birine aşık olmak, ümit etmek normal değil......
Keşke herkes sizin gibi yaklaşımda bulunsa yorum yaparken..Severler bizim insanlar “bela mı arıyorsun şu bu demeye” kendi yaşadıklarını görmezden gelerek öncelikle teşekkür ederim yaklaşımınız için ben de mantıken öyle düşünüyorum fakat neden bunu kendime yapmak istiyorum anlamıyorum.Sanıyorum ki bir ilişkideyken mutlu olmayı hissetmişim tamamen alışkanlık yani..Ben bunu anlıyorum.Barıştığım yok sadece dün bir anda mesaj attı ve ikna etmeye çalışıyor ara ara.Bakın siz çok değerli birisiniz ve çok şanslısınız ki aileniz de size değer veriyor. Sizin de kendinize değer verip böyle toksik bir ilişkiyi bitirmeniz gerekir.
Çalıştığım sektör nedeniyle çok fazla erkek ile muhattap oluyorum ve gayet düzgün evlenilebilecek bir çok erkeğin var olduğunu görüyorum. Yani o çocuktan çok daha iyisini rahatlıkla bulabilirsin.
Ve doğru ilişkiyi yaşadığında sana vereceği konforu huzuru mutluluğu gördükçe neden bu adamdan daha önce ayrılmadım diyeceksin. Ve bu adam sende sadece alışkanlık bunu unutma.
Ben de alışkanlık olduğunu düşünüyorum uzaklaşacağım.Alışkanlık, lütfen koşarak uzaklas bu kişiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?