Sanırım bende vajinismus var

Mutlubirinsanimcanim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2020
3
0
1
25
Merhaba arkadaşlar. Ben 20 yaşındayım ve tek yaşıyorum. Ailem evlatlıktan reddetti . 6 yıllık bir ilişkim vardı ve bazı sebeplerden dolayı resmi nikah yapamıyoruz . Bizde resmi nikah yapana kadar dini nikah yapmaya karar verdik. Yarın dini nikâhımız olucak ve ben ilk geceden korkuyorum . Geçenlerde birlikte olmaya çalışırken burnum falan da kanamıştı bu yuzden birlikte olamamistik .yardımcı olursanız çok sevinirim.

Vajinismusu denemeden bilemezsin. Korkman normal tabi ki. Ama resmi nikah yapmadan dini nikah yapmak suç benim bildiğim. Resmi nikah neden yapamiyorsunuz? Nasil bir sorun var?

Vajinismusu denemeden bilemezsin. Korkman normal tabi ki. Ama resmi nikah yapmadan dini nikah yapmak suç benim bildiğim. Resmi nikah neden yapamiyorsunuz? Nasil bir sorun var?
Dini nikahı imama kiydirmadigim için bir suç yok ortada. Erkek arkadaşım göreve gideceği için 3 aylık bir sürede nikah kiymak istemedik o dönene kadar dini nikahla kalacaagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…