ben yine dayanamadım kadını aradım yemin billah ediyo öyle bişey olmasına imkan yok diyo ben seni de tanıyorum eşinide diyo benim torunum var torbam var diyo 45 yaşındayım sende eşinde benim kardeşimsiniz diyo. e niye aradığında konuşmadın dedim yanlış oldu die kapattın senle hiç konuşmuşluğumuz olmadığı için dedim diyo ben bi tarafta ağladım o bitaraftan ağladı çocuklarının torunlarının üstüne yemin ediyo bilmiyorm bende ne yapcağımı.
şu anda hiçbişey olmamış gibi davranıyo üç gün sonra doğum günüm bunu öğrenmeden önce doğum günü fln kutlayamam diyodu şimdide planlar yapıyo kendince şöyle yaparız şuraya gideriz die..
o kadını aradım açmadı msj attım bende ağzıma geleni söyledim eğer aralarında bişey olmasaydı beni tekrar arayıp bişeyler söylerdi yok öyle bişey die fln ama oda hiçbişey söylemedi konuşmuyo.
aramdı hemen numarayı silmiş ben görmedim ama hemen ben dışarıya çıkıyorum bankada işim var dedi bende çık tabi benim yanımda konuşamadın rahat rahat çıkta dışarıda konuş dedim iyice bağırdı çağırdı . yalan söyleyen bi insan deil ama bu sefer yalan üstüne yalan evdende kovdu beni üstüne üstlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?