• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanırım bende aldatılıyorummm

neden erkekler boyle islere kalkisirken cocuklarini hesaba katmazlarda bayanlar cocuklarini dusunurler :19: ayaklarimiz yere basmali arkadaslar bakalim ozaman attiklari her adimin hesabini yapiyorlar mi yapmiyorlar mi.

uff. yine bir erkek ve aldatma hikayesi... eşe karşı şiddet arttığı içinde boşan yada boşanma diyemiyorum artık.

eşin belki aldattı yada aldatmadı ama en azından yanlış işler çevirmiş bu belli. bana göre telefonda ki erkek ismiyle bir bayanla konuşmaması, eğer yanlış bir durum yoksa dürüst olması gerekiyordu. diğer arkadaşların dediği gibi güçlü ol. gitmesi gereken biri varsa eşin.

erkekler ve hemcinslerimiz neden bu kadar kötü oldu. ilişkiler çarpıklaştı. uff... uff...

ben yine dayanamadım kadını aradım yemin billah ediyo öyle bişey olmasına imkan yok diyo ben seni de tanıyorum eşinide diyo benim torunum var torbam var diyo 45 yaşındayım sende eşinde benim kardeşimsiniz diyo. e niye aradığında konuşmadın dedim yanlış oldu die kapattın senle hiç konuşmuşluğumuz olmadığı için dedim diyo ben bi tarafta ağladım o bitaraftan ağladı çocuklarının torunlarının üstüne yemin ediyo bilmiyorm bende ne yapcağımı.

O kadini arayip agzina geleni soyleyecegine esine soyleseydin...
Esine o olay oldugu an, tabi git disarida konus benim yanimda konusamazsin seklinde sitem etmek yerine bu nasil bir is izah et diye hesap soracaktin, yakasina yapisacaktin :47: Karambole getirilecek bir konu degil ki bu. Istersen dokuz aylik hamile ol, bunun hesabini sorup icabina bakman lazim. Tamam sen kizma diye farkli bir isimle kaydetti diyelim, zirt birt neden aramis onu? Madem senin kizacagin bir olay, neden kaydediyor neden gorusuyor?! Evde hamile gul gibi karisi varken derdi ne bunun, ne yapmaya çalisiyor :20: Ayak ustu bes dakikada konusulacak sey degil bu. Geldiginde karsina al ve konus. Hamileyim diye hos gorup unutacagimi saniyorsan aldanirsin mesajlari ver açikca. Bir de suçunu bastirmaya çalisiyor bagirarak, bu nasil bir had bilmezliktir yahu :96:

ben yine dayanamadım kadını aradım yemin billah ediyo öyle bişey olmasına imkan yok diyo ben seni de tanıyorum eşinide diyo benim torunum var torbam var diyo 45 yaşındayım sende eşinde benim kardeşimsiniz diyo. e niye aradığında konuşmadın dedim yanlış oldu die kapattın senle hiç konuşmuşluğumuz olmadığı için dedim diyo ben bi tarafta ağladım o bitaraftan ağladı çocuklarının torunlarının üstüne yemin ediyo bilmiyorm bende ne yapcağımı.

Peki neden esimle o kadar telefon gorusmesi yaptiniz deseydin? Ne konustunuz aranizdaki mevzu ne deseydin... O kadinin soylediklerini esine soylemeden, esine de kadinin yasini ve nedir ne degildir sdiye sorup bilgileri kiyaslamalisin. Gerekirse kadinla yuz yuze konus bakalim dedikleri dogru mu... Esin kac yasinda? Bu kadin evli mi dul mu?

Kadın, eşin tarafından öyle 45 yaşındayım falan diye konuşması için tembihlenmiş olabilir bence..

şu anda hiçbişey olmamış gibi davranıyo üç gün sonra doğum günüm bunu öğrenmeden önce doğum günü fln kutlayamam diyodu şimdide planlar yapıyo kendince şöyle yaparız şuraya gideriz die..
o kadını aradım açmadı msj attım bende ağzıma geleni söyledim eğer aralarında bişey olmasaydı beni tekrar arayıp bişeyler söylerdi yok öyle bişey die fln ama oda hiçbişey söylemedi konuşmuyo.

aramdı hemen numarayı silmiş ben görmedim ama hemen ben dışarıya çıkıyorum bankada işim var dedi bende çık tabi benim yanımda konuşamadın rahat rahat çıkta dışarıda konuş dedim iyice bağırdı çağırdı . yalan söyleyen bi insan deil ama bu sefer yalan üstüne yalan evdende kovdu beni üstüne üstlük

ilk mesajinizdan bir sey anlamadim, noktasiz virgulsuz dumduz yazmissiniz cok karisik...
esiniz ayni numarayi mi 2 kere kaydetmis? dogru mu anlamisim?
neden bu kadini sizin yaninizda ya da evde aramadi da disari cikti? gercekten banka da isi var miydi, biliyor musunuz?
bir de torun torba sahibi bir kadini esiniz nerden taniyor olabilir ne alakasi var boyle birinin sizin hayatinizda?
telefon kayitlarini cikarttiniz mi? telefonda sik sik mi gorusmusler?

Esin bu kadin hakkinda eski bir arkadasim dememis miydi? esinin 45 yasinda bir arkadasi olduguna gore sizin yasiniz da ortanin uzerinde olmasi lazim ama 6 aylik hamile oldugunu soyluyorsun :61::61: hic bisey anlamadim bu isten :44:

anladıgıma göre eşin ve görüştüğü bayan biz bi halt yedik nasıl üstünü kapatabiliriz derdindeler ortaya cıkacagını düşünmeden bi şekılde grüştüler takıldılar vs... belki öteki bayanda evli ve bıtakım korkular yaşıyo..
ama acı olan şey sizin gerçekten aldatıldıgınız ve eeğer eşinizi affetmeyi seçerseniz bu ilk aldatılmanız olmaz diye düşünüyorum ...Allah kolaylık versin aslında hayatta kımseye güvenmememiz gerektiini böylece ögrenmiş oluyoruz çok acı..herşey kadının kendı ayaklarının üstünde durmasıyla bitmiyoki o cocugun babasız büyümesi ileride sıkıntı çıkarabiliyo çok hassas ve dikkat edilmesi gereken bir durum ve siz bu haldeyken size bunları yaşatanların günahı çok büyük

canım Allah yardımcın olsun ve sabır versin.. bu şekilde tereddütte kalmak emin olamamak aldatıldığını bilmekten daha kötü sanırım.. olur olmaz herşeyden şüphelenebiliyor insan.. bence bir karar vermeden önce iyice düşün emin ol ki sonra pişman olmayasın inşallah düşündüğün gibi değildir

özellikle hamilelik döneminde karısını aldatan erkeğe deli oluyorum yahu normaldede aldatmaması gerek ama hamilelik dönemi çok hassas bir dönem eşe en ihtiyaç duyulduğu dönem.allah yardımıcınız olsun benim takıldığım konu telefonda konustuğunuz bayanın ses tonunda kaçlı yaşlarda olduğunu anlamadınızmı

dün babamı telefonla arayacaktım babamın telefonda çıkması için telefonun tuşlarında 2 2 ye basıyorum sanırım yanlış bastım soyadı ba ile başlayan eski işyerimde iş yapan bir adamı aramışım açılmayınca telefon bir baktım tühh yanlu kaydedenleri telefonum direkt rehberime kaydediyor) .. neyse akşam beni aradı o numara dedi kimsiniz ya selim bey ben banu böyle böyle oldu kusura bakmayın falan aaaa banu naberrr nasılsın falan 1-2 dk konuşup kapattık .. bu kadar basit işte yanlış arama yanlış aramadır .. hele farklı bir isimle kaydetişki aradığında rahatça erkek arkadaşı sanabilesin diye

benim eşimde o kadının adını eleman diye kaydetmişti

aldatıyor ..

şimdi olay sizde bence bırakın kadını falan aramayı

boşanmayacaksanız eşinize inanacaksınız inanmasanızda

boşanaaksanız delillerinizi toplamaya devam edin

herşey ortada belliki karşıdakininde etekleri tutuşmuş.. eşiniz tarafından tembihlenmiş olabilir. sizce sesi 45 yaş gibi geliyomuydu gerçi olsada olmasada herşey apaçık ortada..rabbim yardımcınız olsun

Back