sanırım bende aldatılıyorummm

birsenn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
39
0
36
Ankara
merhaba kızlar
biz 2 yıllık evliyiz çok güzel düzenli ve mutlu bir evliliğimiz var ve hatta su anda 6 aylık hamileyim ama şimdi buna sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ki size dün yaşadığım olayı anlatıyım..
Eşim dün sabah annesi çağırdığı için kahvaltıdan sonra aşağı dükkanlarına indi telefonunu evde unuttu önce müşteri hizmetlerinden aradılar açmadı sonra bi arkadaşı aradı erkek benimde tanıdığım biri açtım efendim dedim ses yok alo dedim ses yine yok bekledim bi süre tekrar alo dedim karşı tarafta bi bayan pardon yanlış oldu kusura bakmayın dedi kapattı suratıma hemen aldım numarasını kime ait olduğunu fln öğrendim işte ama rehbere bi baktı aynı isimle kayıtlı iki farklı numuara var biri erkek arkadaşı diğeri bu arayan bayana ait. eşim geldi arayan numaraları aradı geri ama o bayanı deilde diğerini aradı anladı onun aramadığını hemen bayanın numarasını silmiş o anda telinden bana önce hiçbişey yok iş arkadaşım dedi işle ilgili soracaklarım vardı dedi ama adını neden farklı kaydettiğini sorduğumda bi cevap veremedi sonra arayp ağzıma geleni söylücem dedim arattırmadı eski bi arkadaş dedi hastanede karşılaştık hiç görüşemiyoruz dedi tel nolarımız aldık dedi şimdi siz normal bi arkadaşınınzı hergün hergece defalarca her saat başı napıyosun nasılsın die ararmısınız benim eşim öyle aramış bana bağırıp çağıryo sadece ne yapacğım bilemiyorum gitsem mi kalsammı ama duramıyorum içime öyle bi ateş düştüki dayanamıyorum bu acıya hiç bi açıklama yapmaması beni dahada çok kahrediyo bebeğim olmasa 1sn bile düşünmezdim ama şimdi kararsızım istemiyorum yüzüne fln görmek benle hiçbirşey olmamış gibi konuşması ağırıma gidiyor kızlar bi akıl verinnn lütfennnn...

minareyi çalan kılıfını hazırlyamamış ,ama yavuz hırsız ev sahibini bastırmış ......

uf böyle celişkide kalıyor insan bi tarafı inanmak istiyor bi tarafı mümkün degil yalan diyo sende öle oluyosun sanırım canım bilemiyorumki no elinde nasılsa ama ne yapsan acaba

uzulme canım ya bebısıne yazıkk :85:

Belki gerçekten normal bir arkadaşıdır ve sizin kızacağınızı düşündüğü icin farklı isimle kaydetmiştir. Sizi aldatıyor olsa tuvalete girerken bile yanına alırdı telefonu. Evde bırakıp gitme olasılığı olduğunu düşünmüyorum ben.

gerçekten çok çok üzüldüm.Öncelikle Allah yardımcın olsun.Bebeğin olmasa tabi ki daha farklı şeyler söylenebilirdi .Ama şimdi biraz daha temkinli olmak zorundasın.Öncelikle seni aldattığına dair başka şüphelerin var mı ? davranısları , eve geliş gidişi..Bağırması seni bastırmaya çalısmasından.Bence bi süre onunla hiç konusma ve güçlü bir kadın olarak neler yapabilirsin,hayatını tek başına idame ettirebilirmisin iyice düşün..Ve nazik bir dille onun bir süre evden gitmesini söyle . Pişman olsun senin güçlü olduğunu da görsün. Sen gitmemelisin bunu da aklından çıkarma.Onun pişmanlığı senin güçlü olmanla artacaktır unutma.Şuan sana nasıl davranıyor ?

Çocuk var diye o evden atamadıgın her adım için tekrar tekrar aldatılacağını biliyormusun peki ? Çocuk var dıyen nasılsa bıryere gıdemeyen dıye dusunen esın sence duzelır mı? Gözü korkar mı seni kaybetmekten ? Hiç sanmıyorum .... Yerinde olsam kızı arar bir güzel ağzının payını verirdim.. Hee olduda eşin sana kızdı neden aradın bagardın diye bilsem 10 tane cocuk peşimde yınede o evden gıderdım ben.. Her derdı cekerım 10 kaynana gelsın 10 gorumce ama eşimin yüreğine biri düşerse kaldıramazdım...

Keşke geldiği zaman, o numarayı kendin çevirip, madem birşey yok ne konuşacaksan , bağıracaksanda benim yanımda bağır konuş deseydin belki için bu kadar yanmazdı.Kendini ferah tutmana bak.Bebeğini düşün.

şu anda hiçbişey olmamış gibi davranıyo üç gün sonra doğum günüm bunu öğrenmeden önce doğum günü fln kutlayamam diyodu şimdide planlar yapıyo kendince şöyle yaparız şuraya gideriz die..
o kadını aradım açmadı msj attım bende ağzıma geleni söyledim eğer aralarında bişey olmasaydı beni tekrar arayıp bişeyler söylerdi yok öyle bişey die fln ama oda hiçbişey söylemedi konuşmuyo.

Eğer eşinizin sürekli aradığını gördüyseniz şüphelenmek de haklısınız.
Ama arada bir arama olduysa normal arkadaşı olabilir siz kızmayın diye başka isimle kaydetmiştir.
Aldatan adamın telefonunu evde unutabilceğini ben de pek sanmıyorum.
Peki eşinizin size karşı davranışları nasıl.Normalden daha mı ilgili yada soğuk mu?
Biz buradan sadece tahmin yürütebiliriz, en iyi siz tanırsınız eşinizi.
Allah yardımcınız olsun, karnınızdaki yavruya acısın da böyle bir şey olmamış olsun.

Son düzenleme:

aramdı hemen numarayı silmiş ben görmedim ama hemen ben dışarıya çıkıyorum bankada işim var dedi bende çık tabi benim yanımda konuşamadın rahat rahat çıkta dışarıda konuş dedim iyice bağırdı çağırdı . yalan söyleyen bi insan deil ama bu sefer yalan üstüne yalan evdende kovdu beni üstüne üstlük

sen yınede takıpte ol caktırmadan canım bı anda karar verme belkı kızacagını sorun edecegını bıldıgı ıcın erkek ısmıyle kaydetmıs olabılır ne bılım belkı senınkı masumdurda kız rahat bırakmıyordur senınkıde he an ararsa dıye erkek ısmıyle kaydetmek zorunda kalmıstır yanı huzursuzluk olmasın dıye her acıdan dusunmek lazım bence

bekara kadın boşamak kolaymış ama bende bi arkadaşın dediğine katılıyorum. kaynana görümce katlanılır ama eşin başka birine ilgi dyması dayanılamaz bişey. aldatsa telini yaınndan ayırmazdı bence. ama güçlü görünmelisin ve tavrını koymalı korkutmalısın. bi başlangıç bile yapmış olsa daha aldatmamış olsa bile tepkin ilerki zamanlara zemin hazırlıcak..

Eğer bu kadar agresifleşip sizi evden kovmaya kadar götürüyorsa işi durum kötü.
Hattının dökümünü çıkarsanız yani eğer öğrenip ayrılacaksanız.
Eğer afffeecekseniz hiç kurcalamayın, yüz göz olmayın.

günlerce defalarca saatlerce aramışlar birbirlerini hele bayram arefesinde beni ağlatmadığı gün kalmamıştı burnumdan getirmişti herşeyi ben buna bağladım onu çünkü başka sebep yok ortada.

kızarım ama bana normal arkadaşım dese hiçbişey demem demedimde bugüne kadar sakladığı korktuğu olmasaydı böyle gizlemezdi öyle gizli saklı iş çeviren bi insan deil çünkü yani şimdiye kadar öyleydi bu ilk oldu...

bı an afallamıstır ne yapaacagını bılememıstır ısın ıcınden cıkayım derken bellıkı ıyıce batıyor canım.sen bı sessız bekleyıslerde ol tatlım dedıgım gıbı caktırmadan uyanık bı sekılde takıpte ol

Aslında aldatıldığın ne yazik ki aşikar.Bence sen bunu kurcalamak yerine ona ders verecek bir yolu bulmalısın.Evli bi erkekle afedersiniz ama o. luk yapan birinden zaten bir tepki almaya çalışma. Bak en önemlisi boşanacak kadar cesur olman ve bunu ona hissettirmen.Ve diğer en önemlisi de bavulu toplamayacak kadar sabırlı olman.Bunu bana psikoloğum söylemişti.Ki bu çok doğru.Hiç bişey olmamıs gibi davranmasına izin verme.
Sakin ol ve güçlü ol.Seni kaybedebileceğini düşünsün,hissetsin.Dediğim gibi otur beni dinle de ve içinden geçenleri ,hissettiklerini anlat ve sana zaman vermesini iste. Bu onun paçalarını ateşe verecektir.Eğer böyle bir durum yoksa ,sana ve çoçuğuna duyduğu sorumluluktan dolayı bunu kanıtlamak zorunda olduğunu söyle.Yapamam ,edemem derse sakin ol ve kaybetmemek için yapmalısın de...Çok çen çen edipte bunaltıp,adamı daha .çok o tarafa sevketme.Kadın seninle konustuğuna göre amacı belki de öğrenmeni sağlamaktı.O yüzden onun istediğini eline verme.Tekrar söylüyorum GÜÇLÜ OL...

Tabi bunları yazarken fırsatlarını bilmiyorum.Ailen destek verir mi ? Boşanacak kadar cesaretli misin? Güçlü olmaya hazırmısın? Ve en önemlisi aldatıldığını bile bile o özür dilemese bile hiçbişey olmamıs gibi davranabilir misin??

Ya şu erkekler iyice zıvanadan çıktı.Hamile bi karın var evinize insanların yıllarca arayıp da bulamadığı bir neşe kaynağı gelecek ne diye böyle işlere kalkışırsınız.
Şu durumda önemli olan senin eğer aldatıldığını öğrenirsen neyapacağın.Affederim, bebeğim aile ortamından uzak büyümemeli diyorsan inan kurcalama arkadaşım.
Kurcaladıkça yıpranacaksın ve bunun altından iyi şeyler çıkmayacak.

evet öyleymiş bana diyoki bana dışarda yüzlerce kız tav oluyo diyo benden hoşlandıkları için belki günde 5-10kız arıyo beni diyo ama ben istemedikten sonra hiçbişey olmaz diyo kimseye yüz vermiyorum ben dedi dünkü kavgada bende dedimki sen yüz vermişsinki cesaretlendirmişsinki onlarda seni arıyorlar nie bu kızla sürekli görüştün diye soruyorum ama cvp alamıyorum bu beni delirtiyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…