minikkuzum 4 erkeğim ve ben:)) Kayıtlı Üye 15 Şubat 2008 1.451 39 2 Kasım 2012 Konu Sahibi minikkuzum #1 bir iki defa ilk günlerde kullandım.çalışmadığım için gerek olmadı.110 tl idi fiyatı.25 tl ye verecem.biberonunu kulladım oğluma.yerine başka takılabilir.
bir iki defa ilk günlerde kullandım.çalışmadığım için gerek olmadı.110 tl idi fiyatı.25 tl ye verecem.biberonunu kulladım oğluma.yerine başka takılabilir.
minikkuzum 4 erkeğim ve ben:)) Kayıtlı Üye 15 Şubat 2008 1.451 39 2 Kasım 2012 Konu Sahibi minikkuzum #2 •Otomatik/Manuel •Elektrikli ve pilli •Rahat ve kolay kullanım •Otomatik mod basınç ve ritim ayarı ile bebek emişini efektif olarak taklit etme özelliği •Süt sağım vakum seviye ayarı •Tam otomatik mod seçimi: emme-serbest bırakma, rahatlama döngüsü işlevi •Yarı otomatik mod seçimi: push tuşu ile emme-serbest bırakma işlevi •Silikon göğüs kalkanı ilavesi •Hafif ve elde taşınabilir
•Otomatik/Manuel •Elektrikli ve pilli •Rahat ve kolay kullanım •Otomatik mod basınç ve ritim ayarı ile bebek emişini efektif olarak taklit etme özelliği •Süt sağım vakum seviye ayarı •Tam otomatik mod seçimi: emme-serbest bırakma, rahatlama döngüsü işlevi •Yarı otomatik mod seçimi: push tuşu ile emme-serbest bırakma işlevi •Silikon göğüs kalkanı ilavesi •Hafif ve elde taşınabilir
minikkuzum 4 erkeğim ve ben:)) Kayıtlı Üye 15 Şubat 2008 1.451 39 2 Kasım 2012 Konu Sahibi minikkuzum #3 •Otomatik/Manuel •Elektrikli ve pilli •Rahat ve kolay kullanım •Otomatik mod basınç ve ritim ayarı ile bebek emişini efektif olarak taklit etme özelliği •Süt sağım vakum seviye ayarı •Tam otomatik mod seçimi: emme-serbest bırakma, rahatlama döngüsü işlevi •Yarı otomatik mod seçimi: push tuşu ile emme-serbest bırakma işlevi •Silikon göğüs kalkanı ilavesi •Hafif ve elde taşınabilir Eki Görüntüle 543987
•Otomatik/Manuel •Elektrikli ve pilli •Rahat ve kolay kullanım •Otomatik mod basınç ve ritim ayarı ile bebek emişini efektif olarak taklit etme özelliği •Süt sağım vakum seviye ayarı •Tam otomatik mod seçimi: emme-serbest bırakma, rahatlama döngüsü işlevi •Yarı otomatik mod seçimi: push tuşu ile emme-serbest bırakma işlevi •Silikon göğüs kalkanı ilavesi •Hafif ve elde taşınabilir Eki Görüntüle 543987