arkadaşlar arkadaşlar
ben beşi bi yerde içemiyorum çok midem bulanıyor . sandalozu bile zor çiğniyorum o bile midemi kaldırıyor .
bir çay tarifi daha var elma-tarçın-limon-karanfil-karabiber ... beşi bi yerde çayının yerine bunu içsem olurmu ? hangisi daha etkili ...
cevaplarınızı bekliyorum ...sırnaşık şey
canım ben elmalı tarçınlı çayla 2buçuk ayda 15 kilo verdm sporla beraber. ama sonra kalan 5 kilomu bi türlü veremiyorum emzirdiğim için sandoloz kullanamıyorum. ne yapsam bilmiyorum çok fazla bel ve basen yağlarım var çok moralsizim emzirirken zayıflarsın dediler daha çok aldım 7 ay oldu doğum yapalı ama kendi azmimle verdim.
canım bende senin gibiyim emziriyorum ve sandalozu kullanamıyorum.emzirme bitince kullanırım diye burayıda sürekli takip ediyorum.elmalı tarçınlı jkarışımdan bende yapmak istiyorum gerçekten etkisi oluyor mu?
bende emzirirken falan kilo vermedim 2 aydır diyetteyimde öle veriyorum+sporda yapmaya başladım.
sen bu karışımla birlikte başka ne yaptın?
merhaba kızlar dün çok kötüydüm eşim çok üzüldü yok diyet felan die hatta kızdı banaama sabah yine aldım sandalozu ve elma sirkesini gece içmemiştim ama şuan çok iyiyim demekki ağrım farklı bir durummuşş neyse sveindim devam edicemm ama benim çok önemli bir sorunum var çok fena taktım yaa hiç bişi yemek istemiyorum psikolojim bozuldu sanki su bile içsem bana yağ olarak dönücek işte bunun tek sebebii defalarca diyet yapıp sonuç alamamam umarım başarırım bu defaaa... desteğe ihtiyacım var ve önerilere kilo veren arkadaşlar diyet konusunda lütfen yardımcı olun..
Bende bugün sandaloz sakızını aldım yarın sabah başlayacam elma sirkesiyle birlikte icecem inş.bende de etkili olur da bende zayıflarım.bu arada hic tatlı yemeyecez mi (cikolata dahil mi?):roflol:
iyi akşamlar kızçeler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?