Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

tontican.tatlım sandalozun bilinen bir yan etkisi yok.böbrek ağrılarının sebebi mutlaka farklı bir sebeptendir.
VEVEYA canım benim gerçekten senin adına çook sevindim. devam et.

off sandalozum ikigündür yok bitt bizim burdaki aktrda yok yarın kapalıçarşıya uğrıcam.

arkadaşlar özellikle pelincan bu sandaloz sakızını nasıl tüketeceğimi tam olarak yazabilir misiniz ben kullanmak istiyorum ama sizin bahsettiğiniz 5 1 yerde karışımdan kullanamıyorum ben çünkü anti depresan kullanıyorum ve bu 5 i 1 yerdede beni tetikleedi neyse bana tam olarak nasıl kullanıldığını yazarsanız çok sevinirim bu arada ben balda yiyemiyorum

Merhaba arkadaşlar ben bugün nar çekirdeği tozu almaya aktara gittiğimde tesadüfen, sardaloz sakızlı bitkisel karışım diye bir karışım gördüm ve aldım. İçinde biberiye, keten tohumu, yeşil çay, funda ağacı gibi bitkiler var. Akşam gelince de forumda araştırayım dedim. Sakızından bahseden bu forumu buldum ama tamamını okuyamadım. Kısaca başlara göz attım. Yanlışım varsa beni düzeltip yönlendirir misiniz?

1)sabahları aç karnına sandaloz sakızı çiğnenip üzerine ılık-sıcak arası elma sirkeli limonlu su içilecek

2)öğle ve akşam yemeklerinden yarım saat kadar önce yukarıda bahsettiğim karışımdan bir tatlı kaşığı bir bardak su ile içilecek (tatlı kaşığından alıp üzerine su içmek boğazı tıkadığı için tehlikeli olabiliyormuş, bu yüzden suyun için atıp karıştırıp dibe çökmeden içsek bi fark olur mu?)

3)Boğazımıza biraz dikkat edilecek, özellikle ekmek konusunda

4)Ve kesinlikle tatlı yenmeyecek

5)Biraz da hareket

6)Bol bol da su içilecek

Şimdi bu şekilde bir sistemle bir haftada 2-2,5 kilo verilebiliyor. Bu da yağ biriken bölgelerden oluyor. Öyle mi???

Şimdi benim şöyle de bir sorum var bilgisi olan arkadaşlara. Ben göğüs büyütmek için de nar çekirdeği tozu aldım. Ondan da sabah akşam almam gerekiyor. Bu sandolozun etkisini ortadan kaldırır mı acaba?

Sandaloz sakızı sabah ve akşam aç karnına 1 misket büyüklüğünde çiğnenip arkasından sıcak-ılık arası 1 yemek kaşığı sirke koyduğumuz 1 bardak su içilecek.ve kızlar günde en az 20 dk hareket ettikten sonra vücudumuzda yağ kalmıcaktır:)

arkadaşlar arkadaşlar

ben beşi bi yerde içemiyorum çok midem bulanıyor . sandalozu bile zor çiğniyorum o bile midemi kaldırıyor .
bir çay tarifi daha var elma-tarçın-limon-karanfil-karabiber ... beşi bi yerde çayının yerine bunu içsem olurmu ? hangisi daha etkili ...

cevaplarınızı bekliyorum ...sırnaşık şey

canım ben elmalı tarçınlı çayla 2buçuk ayda 15 kilo verdm sporla beraber. ama sonra kalan 5 kilomu bi türlü veremiyorum emzirdiğim için sandoloz kullanamıyorum. ne yapsam bilmiyorum çok fazla bel ve basen yağlarım var çok moralsizim emzirirken zayıflarsın dediler daha çok aldım 7 ay oldu doğum yapalı ama kendi azmimle verdim.

canım bende senin gibiyim emziriyorum ve sandalozu kullanamıyorum.emzirme bitince kullanırım diye burayıda sürekli takip ediyorum.elmalı tarçınlı jkarışımdan bende yapmak istiyorum gerçekten etkisi oluyor mu?
bende emzirirken falan kilo vermedim 2 aydır diyetteyimde öle veriyorum+sporda yapmaya başladım.
sen bu karışımla birlikte başka ne yaptın?

canım emzirdiğim için diye yapamadım ama dikkat ettim. çok ekmek yerdim mesela ekmeği kestim.tatlı çikolata gibi abur cuburları bıraktım sadece sofrada ne varsa hepsinden biraz yedim . ama günde yarım saat koşu bandında 6.5 hızında yürüdüm.akşam yemeklerime çok dikkat ettimdaha hafif şeyler yedim bu karışımıda her yemekten önce ve sonra içtim. sütümüde arttırdı. benim konum var kişisel yağ eritme karışımı diye destek ürünlerde bakabilirsin canım.

merhaba kızlar dün çok kötüydüm eşim çok üzüldü yok diyet felan die hatta kızdı bana ama sabah yine aldım sandalozu ve elma sirkesini gece içmemiştim ama şuan çok iyiyim demekki ağrım farklı bir durummuşş neyse sveindim devam edicemm ama benim çok önemli bir sorunum var çok fena taktım yaa hiç bişi yemek istemiyorum psikolojim bozuldu sanki su bile içsem bana yağ olarak dönücek işte bunun tek sebebii defalarca diyet yapıp sonuç alamamam umarım başarırım bu defaaa... desteğe ihtiyacım var ve önerilere kilo veren arkadaşlar diyet konusunda lütfen yardımcı olun..

Tontican ben de 15gündür diyet yapıyorum ama şimdi yemeyerek değil de aksine sık sık yiyerek ne kadar kolay kilo verebildiğimi keşfettim. önceden kendime hep bişileri yasaklayarak yiyeceklerden uzak dururdum şimdi bu pasta kalorisiz deseler bile sadece doyacağımkadar yerim çünkü gözüm aç değil artık:) :)

günaydın nasılsınız. sandalozumu çiğnedim,sirkemi içtim hafif bir kahfaltı yaptım. ya siz.

günaydın tatlım. önce kilolarını takıntı yapmaktan vazgeç.sen zaten kilolu insanlardan 1,0öndesin çünkü kilo vermeyi hedefine koydun.yediğimiz içtiğimiz herşey bize yağ olarak geri gelmez(bunu biliyorsun)vucudun istediği miktardan fazlasını yemeyelim.kilo nedirki o bizden korksun.yaza hepimiz çook fit giricez bunu yazılarınızdan anlıyorum.:lepi::lepi:

ya çok moralim bozuldu 2 haftadır sandaloz kullanıyorum yediklerime o kadar dikkat ettim ama bi kilo almışım keşke tartılmasaydım

evet sandoloz sakızı ve elma sirkesine sonunda bugün başladım, sanırım elma sirkesinden iştahım açıldı ama yediklerime dikkat ediyorum bakalım 8 kilo gidecek mi

Bende bugün sandaloz sakızını aldım yarın sabah başlayacam elma sirkesiyle birlikte icecem inş.bende de etkili olur da bende zayıflarım.bu arada hic tatlı yemeyecez mi (cikolata dahil mi?):roflol:

Bende bugün sandaloz sakızını aldım yarın sabah başlayacam elma sirkesiyle birlikte icecem inş.bende de etkili olur da bende zayıflarım.bu arada hic tatlı yemeyecez mi (cikolata dahil mi?):roflol:

Tatlının t' si olmayacak şekerim.. Ben bu yüzden sandaloza ara verdim :bbo:

iyi akşamlar kızçeler.

sanada iyi akşamlar canım . a.s. şimdi baktım bi tatlı olayı çıkmış. yenmiycekmiş şaşırdım valla. ben 15 gündür krom kullanıyorum nerdeyse hiç tatlı yemiyorum ama ara sırakeyfim yerine gelsin diye meyve yada çukulata yiyorum. hiç almıyayım ben bunu o zaman tatlı yenince işe yaramıyomuş madem

hikaye canım valla benim tatlıyla hiç aram olmadı ve bunu kullanırken meyve suyudaiçmedim hoş şimdide içmiyorum hatta çayımıda şekersiz içtim 15 gün kullandım ben hiç bişey gözlemliyemedim kullandığım en boş ürün sandalozdu diyebilirim hani diğerleri en azından iştah kapatıyor ne bilim işte barsak çalıştırır ama bu sandalozda hiç bişey yok anacım yada en azından bende böle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…